69 03 00 20 Våre butikker

 

 

Tickets studiereise til Nederland

Les om vår spennende studiereiser til Nederland​ og bli inspirert av våre beste tips. Disse byene tilbyr noe som gjør din gruppereise eller konferansereise til noe helt spesielt som dere vil huske og snakke om i lang tid fremover. 

 

Veldig mange har vært i Amsterdam men fra Amsterdams flyplass Schiphol finnes det mange andre muligheter til å reise til spennende og koselige byer i Nederland.

 

Til Rotterdam tar det ca. 30 minutter fra flyplassen med tog og da kommer man til Rotterdam Centraal, den spektakulære og moderne togstasjonen som ligger midt i sentrum av byen hvor man raskt kan ta seg til byens ulike områder. 

 

Rotterdam er den nest største byen i Nederland og Europas største havneby. En industriby hvor man også finner kunst, spennende arkitektur og design. Byen ble hardt rammet under 2. verdenskrig og ble bombet sønder og sammen, det finnes derfor ingen genuin gamleby men derimot er det flust med ny og moderne arkitektur.

 

Ofte havner Europas største havneby i skyggen av sin mer kjente storebror Amsterdam; fordelen er færre turister og mindre køer og i tillegg har Rotterdam veldig mye spennende å by på. Hva med en spennende sightseeing på sykkel hvor man sykler over den berømte broen Erasmus og videre forbi det ærverdige Hotel New York og Holland Amerika linjen, videre til Veerhaven og Musemsparken, kanskje en stopp på Sjømannskirken for kaffe og vaffel?

 

Et must er også den spektakulære bygningen Markthal med et imponerende matmarked, de heftige kubehusene og en nærmere kikk på sentralstasjonen prangende bygg. 

 

 

 

Den Haag er også et godt alternativ, ca. en times togtur fra Schiphol. Nederlands tredje største by og er det store administrative sentrum med alle regjeringsbyggene, de fleste utenlandske ambassader, høyesterett og den kjente Internasjonale Domstolen i Haag.

 

Byen har eksistert siden 1200-tallet og er litt annerledes enn de andre byene, her finnes ingen kanaler og moderne skyskrapere men brede lange gater og store torg blant eldre bygninger. Det finnes flere museer og attraksjoner, et bredt internasjonalt restaurant og utelivsmiljø. I tillegg er byen en populær badeby da det er kort avstand til de flotte sandstrendene i Scheveningen ved Nordsjøen.    

 

Haarlem er en koselig småby kun 15 minutter med tog fra Amsterdam og er også kalt blomsterbyen Haarlem. Byen har en avslappet atmosfære og er også kåret som Nederlands beste shoppingby som kan kombineres med kunst og kultur. På det 700 år gamle torvet Grote Markt er det et yrende liv på cafeer og restauranter og det er også et stort marked der et par dager i uken.

 

Amsterdam er også et veldig hyggelige reisemål som vi anbefaler. Men hotellprisene er ofte høye og har man et lavt budsjett så er disse 3 byene gode alternativer! Og man har mulighet for dagstur til Amsterdam og alt hva denne byen har å by på! 

 

 

 

Reiseskildringen er skrevet at Hilde Sandtangen på Tickets gruppereiseavdleing.

 

 

Kontakt oss for et skreddersydd tilbud


(Helt gratis - ikke bindende)

69 03 00 20

Ring oss mandag - fredag, kl 09 - 16

Ta kontakt med våre dyktige gruppeselgere


 

             Marianne

Mail: marianne.bonden@ticket.no

 

                 Anne

Mail: anne.wilhelmsen@ticket.no

 

                Bente

Mail: bente.lager.lien@ticket.no

 

                Hilde S

Mail: hilde.sandtangen@ticket.no

 

                  Nina

Mail: nina.fossum@ticket.no

 

                  Hilde J

Mail: hilde.johannessen@ticket.no


 

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear