Søk flybilletter

På ticket.no finner du alltid billige reiser. Søk etter flybilletter, lavprisfly og hotell i samme søk.

Florida

Fly til Florida

  1. Miami City 3 968,-
  2. Orlando 4 495,-

Florida

Florida er en av de raskest voksende høst-og vinterdestinasjonene, og det er lett å se hva som lokker: Et solsikkert klima når det er mørkt og kaldt hjemme, og en reise som tilbyr storbyliv i kombinasjon med herlige strender. I Florida kan du virkelig få mye ut av ferien!

Miami

Miami er en av de mest fantastiske byene i verden. Her får du en blanding av amerikansk storby, karibiske strender og avslappet cubansk, haitisk og jamaicansk kultur. Du kan tilbringe hele ferien i Miami Beach, spesielt populært er South Beach distriktet som utgjør de sørligste 4 km av den 15 km lange stranden. Her finner du det aller beste byen har å tilby og parallelt med Atlanterhavet og den flotte sandstranden har du vakre Lammus Park og trendy Ocean Drive med Art Deco distriktet. Her kan du spasere blant de pastellfargede husene, omgitt av svaiende palmer og blinkende neonskilt.
 

Klikk her for å bestille din reise til Miami

Orlando

Orlando er verdens største lekeplass og fornøyelsesparkenes hovedstad. Flaggskipet Disney World lokker med verdens mest besøkte fornøyelsespark Magic Kingdom, den gigantiske dyreparken Animal Kingdom, magiske Hollywood studios og innovasjon-og verdenskultursenteret Epcot. I Orlando har du også Legoland Florida, spektakulære Seaworld som har alt fra spekkhoggere til berg-og dalbaner, Universal Studios og Universal Island of Adventure med blant annet Harry Potter verden. En time fra Orlando finner du både milelange sandstrender og rakettbasen Cape Canaveral med Kennedy Space Center.
 

Klikk her for å bestille din reise til Orlando

Lyngheier og paradisøyer

Ikke bli værende kun i Miami og Orlando, men benytt anledningen til å utforske hele Florida i ferien! I nærheten av Miami finner du for eksempel Everglades, kanskje verdens mest kjente myr og utforskes best med airboat. Lenger sør kan du besøke Key West, en fortryllende vakker paradisøy som er USAs sørligste sted. Her er du faktisk nærmere Havanna enn Miami. Her holdt Ernest Hemingway til og du kan besøke hans tidligere hjem. Kattene du møter her sies å være etterkommere av forfatterens egen katt. Om du reiser til Floridas vestkyst, kommer du til Fort Mayers og Sanibel Island med sine herlige sandstrender og fantastiske dyreliv, som inkluderer blant annet delfiner og vakre fugler.


Klikk her for å bestille leiebil

Karibien

Et besøk til Jamaica, Mexico, Bahamas eller en annen av de karibiske øyene er perfekt å kombinere med Florida ferien. Den mest komfortable, luksuriøse og rimelige måten å gjøre dette på er med et cruise. Et tredagers cruise tar deg til Bahamas og på et ukentlig cruise kan du besøke opptil fire ulike destinasjoner. Siden skipet er en opplevelse i seg selv med musikaler, show og massevis av andre aktiviteter så mister du ikke noe tid til reiseveien. Og siden overnatting, underholdning og måltider er inkludert i cruiseprisen blir Florida reisen ikke noe dyrere enn om du hadde blitt på fastlandet.

 

Klikk her for å bestille cruise i Karibien

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!