Søk flybilletter

På ticket.no finner du alltid billige reiser. Søk etter flybilletter, lavprisfly og hotell i samme søk.

Aruba

Fly til Aruba

Aruba

Aruba i De nederlandske Antillene er en av ABC-øyene (Aruba, Bonaire, Curacao) og er selve symbolet på et karibisk paradis! Det er et solsikkert klima med klar blå himmel og temperaturer på rundt 28 grader i både luften og vannet året rundt. Atmosfæren er avslappet og innbydende, og øya byr på hvite sandstrender og turkist vann som få steder i verden kan matche. Det er er forbud mot strandselgere på alle strendene på øyen. Bestill fly og hotell til Aruba ovenfor.

Strender

De beste strendene i Aruba finner du på vestkysten. Mest kjent er Palm Beach med sin høye luksushotell og kasino, men for de beste strendene og en roligere ferie bør du ta turen litt sør til den fantastiske Eagle Beach, Divi Beach, Manchebo Beach og Druif Beach. Sammen danner disse en 4 km lang strandlinje med koselige hotell og resorts og det er god plass på stranden. Ettersom avstandene aldri er lange på Aruba kan man gå fra strand til strand, og fra det nordligste punktet på Palm Beach til det sørligste punktet i Druif Beach er det litt over 7 km.

Utflukter

Ettersom Aruba er litt over tre mil lang og en mil bred kan du raskt og enkelt kan utforske øya med bil, jeep eller sykkel. På Arubas nordligste spiss ligger fyrtårnet California Lighthouse med vakker utsikt over øya og havet. På øyas østlige del finner du nasjonalparken Arikok med kaktus skoger, grotter og mange iguaner og andre ville øgler. På østkysten er det også et "Natural Pool" der vulkanske klippformationer har formet en liten gryte hvor du kan svømme og snorkle omgitt av forrevne klipper og dramatiske bølger. Her er det ingen asfalterte veier og den eneste måten å komme seg hit er med jeep, firhjuling, til fots eller med hest.

Lokal mat

Aruba er en karibisk øy med mat som er preget av nærheten til sjøen. Øyas restauranter tilbyr et bredt utvalg av fersk lokal fisk tilberedt med urter og aromiske krydder. Det er mange forskjellige lokale spesialiteter å nyte på Aruba, men det er også lett å finne matopplevelser fra andre deler av verden – alt fra det tradisjonelle karibiske kjøkken, til søramerikanske steker og fin fransk og asiatisk mat.
 

Oranjestad

Litt over 9 km sør for Eagle Beach på vestkysten, finner du Arubas hovedstad Oranjestad. Byen er preget av nederlandsk koloniarkitektur i muntre pastellfarger og er et flott sted å utforske til fots. Her kan du spasere langs de palmekantede gatene og utforske den hyggelige promenaden, marinaen og markeder. Ønsker du å ta en svømmetur kan du ta turen til den lille bynære stranden Surfside Beach.

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!