Finn din reise til Algarve

På ticket.no finner du alltid billige reiser. Søk etter flybilletter, lavprisfly og hotell i samme søk.

Fly til Algarve

Charter

Loading

Algarve

Portugal er at av de land som øker med i popularitet akkurat nå, og for deg som elsker sol og hav er det til Algarve på sydkysten du skal reise. Her er havet en del av livet og du kan nyte dagens fangst av fisk og skalldyr på en av de lokale restaurantene langs kysten. Dessuten byr Algarve på over 300 soldager i året, prisbelønte strender og mange heftige aktiviteter som både gir eventyrlystne og naturelskere et kick, alt fra vandrings- og sykkelturer til golf.

Strender for alle

Algarve er kjent for sine herlige sandstrender, som ofte omkranses av dramatiske klipper. Her finnes det ikke mindre enn 88 stykker «Blue Flag Beaches», som er strender med den beste vannkvaliteten, Her finnes en strand for alle!

 

Vest for turiststedet Albufeira er strendene ofte dramatiske, mens strendene østover mot den spanske grensen er mer klassiske. Noen av favorittene er den syv kilometer lange Praia da Falésia i utkanten av Albuferia, vakre Praia de Sao Rafael og livlige Praia da Rocha.

Surfe, seile eller dykke

De solfylte strendene passer ikke bare for sol, bad og avslapning for her finnes veldig bra alternativer også for de som liker vannsport. Her kan du kjøre vannscooter, vannski, dykke, seile, windsurfe eller kite. Om du liker å surfe på bølger så finnes det mange bra strender med høye bølger.

 

Et ordentlig surfeparadis er Sagres, den lille fiskerlandsbyen som ligger ved Portugals sydspiss. Men her er det ikke bare vannaktiviteter som gjelder, her kan du også ri, vandre eller sykle gjennom den utrolig vakre naturen.

Natur og opplevelser

Algarve byr på dramatiske natur og langs den solkyssede og bølgeutsatte kysten kan du stoppe for å nyte den dramatiske utsikten – for eksempel ved Ponta de Piedada i Lagos med sine vakre klippeformasjoner eller Cape Saint Vincent i Sagres med sine bratte klipper.

 

For den som vil vandre mellom klipper, strender og små fiskerlandsbyer til fots finnes det fine turstier, og det finnes også mange spennende nasjonalparker.

Fredfullt i Faro

Faro regnes ofte bare som inngangsporten til Algarve og forbigås som feriereisemål. Dette gjør at byen har beholdt sin fredelige atmosfære og tradisjonelle sjarm, spesielt i den gamle delen av byen. Byen ligger på en av Europas vakreste kyststriper.

 

Et tips er å bli noen dager i byen før du reiser videre til andre deler av kysten. Beliggenheten midt i Algarve gjør også at byen er et perfekt utgangspunkt for å utforske resten av Algarvekysten.

 

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!