Opplev Malaysia

På ticket.no finner du alltid billige reiser. Søk etter flybilletter, lavprisfly og hotell i samme søk.

Malaysia

Fly til Malaysia

Malaysia

Malaysia er et paradis med vakre strender, klart vann, god mat og en fargerik kultur. Her kan du oppleve hvordan Thailand var for 20 år siden, og ettersom det fortsatt er ganske lite utforsket kan du fortsatt finne din helt egen plass i solen.

Østkysten

Temperaturen i Malaysia ligger på ca. 30 grader både i luften og i vannet året rundt. Fra mars til oktober kan du reise til østkysten til blant annet Kuantan, Tioman Island, Perhentian Islands, Terengganu, Redang og Kota Bharu. På vinteren (mellom november og februar) er det regntid på østkysten.

Vestkysten

Vestkysten har et fantastisk klima hele året unntatt september og oktober. Det mest populære feriestedet er Langkawi, som er en øygruppe på 99 øyer. Her har du mange flotte strender å velge mellom som blant annet rolige Tanjung Rug og Cenang. Du kan også utforske øyas jungelkledde fjell og fosser, eller ta en spennende tur med en av verdens bratteste taubaner til toppen av fjellet Machinchang, 708 meter over havet.

Storbyeventyr

Et besøk i byen Kuala Kumpur er et must om du reiser til Malaysia. Opplev kontrasten mellom de moderne delene av byen med blant annet spektakulære Petronas Towers, og folkemengden, lukter og farger fra de tradisjonelle markedsbodene. Byen er også et paradis om du liker shopping, her finner du ikke mindre enn tre av verdens ti største kjøpesentre.

Fargerik kultur

Malaysia har en kombinasjon spennende kulturer og religioner. Mayakulturen er blandet med indisk og kinesisk kultur og det synes både i det malaysiske kjøkkenet, med en blanding av mattradisjoner, og på alle de fargerike festivalene og feiringene du kan se i byene.

Borneo

Borneo er verdens tredje største øy og hjem til en av verdens eldste og mest artsrike regnskog. Her finner du dyr som øgler og frosker, klatrende fisker, insekter som ser ut som blomster, pygmeelefanter og neseaper. Her kan du gå på hengebroer høyt oppe blant tretoppene, besøke orangutanger i Sepilok, besøke Ibanfolket i Sarawak, bestige Mount Kinabalu, ta båt nedover Kinabatanganfloden, eller bare slappe av på øyas paradisstrender. Fly til Kota Kinabalu og utforsk øyen på egenhånd eller klikk her for å velge blant våre pakkereiser.

Rundreise

Malaysias allsidighet gjør landet ideelt for de som vil oppleve så mye som mulig i ferien. At landet ligger mellom Thailand og Singapore gjør det også enkelt å kombinere en reise til Langkawi, Kuala Lumpur eller Borneo med en strandferie i Phuket eller storbyeventyr i moderne Singapore. Ring 815 59 930 eller besøk din nærmeste Ticket butikk, så hjelper vi deg med å sette sammen den perfekte ferien for deg!

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!