Velkommen til å sende en gratis forespørsel, vi viser vei til riktig reise!

 

 

Tickets studiereise til Andalucia regionen - Spania

Sevilla – Andalucia

Med en mellomlanding, kommer du deg greit til historiske Sevilla!
Dette er Andalucias største by og regionens hovedstad. Fjerde største by i Spania. Sevilla er en sjarmerende by med trange brosteinsgater som fører til koselige små Plaza ‘er. Du finner tapasbarer, palasser og ikke minst appelsintrær overalt.


Flamencoen sies å stamme fra nettopp Sevilla, og er verdt å oppleve når man besøker byen. Tidligere var Sevilla en av Europas rikeste byer, dette gjenspeiler seg i byens mange flotte fasader og palasser, flere av disse er også mulig å besøke når man er i Sevilla.


Sevilla sentrum er ikke større enn at det meste kan nås til fots og det anbefales også for å få sett alle de sjarmerende gatene som finnes. Rett utenfor byen har man mange flotte turmuligheter for de som ønsker å være litt aktive! 

 

Ved å fly til Sevilla har man også andre byer i nærheten som er verdt et besøk.
 

Cadiz – Spanias eldste by, ligger ca 1,5 time unna Sevilla med bil. Cadiz er en av verdens eldste havnebyer med Atlanterhavet rett ut. Byen kan by på masse spennende historie, koselige trange gater, med sjarmerende Plaza ‘er og shopping med gode priser.
Jernbanestasjonen her gir deg greie forbindelser med Sevilla og Madrid.


Vejer de La Frontera – De hvite byer, er en provins i Cadiz som ligger ca 1 time og 50 min kjøring fra Sevilla og ca 45 minutter fra Cadiz by med bil.
Dette er en veldig sjarmerende liten landsby som ligger oppe i fjellene, full av små hvite hus.

Her parkerer man gjerne bilen ved ankomst til byen da det er så mange trange veier og blindgater at man fort kan «kjøre seg fast» om man ikke er kjent. Vakre torg med flotte fontener, fantastiske restauranter, hyggelige kafeer og koselige små butikker. Absolutt verdt et besøk.

 

 

 

 

Tarifa – Ligger ca 2 timer og 20 minutter fra Sevilla, eventuelt 2 timer fra Malaga med bil. En koselig liten havneby som ligger helt ned mot Gibraltarstredet og her kan man lett komme seg videre til Marokko med ferge.

Tarifa er den sørligste byen i Europa og det er her Middelhavet møter Atlanterhavet. Her kan man delta på organiserte båtturer med mulighet for å se både hval og delfiner i sitt rette element. I Tarifa er det mye vind som gjør byen spesielt populær blant surfere og kitere. Gamlebyen her er også superkoselig med sin typisk tradisjonelle spanske stil som går igjen i hele Andalucia regionen.


Man har også muligheten til å besøke Playa de Bolonia som ligger rett utenfor Tarifa. Dette er en av Spanias flotteste og uberørte strand, kun 30 minutter med bil fra sentrum.


Her finner man en av de største sanddynene i Europa, og rett ved siden av ligger en av Spanias viktigste arkeologiske utgravinger, Baelo Claudia. Disse fasinerende ruinene og tilhørende museum, viser et godt eksempel på romersk byarkitektur som finnes overalt på den iberiske halvøy.

 

Jerez de la Frontera – Ligger ca 1 time og 20 minutter fra Sevilla med bil. Dette er blitt en av de viktigste byene i provinsen Cadiz når det gjelder kommunikasjon og transport. Byen er blitt velkjent for sin Sherry som blir produsert i dette området.

Nordmannen Jan Pettersen går for å være sherry- og brandykongen i Jerez og har sin egen bodega Fernando de Castilla, akkurat her. For de hesteinteresserte er det mulig å besøke gården til Greven av Peraleja. Her drives hestesenteret Alcantara Ecuestre hvor også nordmannen Magnus Rønningen jobber.


De kan arrangere aktiviteter som riding, yoga og sherrysmaking.
Jerez er også kjent for sin motorsport og arrangerer løp for både motorsykkel og Formel 1.
 

Andalucia- regionen kan anbefales på det sterkeste for en langweekend tur.

Kontakt oss for et skreddersydd tilbud


(Helt gratis - ikke bindende)

69 03 00 20

Ring oss mandag - fredag, kl 09 - 16

Ta kontakt med våre dyktige gruppeselgere


 

             Marianne

Mail: marianne.bonden@ticket.no

 

                 Anne

Mail: anne.wilhelmsen@ticket.no

 

                Bente

Mail: bente.lager.lien@ticket.no

 

                Hilde S

Mail: hilde.sandtangen@ticket.no

 

                  Nina

Mail: nina.fossum@ticket.no

 

                  Hilde J

Mail: hilde.johannessen@ticket.no


 

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!