21 49 39 00 Våre butikker

Bilferie i Europa

Bilferie i Europa er populært, og mulighetene er mange for store opplevelser. Du kan kjøre med egen bil fra Norge, eller starte bilferien i en utvalgt by i området du vil utforske. På bilferie i Europa kan du legge opp ferien akkurat slik du vil. Bli et par dager lengre på steder du liker godt, og dra tidligere fra steder som ikke faller i smak.

Leiebil i Europa

Priseksempler:

  1. Italia fra kr 254,-/dag
  2. Frankrike fra kr 253,-/dag
  3. Spania fra kr 84,-/dag

Synes du det er vanskelig å sette sammen bilferien på egen hånd? Vi hjelper deg med å bestille drømmeturen! 

Få forslag på flotte reiseruter og hjelp til å bestille fly, hotell og leiebil.

Kontakt oss på e-post ticket@ticket.no, ring oss på telefon 21 49 39 00 eller besøk din nærmeste Ticketbutikk!

Opplev Europa i eget tempo

Tilrettelegg turen slik at du alltid har god tid og muligheten til å endre planene dersom noe uforutsett skulle skje. Det kan være greit å ha forhåndsbestilt noen netter på hotell, spesielt i byer og på steder hvor det er mye turister. Vi anbefaler å fly direkte til byen du ønsker å starte i, så unngår du den lange kjøreturen gjennom Europa. Bli et par dager i byen og legg deretter ut på eventyr i vakker natur, langs kilometerlange strender og glitrende hav, eller ta turen opp i fjellet. En bilferie gjør det enkelt å være spontan!
 

Leiebil i Italia


Italia er vakkert og sjarmerende med glade mennesker, storslått natur, glitrende hav, kilometer lange badestrender, og ikke minst et fantastisk kunst- og kulturliv. Med leiebil bestemmer du selv hva du vil oppleve!

Besøk kjente italienske områder som Toscana og renessansebyen Firenze, og Italias hovedstad Roma.

» Bestill bilferie i Italia

 

Leiebil i Frankrike


Frankrike har alt du kan ønske deg på en ferie: smakfulle viner, deilige strender, snøkledde alper, shopping og hyggelige restauranter. Her er du nødt til å ha leiebil!

Opplev den vakre kystlinjen langs den franske Riviera, nyt ferske croissanter og la deg imponere av designerklær i Paris, og opplev de vakre vingårdene i Nord-Frankrike.

» Bestill bilferie i Frankrike
 
 

Leiebil i Spania


Spania er stort geografisk sett, med lange avstander og høye fjell å krysse. Klimaet og landskapet varierer mye fra nord til sør, så med leiebil finner man steder for enhver smak.

Ta for eksempel utgangspunkt i Alicante og opplev de genuine spanske perlene langs Costa Blanca. Eller start ferien i Barcelona og opplev vakre Costa Brava.

» Bestill leiebil i Spania

 

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear