Hotell i London man prater om ...

Etter å ha hatt en rolle som filmstudio, har den gamle bygningen blitt forvandlet til et moderne, trendy, femstjerners designhotell. Hotellet åpnet 2010 og tilbyr kun 98 rom. Innredningen har mye av det Skandinaviske 1950-tallet over seg, og har store, generøse og velutstyrte bad. Dette er et hotell med høye vurderinger fra kundene, og det koster litt ekstra å bo her.

 

For gourmet kjenneren finnes det en 1-stjerners Restaurant Viajante som drives av Nuno Mendes, men her tilbys også den litt enklere Bistro Corner Room. 

Vakker Viktoriansk luksus, til hyggelige priser, ved siden av togstasjonen Liverpool Street Station. Her møter du høy standard og et godt servicetilbud som blandt annet 5 restauranter og 5 barer, døgnåpent, moderne gym og helsestudio. De 267 rommene representerer alt fra store rom med høyt tak til mindre alternativ med "ventil-lignende" vinduer.

 

Med t-banen er Oxford Street 7-8 minutter unna.

Ingen luksus men en veldig god kombinasjon av sentral beliggenhet, fresh standard og gode priser. Citadines er en stor hotellkjede med studios og leiligheter, og dette er deres mest sentrale alternativ i London. 350 meter til Trafalgar Square, 800 meter til London Eye og et par minutters gange til T-bane stasjonen Embankment. Du kan velge mellom 1-roms studio med et lite te-kjøkken, og en 2-roms leilighet med separat soverom og te-kjøkken.

Noter at man sover i en sovesofa om man velger å bo 4 personer i en 1-roms leilighet.

Et veldig bra hotell ved Fleet Street, i Temple kvarteret, 10 minutter fra T-bane stasjonen Temple. Det er et hotell som har høye vurderinger fra våre reisende. Spørsmålet er om det finnes noe annet hotell i London som får så mange fornøyde kunder. Elegnate, moderne rom med siste i teknikk (flat skjerms tv, Bose-anlegg m. m ) Moderne, velutstyrt gym og en populær restaurant supplerer servicetilbudet. Et veldig godt kjøp!

Dette hotellet tar vi med for å vise hvilken flott standard man kan få, til en lav pris, om du kan bo utenfor bykjernen. Hilton Wembley er et veldig bra hotell med utsikt over den berømte Wembley Arena. Inne 10 minutters gange har du T-banen og Wembley Station. Med taxi tar det ca 20 minutter inn til bykjernen (ved normaltrafikk).

Høy standard, lys, luftig innredning og et godt utvalg av servicetilbud. Her finnes det meste - svømmebasseng med badstue og damp, bar og restaurant. Sky Bar med takterrasse, parkering m. m. Alt til en lav pris som ligger i nivå med enkelte turistklassehotell i bykjernen. Vedt å vurdrer dette hotellet.....

Nytt, flott hotell et steinkast fra Houses of Parliament. Hotellet ligger i Londons South Bank, ca 500 meter fra London Eye og Waterloo Station. Ett bra hotell med sterk luksus følelse, til en normal og attraktiv pris (kan naturligvis variere under året). Store, generøse rom med moderne innredning og utstyr. Har man flaks kan det hende man får utstikt mot Westminister Bridge (går ikke å booke). 24 timers gym, badstu, basseng (15 meter), Mandera Spa, bar, restaurant m. m sørger for ditt behov av service. Kort sagt - ett veldig bra hotell som gjerne anbefales.

Populært SPA hotell i tilknytning til Battersea Park, ca 15 minutter fra Sloane Square's mange butikker. Pent, elegant og veldrevet og et attraktivt alternativ for deg som gjerne slapper av med litt trening og en SPA-behandling som avslutning på en hektisk dag. Man får høy standard for prisen. Eneste minus kan være jernbanen mellom hotellet og Themsen, som kan forstyrre.

For øvrig finnes det en bar, en kafè og restauranten Atlantico.

 

Et av de mest prisgunstigste hotellene blandt våre 3-stjerners turistklassehotell. Her får du bra turistklassestandard og en utmerket beliggenhet i Royal Borough of Kensington og Chelsea. Noen minutters gangavstand til T-banen Gloucester Road.

Rommene varierer i størrelse (noen er små) og innredning, men en fellesnevner er at det er pent, rent og veldrevet. Et prisverdig alternativ som paser mange!

Ashburn er et av våre koseligste hotell i Kensington - lite og personlig med høy komfort. Lyst og fresht frokostrom med hvite duker i kjelleren. På hotellet finnes en hyggelig bar og trådløst internet (mot avgift).

 

Her bor du i nærheten til severdigheter som Royal Albert Hall og Hyde Park. I området finnes en del restauranter og butikker. Ønsker du å ta deg inn til Londons mer kjente shoppingområder og fornøyelser, gjør du dette enkelt med t-banen. Til nærmeste stasjon er det i underkant av 2 minutters gange.

 

Smakfullt, veldrevet hotell, midt imot London Bridge i den elegante bydelen Southwark. Nært London Bridge Station og t-bane. Går du langs sørsiden av Themsen kommer du snart til blandt annet til Tate Modern. Det er nært Londons mest besøkte matmarked, Borough Market.

Innredningen er innbydende, lett luksus og det er lett å trives på dette hotellet. Prisverdig!

Veldrevet, populært turistklassehotell i Bayswater, en kort spasertur fra Hyde Park og Kensington Gardens. Innredningen er lys og innbydende og totalinntrykket er at dette er et prisverdig hotell i den enklere kategorien. Ikke forvent deg noe luksus!

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!