Søk flybilletter

På ticket.no finner du alltid billige reiser. Søk etter flybilletter, lavprisfly og hotell i samma søk!

Spar tid og penger! Bestill fly + hotell samtidig.

Fly til Fort Meyers

fr. 3 968,-

The Beaches of Fort Myers and Sanibel

Sørvest i Florida ligger den skjulte perlen som er The Beaches of Fort Myers and Sanibel, ett paradis med hundrevis av små øyer der du kan ha en aktiv ferie i et avslappende tempo. De naturskjønne områdene er elsket for sine sjarmerende omgivelser, avslappende atmosfære, samt de vakre villaene som ligger som pastelfargede perler langs strendene.

De største øyene er tilgjengelige med bil, mens de mindre kan nås med enten båt eller sjøfly. Fort Meyers er perfekt å kombinere med andre destinasjoner i Florida som Miami, Fort Lauderdale eller Orlando, som alle ligger kun en to til tre-timers kjøretur unna. 

 

Slapp av på et håndkle langs områdets fantastiske paradisstrender, eller aktiviser deg med alt området har å tilby - både i naturen og med morsomme arangementer og aktiviteter. Perfekt for par, familier med barn, solreisere eller flere generasjoner som reiser sammen for den ultimate familieferien. 

Finn din øy

Strendene i Fort Myers og Sanibel er stedet der du kan leve det ekte øy-livet. Her overgår fraser som "ønsker" og "har lyst til" hverdagslige ting som "bør" og "må" og stemningen er tilbakketrukken og avslappende som i Karibien. Kort sagt, et perfekte sted for å slappe av og nyte den grønne vakre naturen. Her kan du drømme deg vekk i et rolig tempo, med færre turister og en avslappende atmosfære mens du opplever den fantastiske sjarmen til det ekte Florida. Finn din favoritt blant hundrevis av små øyer, alle med sin egen personlighet.

 

Varier avslapping i den uberørte naturen med båtturer, vannsport, shopping i verdensklasse eller du kan besøke områdets farmer´s marked der du kan kjøpe alt fra spesialoster, nybakt brød, fersk frukt og grønnsaker, lokal honning eller ferskfanget fisk. Mat flamingoene i Evergrades Wonder Gardens eller dra på en fisketur i den mexicanske golfen som nesten garanterer noe på kroken. Flere hoteller og resturanter i området tilbyr deg å "tilbred din fangst" - dvs tilbrede og servere fisken du har tatt med deg. Ett annet tips er å besøke Koreshan State Park hvor du kan bli inspirert av 11 vakre byggninger på US National Register of Historic Buildings, eller bli guidet gjennom "Gulf Toast" og sørvestre Floridas bryggerier og destillerier

 

Fort Myers Beach

På Estero-øyenes nordspiss rett utenfor byen Fort Myers finner du Fort Myers Beach – en kilometer lang strekning med med en vakker kystlinje og et av områdets absolutt beste strender, som gir deg følelsen av å være i Karibien. Denne fremragende stranden sammen med sine mange familievennlige feriesteder, aktiviteter, mange resturanter og kafeer, pittoreske hytter og fersk sjømat fra Mexicogulfen gjør Fort Myers til et paradis for soldyrkeren, naturelskeren og vannsportentusiasten. Det stille vannet og den fine stranden gjør Fort Myers spesielt populær blant familier med små barn. 

 

Fort Myers Beach har litt mer liv og røre en enn de rolige øyene Sanibel og Captiva, og er vert for en rekke populære arrangmenter i løpet av året. Fort Myers Beach er også et godt utganspunkt for alle som planlegger en utflukt til alle omgivelsene og severdighetene som destinajsonen har å tilby. 

 

For eksempel ta en båttur til idylliske Lower Key Sate Park og sykle i områdets ville omgivelser, vandre i områdets fantastiske skoger, fisk eller du kan paddle kayakk. Stranden er også et utmerket sted for å samle skjell, og øyene tilbyr et rikt dyreliv, inkludert blant annet store fugler, delfiner og store sjøkuer.

Sanibel & Captiva

Sanibel er som en 3,2 kilometer lang barriere utenfor Fort Myers. Øya er kjent for sin avslappende pg idylliske atmosfære, og de mange lokale butikkene og resturantene er velbesøkte av både lokalbefolkningen og turister. Her er det ikke lov å bygge høyere en det høyeste palmetreet, hvilket som gjør at det er mange koseligere villaer å leie fremfor familievennlige resort. Sanibel har flere grønne områder med mangrover og et naturreservat med et rikt dyreliv med hundrevis av forskjellige arter av fugler, fisk, aligatorer, sjøkyr og pelikaner. Utforsk øyas natur i kajakk, kano eller på paddelboard. Om du er glad i å sykle har Sanibel 40 kilometer med nydelig sykkelsti. Avslutt kvelden med å nyte den ferskenfargede solnedgangen. 

 

På den lille øya Capitva er du aldri langt fra stranden og havet da øya på sitt bredeste kun er 500 meter i bredden. Denne naturskjønne øya er spesielt kjent for sin avslappende atmosfære og har samtidig et utvalg av gode resturanter, kafeer og butikker i det sjarmerende bymiljøet. Capitva kan nås med bil og er et perfekt valg for en avslappende ferie i en strandvilla eller som utgangspunkt for øyhopping mellom de små øyene utenfor Fort Myers. Captiva har også sin egen marina med et lite "senter" som har koselige små butikker, resturanter og kafeer. 

Fort Myers & Cape Coral

Fort Myers er en histortisk by på rundt 62. 000 inbyggere, som strekker seg flere kilometer langs Caloosahatche-elven og innlandet mot landsbygden. I dag er Fort Myers en livlig by med en rekke økologiske, historiske og kulturelle attraksjoner for både vstore og små. Downtown Fort Myers, også kjent som The River District, ligger i hjertet av byen. Utforsk dette fargerike og historiske sentrum med sine hyggelige restauranter og butikker. Museer, gallerier, scenekunst og live musikk blandes med gode shoppingmuligheter. Oppfinner Thomas Edison og Henry Ford hadde sine vinterhjem i Fort Myers. Ta en guidet tur på Edison & Ford Winter Estates hvor barn i alle aldre kan nyte spennende innendørs og utendørsaktiviteter. Du kan også utforske et laboratorium og et museum der du kan lære mer om Ford og Edisons innovative tenkninger og oppfinnelser.

 

I Cape Coral finner du et avslappet samfunn for og for båtelskere. Det er ingen strand, men koselige kanaler, grønne omgivelser, barnevennlige attraksjoner og et stort antall bryggerier og et romdistillery tilbys. Cape Coral Parkway huser også en livlig stripe sjarmerende restauranter, gode shoppingmuligheter og spennende barnas fornøyelsesparker. Naturelskere anbefales et besøk til Four Mile Cove Ecological Preserve, et naturreservat gjennom rolige mangrover der dyrelivet regjerer. Eller gå ut på eventyr og oppdag området med sykkel via sammenkoblede sykkelstier gjennom naturreservater, naturskjønne kanaler, marinaer, golfbaner og den mektige Caloosahatche-elven.

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!