Søk flybilletter

På ticket.no finner du alltid billige reiser. Søk etter flybilletter, lavprisfly og hotell i samme søk.

Barbados

Fly til Barbados

Fly + hotell

Barbados - den genuine øya i solen

Romens fødested og stedet til den berømte filmen "Island of the Sun". Barbados har lenge vært et diskré gjemmested for de rike og berømte. Til tross for at øya er liten i størrelse, har Barbados massevis av fengslende naturlandskap - rolig sjø for seiling og dykking, tøffe klipper og en smaragdgrønn landsby med glade "chattel houses" og elegante plantasjer. 

Barbados - logo

Med strender for enhver smak

Barbados er omgitt av over 100 kilometer palmekantede hvite sandstrender, som alle er gratis for allmennheten. Kystlinjen bestemmer om stranden du søker tilbyr sosial aktivitet, surfing eller fred og ro.

Sydkysten byr på en kombinasjon av behagelige bølger og herlige bademuligheter. Her finner du også en livlig atmosfære, da lokalbefolkningen gjerne slapper av her. Vestkysten er noe roligere når det gjelder tidevannet og sosiale aktiviteter. Østkysten, der Atlanteren gir konstant høye bølger, er en favoritt blant surferne. Her finner du også et av øyas mest fantastiske landskap. Selv om svømming ikke er anbefalt, så har nordkysten, som også er eksponert ut mot Atlanteren, høye klipper med fortryllende viker. 

Utforsk sunkne skip

Med havtemperaturer på mellom 22 og 26 grader er Barbados ideelt for dykking året rundt. Det som virkelig særpreger Barbados dykkevann er alle skipsvrakene, inkludert en fransk slepebåt fra første verdenskrig og fraktskipet "The Cornwallis" fra andre verdenskrig. 

Ettersom skipsvrak også tiltrekker maritimt liv, kan dykkere være sikre på at de får se skilpadder, barracuda, rokke, fargeglade pappegøyefisker og utrolige korallrev. Lokale dykkebutikker tilbyr faste dykkeutflukter og dykkekurs. 


 

Bosteder som passer alle

Bostedene varierer fra prestisjefulle varemerker som Fairmont, Sandy Lane, Sandals, Hilton og Radisson til boutiquehoteller og familiedrevne pensjonater. Private villaer tilbyr en unik måte å oppleve øya på, ved å ha en kokk og husholderske, kun for deg og din familie.
 

Opplev det sjarmerende barbadiske livet

Kulturfestivaler og eventer hver måned sikkerhetsstiller at besøkere får muligheten til å omgås barbadiere, når som helst på året: The Mount Gay Regatta, golfmesterskap, konkurransefisking, polo, surfing, rally og det lokale karnevalets største happening - Crop Over.

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!