Finn din reise

På ticket.no finner du alltid billige reiser. Søk etter flybilletter, lavprisfly og hotell i samme søk.

Fly til Nairobi

Fly til Mombasa

Magiske Kenya

Vil du vandre over vidstrakte sletter, dra på jeepsafari på jakt etter "the big five", se elefantflokker fra din private veranda eller utforske naturen fra hesteryggen? Da er mulighetene i Kenya i uendelige. Men landet er så mye mer enn safari og savanner. Her finner du snøkledde fjell, en 480 kilometer lang kyst med palmer, hvite sandstrender, korallrev og spennende kulturer som er upåvirket av den vestlige verden. Har du lyst på et eventyr i Kenya? Bestill fly og hotell ovenfor, eller kontakt din nærmeste Ticketbutikk. Vi hjelper deg med å sette sammen den perfekte Kenya-reisen!

Sol og bad i Det indiske hav

Spennende safari og late dager på de lange strendene langs kysten av det 480 kilometer lange Indiske hav, er en perfekt kombinasjon. 

Mombasakysten byr på lange hvite strender med kokospalmer og turkist vann, med mulighet for snorkling eller dykking ved korallrevene utenfor kysten, samt dyphavsfiske. Her finner du for eksempel de bynære strendene Nyali BeachBamburi Beach og Shelly Beach. Andre populære turistparadiser langs kysten er MalindiDiani Beach og Watamu.

Masai Mara - safari i verdensklasse

Nasjonalparken Masai Mara i det vestlige Kenya byr på safari i verdensklasse. Her vandrer hundretalls gnuer, sebraer og antiloper i flokk over savannen mens løver hviler i skyggen og sjiraffer spiser fra akasietrærne. Her er det verken elmaster eller trafikkerte veier så langt øye kan se, og av og til møter man på massajer, som er dypt konsentrerte for ikke å støte på en sulten løve.

Bo i luksuriøse lodger, kjør jeep eller ta bena fatt. Eller ta en ridetur for virkelig å komme nær de ville dyrene. Uansett - safari gir deg en enorm frihetsfølelse. 

Lamu - et annerledes paradis

Øya Lamu i Det indiske hav, utenfor Kenyas kyst, byr ikke bare på sol og bad og fanastiske langstrakte strender med kritthvit strand. 

I kystbyen, som bærer samme navn som øya, har lokalbefolkingen levd på samme måte i mer enn 400 år. Hele byen er som en labyrint med trange smug i typsik swahili-stil, med utskjærte tredører, livlige markeder og eseler som viktigste transportmiddel. Byen er også på Unescos verdensarvliste og er vel verdt et besøk. 
 

Eventyr i Mount Kenya

Fire timer fra Nairobi finner du Kenyas høyeste fjell, Mount Kenya, som byr på store utfordringer og makeløse naturopplevelser. En vandring opp fjellet er en reise gjennom ulike naturtyper, fra vekstsonen ved fjellets fot, via skogsmark og bambus-buskas. Etter 4500 meter tar fjellnaturen over, med heier og isbreer.

På vei opp mot Lenana-toppen, 4986 meter over havet, bor vandrerne i enklere lodger, hytter eller telt. Bare fjellklatrerne kan komme seg helt opp til den høyeste toppen, Batian, 5199 meter over havet. 

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!