21 49 39 00 Våre butikker

Billige reiser til Los Angeles

På ticket.no finner du alltid billige reiser. Søk flybilletter eller lavprisfly og hotell i samme søk!

Spar tid og penger! Bestill fly + hotell samtidig.

Fly till Los Angeles

fr. 5 208,-
fr. 5 268,-

Direktefly fra 3 680 kr

Fly direkte til Los Angeles med SAS og Norwegian. På Norwegian finnes wifi tilgang ombord og på SAS tjener du Eurobonuspoeng på reisene.

Los Angeles

Los Angeles er nesten mer som en region enn en by – enorm både i utstrekning og tilbud. «Noe for alle» er et slitt uttrykk, men Los Angeles er den byen som best stemmer overens med klisjeen. Her finnes alt fra verdenskjente severdigheter som det ikoniske Hollywoodskilter, luksuriøse Beverly Hills med shoppinggatenes shoppinggate Rodeo Drive og Universial Studios med alle sine attraksjoner til strandpromenaden i Venice, fylt av inlines- og skateboardkjørere, joggere, overvintrende hippier, helsefreaker og henførte turister.

Hollywood/West Hollywood

Lights, camera, action! Hollywood er selve episenteret for mange som kommer til Los Angeles og drømmer om en karriere innen filmindustrien. Her kan man besøke The Dolby Theatre, der Oscar gallaen går av stabelen og promenere blant alle stjernene som pryder Hollywood Walk of Fame, fortauene langs Hollywood Boulevard og Vine Street. Fortsett å promenere på Sunset Strip, en del av Sunset Boulevard, kjent for både de store fargeglade reklameskiltene som pryder gatemiljøet og for alle de små butikker, restauranter og rock- og nattklubber. 

Los Feliz/Silverlake

Både Los Feliz og Silverlake er veldig hyggelige, avslappede områder og rusle rundt i. Silverlake er hippt og multikulturelt. Området ble satt på kartet med filmen «The kids are alright» fra 2010. Los Feliz er som Silverlakes litt mer elegante, flotte storesøsken. Begge områdene er – i alle fall delvis – promenadevennlige noe som ellers er ganske uvanlig i Los Angeles. Det finnes også mengder av bra kafeer (selvfølgelig med Fairtrade-kaffe), spennende butikker og koselige restauranter.

Beverly Hills

Beverly Hills er antakelig et av verdens mest velkjente og luksuriøse områder. Her bor flertallet av Hollywood kjendisene i gigantiske mansions, gjemt bak velfriserte hegger. Her finnes også Rodeo Drive, shoppinggaten med noen av verdens mest luksuriøse og dyreste butikker som ble udødeliggjort i filmen Pretty Woman. The Ivy er et klassisk – om enn dyrt – restauranttips i Beverly Hills, som også er kjent for å lokke til seg mange kjendiser som ikke har noe i mot å synes.

 

 

Venice Beach

Spennende, tolerant og avslappende. Venice er berømt først og fremst for to ting: den lange strandpromenaden og de små kanelene som ble bygd for å etterlikne kanalene i Venezia. Lei en sykkel og nyt av skadeboarderens kunster samtidig som man hører lyden fra Stillehavet. Noen kvartaler opp fra stranden er det gamle kanalsystemet med søte små broer og sjarmerende hus. Gå heller ikke glipp av Abbot Kinney Boulevard, fylt av herligs kafeer og koselige butikker – en drøm for shoppingfantaster.

 

Ting å gjøre i Los Angeles

Los Angeles er en drøm for den som er interessert i opplevelser – uansett interesseområde. Et besøk i Universal Studios er nesten et must – studioturen der du besøker kulisser til et flertall berømte filmer står høyt oppe på listen. For musikkinteresserte er billetter til en konsert på Hollywood Bowl et hett tips. Dette klassiske amfiteateret ble åpnet allerede i 1922 og her har mange kjente artister opptrådt, blant annet The Beatles, The Doors og Depeche Mode.

 

Haiking er nesten en religion for de som bor i Los Angeles. Snør på deg behagelige tursko og ta sikte på enten Runyon Canyon eller Griffith Park. Vandre opp fjellene og nyt uforglemmelige utsikter over byen. På Runyon kan du treffe på mange kjendiser og er populært, Griffith er litt vakrere og med et observatorium på toppen som pleier å være populært blant barn. Ikke glem vannflaske!

Gastronomiske Los Angeles

Los Angeles er en formidabel smeltedigel når det kommer til mat og drikke, og uansett hvor stor mateinteressen er så er det en fornøyelse å spise seg gjennom byen. Test alt fra Koreatowns herlige hull-i-veggen-restauranter til luksuriøse takbarer. Eller slå på stortrommen og besøk klassiske Chateau Marmont, verdt et besøk like mye for sin vakre arkitektur som for sin kjendisspotting. Den koselige terrassen er perfekt for en drink før middagen!   

 

Generelt sett er Los Angeles en veldig helseinteressert by, noe som også preger restaurantutvalget. Her finnes fantastiske vegetariske og vegan restauranter som ikke skuffer selv den mest ihuga kjøttelskeren. For kjøttelskere finnes også In’n Out Burger og Shake Schack, av mange ansett som de beste hamburgerkjedene i USA.

Bli oppringt clear
Vil du ha hjelp eller har spørsmål?
Oppgi telefonnummeret ditt så ringer vi deg opp så fort vi kan.
Takk. clear

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear