Søk flybilletter

På ticket.no finner du alltid billige reiser. Søk etter flybilletter, lavprisfly og hotell i samme søk.

Madrid

Fly til Madrid

fr. 2 497,-

Madrid

Nå kan du raskt og enkelt bli bedre kjent med Europas mest solrike og trendy hovedstad, som har noe for enhver smak og lommebok. Husk å ta turen innom fotballstadion Santiago Bernabèu og se noen av verdens beste fotballspillere live. Kanskje du er så heldig å møte Martin Ødegaard i gangene…

Shopping i Madrid – en morsom og unik opplevelse.

Verdenskjente merker, internasjonalt anerkjente designere... I Madrid finner du alt fra siste nytt på catwalken og luksusmerker til de mest kjente og populære merkene. Vi anbefaler deg å ta turen innom den berømte Golden Mile som ligger i den sofistikerte bydelen Salamanca og byr på luksusbutikker og anerkjente merkenavn. Er du på jakt etter siste nytt og noe originalt, bør du ta turen til gatene Fuencarral og Hortaleza i bydelen Chueca. Tips, på et av Europas eldste gatemarked, El Rastro, kan du gjøre mange gode kupp. Kun 30 min fra sentrum av Madrid ligger shopping-outletet Las Rozas Village som selger luksusvarer med opptil 60% rabatt. I Madrid finner du noe for enhver smak og lommebok. Og husk, handler du for over 90 euro så får du refundert momsen på 21% på flyplassen. Da fremstår alt du har kjøpt som et røverkjøp!

Matmekka

Som andre metropoler så bytter det hippe og trendy Madrid favorittrestaurant like ofte som andre bytter festklær. Den spanske hovedstaden er et matmekka, og det er rift om bordene på restauranten DiverXO, som muligens er verdens enste restaurant med pønke-image og 3 Michelin—stjerner. Et godt alternativ er den avslappede restauranten Vi Cool hvor kjendiskokken Sergi Arola bytter ut sine vanlige gourmetanretninger mot enklere tapas. Tapas med Michelinstjernekaraktert til en riktig god pris. Spanjolene er seriøse når det kommer til gastronomi. Og enhver spansk by med respekt for seg selv har matmarkeder i verdensklasse som Mercado San Miguel og Platea, hvor du kan smake på alle verdens godsaker akkompagnert av en yrende stemning. Gjør som madrileños og ir det tapeo, som betyr å gå fra bar til bar og smake på hvert steds spesielle signaturtapas. 

Kulturhovedstad kjent for sitt yrende uteliv

I Europas kulturhovedstad, Madrid, kan du velge og vrake blant den spanske hovedstadens 94 museer. Her finner du noen av verdens flotteste museer som Prado, Reina Sofia og Thyssen Bornemisza – et must for kunstelskere. Og i Madrids grønne hjerte, Madrid Río, ligger det populære flerbrukssenteret Matadero med teaterscener, kafeer, utstillinger og fyrige flamencoshow. En tur innom operaen anbefales også. Vi må heller ikke glemme det yrende nattelivet i Madrid, og de hippeste stedene for å se-og-bli-sett er takterrassene på hoteller som Urban, The Principal, Indigo og Me by Meliá for å nevne noen. Her venter den perfekte kombinasjon av fet musikk, de hotteste Djene, de hippeste cocktailene, lekker fingermat og svømmebasseng, og kanskje danser du plutselig side om side med noen du har sett i internasjonale filmer. På jakt etter det siste nye? Da bør du sjekke ut The Hat med sin skybar om natten med utendørsgrill og showcooking. Eller hva med en tur innom stjernekokken Sergi Arolas vermuteria SOT, vermutbar som garantert en opplevelse for alle sanser, eller Spanias eldste cocktailbar Chicote? 

Konkurranse – Vinn en reise til Madrid!

Nå kan du bli den heldige vinneren av en reise for 2 personer til Madrid samt 3 netter på 5-stjerners hotellet Meliá Madrid Princesa og oppleve den spanske hovedstaden med egne øyne. Konkurransen varer fra 20. november til 4. desember.


Det eneste du må gjøre er å svare på spørsmålet:
 «Hva liker du best med Madrid, og hvorfor?»


Klikk her for å delta i konkurransen »

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!