Fakta Ticket

Antall butikker:
50 i Sverige og 19 i Norge

Telefonservice i:
Sverige og Norge

Gjennomsnittlig årsverk:
230 i Sverige og 92 i Norge

Internettsider i:
Sverige, Norge, Danmark og Finland

Braganza

Braganza er et svensk investeringsselskap med virksomhet i Sverige, Norge og Spania. Investeringer innen flybransjen, reiseliv, opplevelsesindustri og distribusjon av reiselivsprodukter utgjør størstedelen av Braganza sin portefølje. Flyselskapet BRA, Ticket Leisure Travel Group, Escape Travel og Kristiansand Dyrepark er de største enkeltinvesteringene.

Noen av de norske selskapene som inngår i Braganza:

ESCAPE TRAVEL
Escape Travel er Norges største ruteflybaserte turoperatør. Selskapet skreddersyr reiser innen elvecruise, cruise, rundreiser, sportsreiser, kor- og korpsreiser, singelreiser, aktive ferier og drømmeferien for deg som vil ha noe utenom det vanlige. Merkevaren Carpe Diem Singelreiser inngår også i Escape Travel.

KRISTIANSAND DYREPARK
Dyreparken er Norges største familieattraksjon, med rundt en million besøkende årlig. Dyreparken omfatter også Badelandet, Dyreparken Hotell og sjørøverhotellet Abra Havn.

WAYDAY TRAVEL
Wayday er en gruppereise-aktør som er underleverandør til reisebyråer, turoperatører og eventselskaper som arrangerer gruppereiser utenlands. Wayday har virksomhet både på Mallorca i Spania og i Norge. Wayday har spesialisert seg på nordiske kunder og tilbyr tjenester for grupper til et 50-talls destinasjoner rundt i verden.

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!