Finn din reise

På ticket.no finner du alltid billige reiser. Søk etter flybilletter, lavprisfly og hotell i samme søk.

Tips, vil du bare bestille overnatting for en del av reisen eller på en annen destinasjon så kan du gjøre det her!

Fly til Dubai

Charter til Dubai

Loading

Dubai

Dubai er kanskje en av verdens mest spennende og allsidige storbyer. Feriestedet som setter sin ære i å bygge de høyeste skyskraperne og generelt være først ute med det meste, byr ikke bare på stobypuls, shopping, show og severdigheter - rundt hjørnet venter også ørkenen med spennende eventyr. Det finnes også mange herlige, bynære strender for soldyrkeren. Med en temperatur på rundt 25 grader både i luften og vannet på vinteren, er byen også perfekt for soltørste nordmenn. Her finner du tips om ting å gjøre i Dubai.

Bestill flybilletter og hotell i Dubai ovenfor eller klikk her for å velge blant våre pakkereiser. Velg mellom en miniuke fra torsdag til mandag, eller ta en lengre tur i en uke eller to.

Attraksjoner

Attraksjonene i Dubai er spektakulære og har flere verdensrekorder å vise til. Her finner du verdens eneste syv stjerners hotell (Burj Al Arab) og verdens høyeste bygning (828 meter høye Burj Khalifa). Dubai er også kjent for sine kunstige øyer, inkludert den enorme palmeformede øya Palm Jumeirah og den kunstige øygruppen The World som har 300 øyer som representerer verdens ulike land og sammen utgjør et verdensaltas.

Strender

Dubai har mange strender å velge mellom. Stranden Beautiful Sunset Beach har en fantastisk utsikt over det seilformede luksushotellet Burj Al Arab, og den sporty Kite Beach er populær blant kitesurfere og vannsportsutdøvere. Litt utenfor byen finner du enorme Al Mamzar Beach Park med fem forskjellige strender og en frodig park med gangstier. Menn er ikke tillatt her på mandager og onsdager, da er stranden kun åpen for kvinner og barn.

Shopping

Shoppingen i Dubai er enestående og kjøpesentrene er som underholdningsplasser hvor man kan tilbringe hele dagen. Verdens største kjøpesenter, Dubai Mall, har for eksempel fantastiske Dubai Aquarium & Underwater Zoo og kjøpesenteret Mall of the Emirates har en innendørs skibakke.

I hele januar er det Dubai Shopping Festival med aktiviteter, underholdning og fantastiske rabatter på opptil 75 % på designervarer. En perfekt tid for å besøke storbyen om du er glad i shopping!

Tusen og en natt

For å oppleve den gamle arabiske kulturen bør du ta turen til Deira området. Her finner du tradisjonelle markedsplasser (soukar) som spesialiserer seg på blant annet gull, krydder og parfyme. For en genuin opplevelse bør du ta en tradisjonell båt, en Abra, når du krysser kanalen til Deira istedenfor å ta en taxi eller t-bane hele veien. Båtturen koster 1 dirham som er ca. 2 kroner. Om du ikke ønsker å forlate de moderne delene av Dubai kan du isteden dra til det koselige kjøpesenteret Souk Madinat Jumeirah, som er en moderne tolkning av de gamle basarene.

Restauranter og uteliv

Dubai har et stort utvalg av restauranter for enhver smak og lommebok. Beach Walks, The Walk, Jumeirah og Marina Walk har mange fine restauranter, men for en fancy middag er det derimot en av de mange hotellrestaurantene som gjelder da disse har alkoholservering. Ellers kan middag i shoppingsenteret Madinat Jumeirah være et bra kompromiss - her kan du både spasere rundt i området og ta en drink til maten.

Utvalget av trendy barer og nattklubber i Dubai er også stort og et besøk til en sky-bar er et must. Cocktails eller ettermiddagste på Skyview Bar i Burj Al Arab er for eksempel en populær måte å få se innsiden av 7-stjerners hotellet. Husk å bestill bord på forhånd og ta med en utskrift av bestillingen for å slippe inn.

Eventyr

Reiser du med barn, eller om du rett og slett bare er ung til sinns, er vannparkene Wild Wadi Water Park og Aquaventure Water Park en fin måte å tilbringe en dag på. Men ønsker du et ekte eventyr bør du ta turen ut i ørkenen som ligger kun et steinkast fra skyskraperne, kjøpesentrene og strendene. Du velger selv hvor eventyrlysten du ønsker å være og om du vil begi deg ut i ørkenen med jeep, kamel, varmluftballong, firhjuling eller om du vil surfe på sanddynene med surfebrett.

I Dubai finner du ulike eventyr for alle smaker. Om ørkenen ikke frister eller om du savner den norske vinteren, kan du ta turen innom den berømte innendørs skibakken, Ski Dubai, en 400 meter lang bakke med behagelig stolheis.
 

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!