21 49 39 00

Opp til 10% rabatt på bilutleie – regler og vilkår

Fra 00.00 den 27. mai 2013 til 23.59 den 1. juni 2013 (kampanjeperioden) tilbys 10% rabatt på utvalgte destinasjoner og bilkategorier ved minimum 10 dagers leie. Rabatten gjelder for utvalgte bilkategorier og leieperioder på de oppgitte destinasjoner for avhenting fram til den 31. Desember 2013. Rabatten gjelder for leiebilprisen og er inklusive flyplassavgifter, skadeforsikring (CDW), miljøskatt, tyveriforsikring, ansvarsforsikring og ubegrenset kjørelengde (gjelder ikke i Australia og Canada). Tilbudet med rabatt gjelder ikke for tilbehør som for eksempel egenandelseliminering inkl. avbruddsforsikring, ekstra sjåfører og GPS. Rabatten gjelder på ordinære priser for hver oppgitte destinasjon. Prisene på hjemmesiden inkluderer rabatten og kan kun bestilles i den aktuelle perioden. Forespørsler gjelder kun på datoen da forespørselen fortas. Det er ikke mulig å gjøre en ny forespørsel etter at rabatten har gått ut.
Merk at prisene som vises, tross rabatten, kan stige i løpet av kampanjeperioden.

Rabatten gjelder for alle nye bestillinger på den angitte datoen innen den oppsatte perioden. Rabatten kan ikke brukes i på eksisterende bestillinger eller i ettertid. Rabatten er med forbehold om tilgjengelighet, og kan bli endret eller trukket tilbake uten forhåndsvarsel. Rabatten gjelder kun for bestillinger på den datoen kampanjen gjelder. Når en bekreftet bestilling er utført, er det mulig å gjøre mindre endringer i bestillingen, som å endre sjåførens navn eller legge til ekstratjenester som kan forhåndsbestilles. Større endringer, som å endre tider, dato og sted for avhenting og tilbakelevering eller bytte av bilkategori kan resultere i at rabatten forsvinner og prisen endres. 

Vil du avbestille leiebilen gjelder Holiday Autos' vanlige retningslinjer for avbestilling og gebyrer kan tilkomme. Alle bestillinger som må bekreftes innen 48 timer, er gyldige for rabatten forutsatt at den opprinnelige bestillingen bekreftes av leverandøren. Hvis vi ikke kan bekrefte den opprinnelige bestillingen innen 48 timer, kan det likevel hende at du kan få rabatten, såfremt du bestiller en leiebil hos Holiday Autos innen 48 timer etter at du har fått bekreftet at den opprinnelige bestillingen ikke kan bekreftes. Dette gjelder forutsatt at samme leverandør har en annen tilgjengelig bilkategori.

Kampanjen kan ikke kombineres med andre rabatter. For øvrig gjelder Holiday Autos vanlige regler og vilkår. De gjelder på publiseringstidspunktet og kan bli endret.

Bli oppringt clear
Vil du ha hjelp eller har spørsmål?
Oppgi telefonnummeret ditt så ringer vi deg opp så fort vi kan.
Takk. clear