Søk billige reiser til Hellas!

På ticket.no finner du alltid billige reiser. Søk flybilletter, lavprisfly og hotell i samme søk!

Spar tid og penger! Bestill fly + hotell samtidig.

Charter

Loading

Billig fly

Hellas - De saroniske øyer og Athens skjulte juveler

De saroniske øyer byr på krystallklart vann, konstant solskinn, fantastisk smak av lokal mat og nydelige solnedganger.

 

Peloponnes' østlige kystlinje og de de små øyene i Saroniabukta er populære turistmål i nærheten av Athen. Methana, Salamina, Aegina, Agistri, Poros, Hydra og Spetses kan tilby de som besøker dem minneverdige opplevelser som blant annet vakker natur både til lands og til vanns, imponerende arkeologiske steder, museer, staselige hjem, pittoreske landsbyer og fantastiske strender.

 

Kombinèr gjerne med noen dager i Athen med sin rike historie og vakre riviera og ferien blir noe for alle!

Les mer om De saroniske øyene her »
La deg inspirere her »

Athen - En reise tilbake gjennom 6000 års historie

Athen har vært bebodd siden neolitisk tid og regnes som Europas historiske hovedstad. Byen nådde toppen av sin lange og fascinerende historie på 500-tallet f.Kr. da byens verdier og sivilisasjon fikk en universell betydning. I dag tilbyr Athen besøkende en unik opplevelse - en reise tilbake gjennom 6000 års historie.

 

Les mer »
Se mer av det vakre Athen her  »

Athens Riviera - Krystallklart vann

I Athen slutter ikke sommeren i august; Athen er fortsatt spennende og full av overraskelser selv i september og oktober. Solfylte strender med krystallklart vann og et utmerket natteliv gjør at Athens Riviera minner om selv de mest kjente greske øyene.

 

Les mer »

Aegina - Perfekt for familien

Øya Aegina er et populært turistmål og den perfekte weekendreisen - bare 16,5 nautiske mil fra havnen i Pireus. Det er et utmerket valg for familieferier, da de fleste av øyas sandstrender er omgitt med rolig farvann.

 

Les mer »

 

Spetses - Aromaenes øy

Seil til øya Spetses og besøk en øy med en lang og spennende maritim historie. Ta en romantisk tur rundt øya i hestevogn og beundre de store herskapshusene som pryder de trange brosteinsbelagte gatene på øya. Du kan besøke Spetses i september, da "Armata", en virkelig imponerende gjenskapelse av en marin kamp, ​​har funnet sted siden 1931.


Les mer »

Hydra - Kjendisenes favorittsted

Hydra anbefales som ditt neste reisemål om du skal seile. Øya er kjendisens favorittsted og en av de mest romantiske reisemålene i Hellas. Kjente artister, forfattere og jet-settere, som Leonard Cohen, Henry Miller og den berømte greske maleren N. Hadjikyriakos-Ghika har valgt denne øya som sin favoritt. I tillegg til å tiltrekke seg seilentusiaster, er Hydra også et interessant sted fra et arkitektonisk synspunkt, da mange av de luksuriøse hjemmene der er bygget av italienske håndverkere.


Les mer »

Poros og Agkistri - øyer med sjarm

Ditt neste reisemål er øya Poros. I gamle tider besto Poros faktisk av to øyer, Sphería og Kalávria, men den siste eksplosjonen av vulkanen Méthana 273 f.Kr. endret naturen radikalt. Frodig pinjetrærvegetasjon, krystallklart vann, en livlig strandpromenade med butikker, koselige kafeer og restauranter samt et bredt utvalg av underholdningssteder er ingrediensene til dette rolige, men likevel kosmopolitiske reisemålet som tiltrekker besøkende i alle aldre.

 

Agkistri, bare 19 nautiske mil fra Pireus, er et lett tilgjengelig paradis i den saroniske bukten. Azurblått vann, pinjetrærog frodig vegetasjon (med mange fuglearter) er de viktigste attraksjonene for denne lille, men likevel sjarmerende øya på under 1000 innbyggere!

 

Les mer om Poros »

Les mer om Agkistri »

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!