Søk billige reiser til Hellas

På ticket.no finner du alltid billige reiser. Søk flybilletter, lavprisfly og hotell i samme søk!

Spar tid og penger! Bestill fly + hotell samtidig.

Fly til Hellas

Fly + hotell

Hellas mest sjarmerende byer

Planlegger du en tur til Hellas er det to ting du abslolutt må ta med deg: et digitalt kamera med høy kvalitet for å fange fantastiske landskap. Og et minnekort med høy kapasitet for å lagre så mange bilder du kan! Bli med oss til de mest sjarmerende byene i Hellas!

Kos

Kos har en gjennomtenkt byplan med et omfattende sykkelvegnett som gir syklister enkel tilgang til og fra byen. Her er historiske bygninger i kolonistil blandet med små hus i østlig stil, moderne og eldre leilighetskomplekser og restaurerte offentlige bygninger. Besøk det imponerende Crusaders-slottet med flott utsikt over havnen.


Den berømte moskeen i Kos, ligger på Lotzia-plassen, og er et av byens mest besøkte steder med fine restauranter og nydelige kafeer. Overfor Lotzia-moskeen er det et stort plan der Hippokrates ifølge legenden lærte elevene sine og undersøke pasienter. Les mer »

Rhodos

Rhodos regnes som en av de vakreste byene i verden. Denne godt bevarte middelalderbyen, bygget i en halvsirkulær form rundt havnen, er på UNESCOs verdensarvliste. Det er en av de få gjenværende middelalderbyene, og byens fortid skaper en mystisk atmosfære med brosteinsbelagte smug og gotiske tårn. Besøk stormesterens palass, et spennende og interessant miljø, med en flott historie. Spaser langs den kjente riddergata, som er restaurert så den ser nøyaktig ut som den gjorde under middelalderen. Gå opp på muren som omgir gamlebyen, mange vet ikke at dette går, men det gir en fantastisk utsikt  Les mer »

Kerkyra (Korfu)

Byen Kerkyra er sannsynligvis en av de mest populære destinasjonene i Middelhavet. Byen tiltrekker seg hundretusener av turister hvert år og er en utømmelig kilde til kunstnerisk inspirasjon. I det historiske sentrum av byen, med sine nydelige trange brosteinsbelagte gater (kantonia), er det mange butikker og restauranter. Her blir klesvask hengt ut for å tørke fra bygninger, og det er trange smug og koselige små torg. Kerkyra er også Hellas største bevarte middelalderby og byens fort er verdt å se. Byen er en av de vakreste i Middelhavet, og siden 2007 har den vært på UNESCOs verdensarvliste. Les mer »

 

Zakynthos

Byen var lenge kjent for sin arkitektur, men etter jordskjelvet i 1953 og den påfølgende brannen, brant en rekke historiske bygninger og kirker til grunn, og betydelige skatter og bygninger ble begravet i asken. Etter jordskjelvet ble byen gjenreist i en mer moderne og mer jordskjelvsikker versjon.


I dag er det den lange promenaden fylt med tavernaer og butikker som tiltrekker de fleste turistene. Ikke gå glipp av er en romantisk spasertur langs byens pittoreske gater med hest og vogn. Hvis du er heldig, kan du også se de utrydningstruede skilpaddene Caretta-Caretta om sommeren, som kommer til de mest skjermede strendene for å legge egg. Les mer »

Heraklion (Kreta)

Heraklion er den største byen på Kreta, og er en blanding av middelalder historie, lokkende shopping, uteliv og restauranter. I den gamle havnen, på vestsiden, ligger Koule-festningen (1500-tallet) med sin interessante historie om hvordan man kan forsvare byen. Fra festingen får du en fantastisk utsikt over byen og havet. Noen andre populære severdigheter er det arkeologiske museet, der mange funn fra festningen kan sees. Eller den vakre Agios Titos-kirken, som ligger på et lite torg med samme navn. Under OL i 2004 var byen Heraklion et av stedene for den olympiske fotballturneringen. Les mer »

Chania (Kreta)

Chania by er en av de vakreste byene på Kreta og i hele landet. De venetianske festningene og den praktfulle nyklassiske staselige havnen skaper en unik atmosfære. I havnen finner du byens viktigste attraksjoner som det Maritime Museum, og den tyrkiske moskeen som er den eldste osmanske bygningen på øya.

Gamlebyen er velkjent, sjarmerende og mye fotografert med en atmosfære som minner om eldre tider. Spaser langs de trange gatene og ta en kopp kaffe, snacks eller et måltid på en av de tradisjonelle kafeene og tavernaene; oldtidenes magiske patina finnes overalt. Les mer »

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!