Søk flybilletter

På ticket.no finner du alltid billige reiser. Søk etter flybilletter, lavprisfly og hotell i samme søk.

Fly til Barcelona

fr. 1 975,-

Catalonia

Catalonia er som ett eget land i nord-østlige Spania, mellom Pyreneene og Middelhavet, med sin egen kultur og historie. Nyt de fantastiske strendene i Barcelona, Costa Brava og Costa Daurada, og spis deilig tapas og paella med vin eller cava til. Gå fotturer i Pyreneene, besøk herlige vingårder eller ta med barna til fornøyelsesparken Port Aventura. Catalonia er perfekt både for en helgtur eller en lenger ferie!

Barcelona

Herlige Barcelona behøver knapt en presentasjon. Her kan du spasere på den kilometerlange gågaten Las Ramblas og nyte tapas og vin i sjarmerende Barri Gotic (det gotiske kvarteret). Se fantastiske Sagrada Familia og alle de andre fantastiske kreasjonene fra kunstarkitekten Antoni Gaudi. Sportsinteresserte kan benytte anledningen til å se FC Barcelona spille på Camp Nou, som er den største fotballstadion i Europa, eller se Formel 1 i mai.

 

Barcelona har 7 forskjellige strender og noe for enhver smak, alt fra populære Sant Sebastiá og Barcelonata Beach til nudiststranden Mar Bella. Alle strendene ligger langs den gule metrolinjen L4, men det er også mulig å gå fra strand til strand på den 5 km lange strandlinjen.

Costa Brava i nord

Nord for Barcelona ligger Costa Brava, som betyr ”den ville kysten”. Til tross for navnet er det ikke bare dramatiske klipper, men også fine strender. Besøk Lloret de Mar kun 75 km fra Barcelona, nydelige Tossa de Mar med minnesmerker fra Romerriket og middelalderen, og vakre Roses på grensen til Frankrike.

 

I området rundt Roses har du også halvøya og nasjonalparken Cap de Creus med dramatiske klipper ned til sjøen og våtmarkene Aiguamolls de l'Empordà som er et obligatorisk stopp for trekkfugler på veien fra Europa til Afrika. Litt inn i landet finner du den lille middelalderbyen Girona med sine katedraler, fort og den gamle jødiske bydelen.

 

Costa Daurada i sør

Sør for Barcelona finner du Costa Daurada (Costa Dorada på spansk) eller ”gull kysten”, som har fått navnet på grunn av sine lange sandstrender og vakre utsikt utover Middelhavet. 100 km sør for Barcelona ligger havnebyen Tarragona, som var Romerrikets viktigste by på den iberiske halvøya og reiser du ytterligere 10 km kommer du til feriestedet Salou med fornøyelsesparken Port Aventura er populær for familier.

 

Reiser du isteden innover i landet kan du besøke en av de mange vin- og fruktplantasjer i området rundt Lleida. Dette området har også mange koselige landsbyer, klostre og kirker fra middelalderen.

Fotturer og vingårder i vest

I tillegg til vingårder byr Catalonias innland på mange andre utflukter. Kun 60 km fra Barcelona finner du fjellet Montserrat, som er perfekt for en dagstur. Dersom du er ute etter de virkelig dramatiske naturopplevelsene bør du dra til Pyreneene med sine høye fjell, vakre daler og skoger, krystallklare innsjøer og vakre turstier.

 

To timer fra Barcelona ligger den vakre nasjonalparken Cadi-Moixeró og om du reiser enda litt lenger kommer du til Aigüestortes med fantastisk utsikt, opp til 3000 meter høye fjelltopper og nesten 200 innsjøer, blant annet den vakre Sant Maurici innsjøen.

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!