Søk billige reiser til Irland

Spar tid og penger! Bestill fly + hotell samtidig.

Billigt fly

Fly + hotell

Dublin

 

Irlands hovedstad er en livlig, kompakt og fargeglad by full av tradisjonelle puber, moderne museer og vakre monumenter. Dublin, hjembyen til flere litterærer legender, er utnevnt som en av UNESCOs Cities of Literature  og byr på en herlig blanding av historie og moderne kultur. Gå ikke glipp av et besøk til de slående vakre katedralene Saint Patrick’s og Christ Church.

Opplev alt det spennende byen har å tilby, inkludert de vakre parkene, koselige museer og pittoreske gater. Men mest av alt - nyt den irske atmosfæren med musik, mat og craic (moro).

 

 

Belfast

Belfast, hovedstaden og den størst byen i Nord-Irland, er et sentrum for kreativitet. Belfast er det perfekte reisemålet fir en weekend med museer, musikk, puber og mat midt i sentrum, og fantastik natur i nærheten. 

Besøk Titanics hjem, St George's Market, The MAC og De botaniske hagene, dra til utkanten av byen for å oppleve landskapet i Cave Hill Country Park, eller reis langs den praktfulle Causeway Coastal Route som begynner i Belfast og tar deg gjennom 190 km av spektakulære severdigheter og landskap. 

Cork

For en opplevelse utenom det vanlige anbefales et beøk i Cork. Kjent som et av øyas mest spennende byer med trendige kaffebarer, livlige kunstgallerier, museer og veldig bra puber. Nyt den avslappende atomosfæren og de spennende smakene på en av de lokale øl- eller jazzfestivalene. Cork er kjent for unike opplevelser og gode matmarkeder, lokalprodusert mat og øl og ferske råvarer. Få en smaksrik matopplevelse før du fortsetter ut på landsbygden med slott, koselig steder og fantastisk landskap. 

 

Derry-Londonderry

Innenfor den 400 år galme muren som omslutter Derry-Londonderry er byen rik på historie og severdigheter. Besøk vakre Guildhall i hjertet av det livlige torget, Peace Bridge som ble bygget for å feire og forene byen, eller rusle rundt og ta inn byens kreative side med de mange veggmalinene og gatekunsten. Og ikke glem maten, festivalene og den livlige atmosfæren som byen er kjent for. I oktober viser byen sitt beste (eller hvertfall mest grusomme) ansikt på Europas største Halloween-fest, et høydepunkt i byens kulturkalender med en uke med kreative hendelser. 

 

Tips om ting å oppleve i Irland

Dublins kystområder og småsteder

Begi deg ut på eventyr langs Dublins kyst for å besøke flere koselige steder og områderbare en kort reise fra Dublins sentrum. Disse pittoreske småstedene tilbyr spektakulære landskap langs hele dene nydeligs kystlinjen, utrolig mat bestående av fisk og skalldyr, og en unik irsk opplevelse. 

 

Game of Thrones®

Game of Thrones® skjer ikke i en fantasiverden - mye av seriens eventyrlige scener er faktisk filmet i Nord-Irland. Besøk Westeros og Winterfell gjennom å nyte en dag full ab bueskyting og Game of Thrones®-opplevelser. Begi deg ut i naturen og reise gjennom The Seven Kingdoms. Opplev et autentisk Game of Thrones®-eventyr!

Irlands Ancient East

Beliggende ved irskesjøen og Shannonelven, de frodige landskapene med idylliske steder, Irlands Ancient East er et fantastisk område å besøke. OPpdag Irlands hemmelighetermens du vandrer i eventyrlige miljøer. Se landets historie gjennom å besøke mektige slott, tidlige gravplasser, mytiske møteplasser og vikingearv.

 

Utrolige landskap

Irland har noen av verdens mest spektakulære utsikter. Om du liker å fotogafere, eller bare vandre og se på fantastiske landskap så er en reise til Irland et must. Opplev landets fjell, sjøer, klipper og slott over hele øya. 

 

En reise, to byer: Dublin & Belfast

Et eventyr, to byer; ta deg tid til å oppleve de to hovestedene Dublin og Belfast på ferien. Øyas to hovedsteder er kompakte og livlige møtepunkter som er fulle av fengslende historier, god mat og koselige, tradisjonelle puber. Kort sagt, perfekt for en storbyweekend. De to hovedstedene er bare ca 2 timer unna hverandre og reisen mellom dem tar deg gjennom den vakre irske landsbygden. Med førtiåtte timer per by så rekker du alle høydepunktene for den perfekte irske opplevelsen. 

 

Opplev Irland uten bil

Hvem trenger bil? Opplev Irland i din egen takt og la landet brette seg ut foran øynene dine. Velg mellom bussruter, toglinjer og temareiser som tar deg til Irlands aller beste severdigheter og landskap. 

 

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!