Reis til Phuket - 6 favoritthotell for familien

Phuket i Thailand har blitt en av nordmenns feriefavoritter. For få steder på jorden har så mye å tilby turister på ett område. Nyt de hvite sandstrendene, palmer, turkist vann, korallrev, grotter, attraksjoner og sportslige aktiviteter som golf og fiske. Utfluktsmulighetene er mange når du reiser til Phuket. Ta med deg familien til det Thailandske paradis!

Her har vi på Ticket fremhevet 6 favoritthotell for hele familien. Du kan klikke deg videre og finne avreisedatoen som passer best for deres ferie.

Sol, hvite strender og god mat. Vaiende palmer er det eneste som skiller den 8 km lange, hvite sandstranden fra Sunwing Bangtao Beach. Du bor med utsikt mot bassengområdet eller hagen, og fra en del Royal Family Suites går du rett ut i bassenget fra din egen terrasse!

Bestill her fra kr 9.995,- pr/pers.

Langgrunn sandstrand og et fantastisk bassengområde for hele familien! Vings gjester rangerte dette hotellet som ” ett av de 10 beste hotellene” vinteren 2011/2012. Sunwing Family Resorts Kamala Beach ligger ved et av nordmenns favorittreisemål, den populære Kamalastranden i Phuket.

Bestill her fra 10.595,- pr/pers

Merlin Beach Resort ligger på en odde på Phuket. Her finnes det tre bassengområder og to strender å velge mellom. For de voksne finnes det blant annet spa, helsestudio og tennisbane. Om sommeren bor du i dobbeltrom med bassengutsikt.

Bestill her fra kr 9.098,- pr/pers

Khao Lak Seaview ligger nær stranden og sentrum. Her kan du bestille bungalow med privat basseng og er dere mange finnes det leiligheter med plass til 6 personer. To store bassenger, vannsklie og skandinaviske barneklubber gjør at mange barnefamilier trives her.

Bestill her fra 10.348,- pr /pers

Velkommen til et familievennlig hotell i rolige omgivelser, hvor det er herlig å kunne tilbringe late dager i en solstol ved bassenget, som slynger seg gjennom hotellområdet. De minste vil vite å sette pris på barnebassenget og vannsklien, mens de voksne sikkert vil glede seg over hotellets spa.

Bestill her fra 9.198,- pr/pers

Et hyggelig hotell, der dagens vanskeligste valg er hvilket basseng du skal bade i. Her finnes nemlig to fine bassenger, omgitt av behagelige solstoler. La personalet oppvarte deg, bestill noe godt i baren, ta en liten høneblund på rommet eller les en bok i skyggen på balkongen.

Bestill her fra 8.498,- pr /pers

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!