Fakta Ticket

Antall butikker:
52 i Sverige og 19 i Norge

Telefonservice:
i Sverige og Norge

Gjennomsnittlig årsverk:
277 i Sverige og 76 i Norge

Internettsider i:
Sverige, Norge, Danmark og Finland

Tickets støtteprosjekt i Kambodja

Vi som arbeider i reise- og turistbransjen får ofte se mer av verden enn andre, hvilket også innebærer et nærmere innblikk i elendigheten som en stor del av jordens befolkning er tvunget til å leve i. Spesielt vanskelig er det å se barn som lider av motgang.

Ticket har en rekke år støttet Reiseindustriens Barnefond. Fondet ble grunnlagt for nesten 20 år siden av ansatte i reiselivsbransjen. I dag drives barnefondet som en stiftelse og har en så kalt 90-konto, hvilket innebærer at Stiftelsen för Insamlingskontroll i Sverige (SFI) kontrollerer hvordan innsamlede milder benyttes. Den administrative kostnaden ligger under 2% og pengene som samles inn går uavkortet til barn i nød.

Pengene vi gir går til et prosjekt i Kambodsja for å operere svært hjertesyke barn. Vi hjelper med å finansiere svenske hjerteteams reiser til Kambodsja, inkludert reise, opphold og transport av nødvendig utstyr. I hvert team er det bl.a. kardiologer, kirurger og sykepleiere. De arbeider gratis og får låne operasjonssaler på et sykehus i Phnom Penh. I 2007 ble 28 dødssyke barn operert. Resultatet var fantastisk.

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!