21 49 39 00 Våre butikker

Leiebil i California

California er det fullkomne reisemålet for rundreise med leiebil. Den solfylte staten har en fantastisk kystlinje og uttalige attraksjoner å by på. Med leiebil i California er San Francisco, Death Valley, Los Angeles og Santa Monica er noen av mange steder som kan oppleves på reisen. Nedenfor har vi samlet noen av de beste rundreisetipsene med leiebil i California.

Leiebil i California

Les mer om leiebil i California:

Leiebil i California - tips og gode råd

Vi henter leiebil i San Francisco...
Reisen starter i den sjarmerende lille storbyen San Francisco med stupbratte gater,  deilig sjøbris og kanskje verdens mest kjente bro. Hent leiebilen og kjør ut på Highway 1 mot Monterey. Gjør gjerne et stopp her for opplevelsen av en ekte hvalsafari. For golfentusiaster er nabobyen Carmel verdt et besøk. Kjør leiebil videre til Big Sur og ta en lunsj på Big Sur River Inn. En spesiell ferieopplevelse der du sitter på trestoler midt i elven!

Kjente adresser - Santa Barbara og Los Angeles
Vi fortsetter reisen med leiebil i California, og neste stopp er Santa Barbara. Amerikanerne kaller denne byen "Den Amerikanske Riviera". Drøm deg bort i lange strandpromenader og små hvite hus med blå vinduskarmer. Neste stopp er Los Angeles. Selv om dette er en storby, er det helt nødvendig med leiebil for å få best mulig inntrykk av byen. Viktige severdighet er Hollywoodskiltet, kjendishjemmene i Beverly Hills og Universal Studios.

Fantastiske utsikter – Las Vegas og Page
Vi kjører leiebil innover i Nevada mot Las Vegas, verdens gamblingby nr 1. Las Vegas byr på et hav av neonlys og spektakulære show og hoteller langs den verdenskjente Las Vegas Stripa. Vi kjører videre til Page, en liten by ved Lake Powel i Nord-Arizona hvor du kan leie scooter og husbåt. I nærheten ligger Horseshoe Bend, en forlengnig av Grand Canyon. Her er det ingen sikkerhetsgjerder eller advarselskilt, kun brådype stup rett ned i ravinen!

Death Valley
Reisen går videre til Death Valley, et spektakulært landskap med ørken i ulike fasonger. Byen ligger 86 meter under havoverflaten med massive temperaturforskjeller, fra 54°C på sommeren til minusgrader på vinteren. Se opp for klapperslanger, coyotes og store edderkopper! Et godt råd er å ha fulltanket leiebil. I Death Valley finnes det ingen belysning og det kan være svært dårlig mobildekning. Altså, ikke et sted du ønsker å få motorstopp!

Napa Valley og Sausalito
Vi fortsetter reisen med leiebil nordover i California, til Napa Valley. Atmosfæren her er preget av Falcon Crest med vingårder så langt øye kan se. Bestil gjerne hotellrom på forhånd slik at du kan bli natten over og oppleve vinsmaking i verdensklasse. Siste stopp på rundreisen vår med leiebil i California er Sausalito. Herifra har du god utsikt over hele San Francisco. Kjør gjerne over den berømte Golden Gate Bridge, en av verdens lengste hengebroer.
 

Bli oppringt clear
Vil du ha hjelp eller har spørsmål?
Oppgi telefonnummeret ditt så ringer vi deg opp så fort vi kan.
Takk. clear

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear