21 49 39 00 Våre butikker

Bilferie i Europa

Bilferie i Europa er populært, og mulighetene er mange for store opplevelser. Du kan kjøre med egen bil fra Norge, eller starte bilferien i en utvalgt by i området du vil utforske. På bilferie i Europa kan du legge opp ferien akkurat slik du vil. Bli et par dager lengre på steder du liker godt, og dra tidligere fra steder som ikke faller i smak.

Leiebil i Europa

Priseksempler:

  1. Italia fra kr 254,-/dag
  2. Frankrike fra kr 253,-/dag
  3. Spania fra kr 84,-/dag

Synes du det er vanskelig å sette sammen bilferien på egen hånd? Vi hjelper deg med å bestille drømmeturen! 

Få forslag på flotte reiseruter og hjelp til å bestille fly, hotell og leiebil.

Kontakt oss på e-post ticket@ticket.no, ring oss på telefon 21 49 39 00 eller besøk din nærmeste Ticketbutikk!

Opplev Europa i eget tempo

Tilrettelegg turen slik at du alltid har god tid og muligheten til å endre planene dersom noe uforutsett skulle skje. Det kan være greit å ha forhåndsbestilt noen netter på hotell, spesielt i byer og på steder hvor det er mye turister. Vi anbefaler å fly direkte til byen du ønsker å starte i, så unngår du den lange kjøreturen gjennom Europa. Bli et par dager i byen og legg deretter ut på eventyr i vakker natur, langs kilometerlange strender og glitrende hav, eller ta turen opp i fjellet. En bilferie gjør det enkelt å være spontan!
 

Leiebil i Italia


Italia er vakkert og sjarmerende med glade mennesker, storslått natur, glitrende hav, kilometer lange badestrender, og ikke minst et fantastisk kunst- og kulturliv. Med leiebil bestemmer du selv hva du vil oppleve!

Besøk kjente italienske områder som Toscana og renessansebyen Firenze, og Italias hovedstad Roma.

» Bestill bilferie i Italia

 

Leiebil i Frankrike


Frankrike har alt du kan ønske deg på en ferie: smakfulle viner, deilige strender, snøkledde alper, shopping og hyggelige restauranter. Her er du nødt til å ha leiebil!

Opplev den vakre kystlinjen langs den franske Riviera, nyt ferske croissanter og la deg imponere av designerklær i Paris, og opplev de vakre vingårdene i Nord-Frankrike.

» Bestill bilferie i Frankrike
 
 

Leiebil i Spania


Spania er stort geografisk sett, med lange avstander og høye fjell å krysse. Klimaet og landskapet varierer mye fra nord til sør, så med leiebil finner man steder for enhver smak.

Ta for eksempel utgangspunkt i Alicante og opplev de genuine spanske perlene langs Costa Blanca. Eller start ferien i Barcelona og opplev vakre Costa Brava.

» Bestill leiebil i Spania

 

Bli oppringt clear
Vil du ha hjelp eller har spørsmål?
Oppgi telefonnummeret ditt så ringer vi deg opp så fort vi kan.
Takk. clear

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear