Velkommen til å sende en gratis forespørsel, vi viser vei til riktig reise!

 

 

Tickets studiereise til Tallinn

Bli inspirerrert av vår fantastiske gruppereise til Tallinn. Her finner du våre beste tips utfra våre egne erfaringen på reisen. Tips som kan gjøre din konferanse eller gruppereose til en opplevelse du sent vil glemme.


Bare en kort flyreise over Østersjøen tok oss til Estlands hovedstad Tallinn, eller Reval som den også kalles. Vi landet på Tallinns internasjonale flyplass og tok oss raskt og smidig inn til sentrum da transfertiden bare er ca 15-20 minutter. Man kan også ta sporvogn fra flyplassen til sentrum, veldig smidig!

Vi bodde på Nordic Forum hotell som ligger veldig sentral. Hotellet byr på en veldig god og rikelig frokost og har også en hyggelig relaxavdeling. 


Andre hotell vi besøkte var blant annet Lérmitage som er et mindre og moderne hotell med 79 rom. Det var fint og fresht!


Et hotell vi virkelig likte var Hotel Palace som har en meget bra beliggenhet rett ved inngangen til gamlebyen. Rommene er fine og hotellet har en koselig relaxavdeling i kjelleren.


Radisson Blu Sky er et klassisk hotell med flere konferanserom og Business Center. Hotellet har en fantastisk skybar med fin utsikt. Dette hotellet passer bra for konferansegrupper.


De fleste hotellene i Tallinn har en relax- og/eller spa-avdeling, noe som gjør at du kan koble av og skjemme bort deg selv litt ekstra. 


Tallinn er en middelaldersk Hansaby med brosteinsgater som påminner litt om Visby på Gotland. Det er enkelt å ta seg rundt og man kan vandre langs den inntakte bymuren som beskytter den historiske bykjernen.


Her kan man slå seg ned på en av de mange koselige koselige kafeene for å få seg noe å spise og drikke og kjenne på atmosfæren.
Den første kvelden spise vi et middelaldersk festmåltid på Olde Hansa som er en legendarisk restaurant i hjertet av Tallinn. Her serveres maten som et festmåltid på fine leirfat og vi fikk smake på anderledes mat da det ble servert både bjørn, elg og villsvinskjøtt.


Hver kveld er det underholdning og musikanter spiller på instrumenter fra middelalderen. Passer bra for større selskap!


Andre kvelden inntok vi middagen på Restaurant Gloria, en restaurant rik på tradisjoner med vakkert interiør som minner om en svunnen tid. Veldig god mat. Her kan en større gruppe fp tilgang til et lokale med en liten scene.


Vi kan også tipse om restaurant Leib der vi spiste en god lunsj. Trendig og moderne restaurant. De har en veldig fin uteservering som er åpen når været tillater det. 

Om man har lyst til å utforske Estlands sjøfartshistorie kan man begi seg til Seaplane Harbour som er Tallinns sjøflyhavn. Havnen består av et museum og et stort isbryterskip. På museet kan du ta en nærmere titt på en u-båt (som man kan komme ned i) og annet marine- og krigsmateriell.  


Det er også mulig å leie lokalet for eventer og det går også an å ordne store galamiddager i hangaren.


TV Tårnet i Tallinn er Estlands høyeste bygning. Tårnet er 314 meter høyt. På tårnets 22. etasje er det en restaurant som gir den best tenkelige utsikten over Tallinn med omgivelser. Passer bra for velkomstlunsj eller middag. 


KGB museum - siden 2011 er 23. etasje på Hotell Viru et KGB museum med blant annet bilder og avlyttingsobjekter som visr hvordan gjester og personale hele tiden ble overvåket under den kalde krigen.


Tallinn har helt enkelt noe som passer alle typer grupper, bedriftskonferanser, kickoffer, teambuilinger eller for vennegjenger!

Fakta om Tallinn

  • Offisielt språk: Estisk 
  • Antall innbyggere: Ca 430 000   
  • Valuta: Euro (EUR)   
  • Tidsforskjell: +1h

 

 

Kontakt oss for et skreddersydd tilbud


(Helt gratis - ikke bindende)

69 03 00 20

Ring oss mandag - fredag, kl 09 - 16

Ta kontakt med våre dyktige gruppeselgere


 

             Marianne

Direktenummer: 69 23 25 12
Mail: marianne.bonden@ticket.no

 

                 Anne

Direktenummer: 69 23 25 10
Mail: anne.wilhelmsen@ticket.no

 

                Bente

Direktenummer: 69 23 25 11
Mail: bente.lager.lien@ticket.no

 

                Hilde S

Direktenummer: 69 23 25 13
Mail: hilde.sandtangen@ticket.no

 

                  Nina

Direktenummer: 69 23 25 14
Mail: nina.fossum@ticket.no

 

                  Hilde J

Direktenummer: 69 23 25 15
Mail: hilde.johannessen@ticket.no


 

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!