21 49 39 00 Våre butikker

Leiebil i Florida

Med leiebil i Florida kommer du deg enkelt frem til dine favorittsteder. Start nord i Florida og fortsett sørover til pulserende Miami og Key West, eller ta en kortere tur med leiebil til vestkysten i Sarasota og Bradenton. Velger du å leie bil i Florida, vil du garantert få en større ferieopplevelse.

Leiebil i Florda

Les mer om leiebil i Florida:

Leiebil i Florida - tips og gode råd

Orlando
Orlando er et perfekt utgangspunkt for reise med leiebil i Florida. "The Entertainment Capital of the World" byr på et enormt utvalg av attraksjoner, shopping-muligheter og restauranter, og med leiebil er du mer fleksibel og kan reise hvor du selv ønsker. Orlando er stedet hvor du garantert ikke vil kjede deg. Fyll dagene med aktiviteter og besøk Disney World, Universals Studios, Sea World og Kennedy Space Center.

Fort Lauderdale
Velger du å leie bil i Florida er Fort Lauderdale et perfekt sted for å nyte late dager. Med leiebil kommer du deg enkelt frem til de hvite strendene i West Palm Beach og Miami Beach. Besøk også en av Las Olas Boulevards mange butikker og kaféer. Et godt tips til deg som er ekstra glad i shopping er Sawgrass Mills, en stor outlet i utkanten av Fort Lauderdale. Glem heller ikke å sette av litt tid til å utforske faun og flora i Everglades nasjonalpark.

Miami
Med godt veinett og skiltede veier, finner du enkelt frem med leiebil i Miami. Feriestedet er en av USAs mest trendy byer. Miami er synnonymt med palmer, strender, surfing og rollerblades. Store deler av byen er rennovert og har igjen fått tilbake sin gamle art deco-stil. Miami er mer populær enn noensinne, også blant jetsettere og verdensstjerner. Kan du tenke deg noe mer glamorøst enn å suse langs Miami Beach i en åpen cabriolet?

Key West
Fra Miami kan du enkelt kjøre leiebil videre til Key West for litt karibisk atmosfære, kun 14 mil fra Cuba. Her finner du en liten bit av paradis med kritthvite strender og turkisblått hav. Key West er kjent for å ha vært Ernest Hemingways by. Besøk Hemingways hjem, eller stikk innom en av hans favorittbarer, Sloppy Joes. Ta også turen igjennom byens pulserende nerve, Duval Street. Her finner du mange gode restauranter, utesteder og butikker.

Tampa
Kjører du leiebil i Florida og er på utkikk etter en aktiv ferie, er Tampa det perfekte reisemålet for deg. Tampa ligger på vestkysten i Florida ved den Meksikanske Golf. Se NHL Hockeys Stanley Cup mestere, Tampa Bay Lightning, eller gå på en fotballkamp og opplev NFL American Fotball Tampa Bay Buccaneers på hjemmebane. Med leiebil finner du også enkelt frem til golfbanene i området rundt Tampa.
 

Bli oppringt clear
Vil du ha hjelp eller har spørsmål?
Oppgi telefonnummeret ditt så ringer vi deg opp så fort vi kan.
Takk. clear

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear