Velkommen hit, vi viser vei til riktig reise. Kontakt oss om du har spørsmål.

 

 

 

 

Tickets studiereise til Amsterdam og havnebyen Rotterdam

Les om vår spennende studiereiser til Amsterdam og Rotterdam og bli inspirert av våre beste tips. Disse byene tilbyr noe som gjør din gruppereise eller konferansereise til noe helt spesielt som dere vil huske og snakke om i lang tid fremover. 
 

Eventyret startet med en smidig flyreise fra Landvetter med KLMs direktefly. Vi landet på Amsterdams flyplass Schipol og tok deretter bussen til hotellet i Amsterdam sentrum, reisen tok ca 30 minutter. Man lan også ta seg fra flyplassen med tok, flybuss eller taxi.
 

Vel fremme i byen sjekket vi inn å Grand Hotel Krasnapolsky, et meget fint 5-stjerners hotell som veldig sentralt i Amsterdam ved det berømte torget Dam Square. Rett ved det kongelige slott i hjertet av Amsterdam. 
 

Med sine karakteristiske kanaler omgitt av smale, lave og skjeve 1700-talls hus er Amsterdam uten tvil en av de mest sjarmerende hovedsteder i Europa. Med et rikt kulturliv og et bredt utvalg av underholdning, er Amsterdam en fullskale by som har lykkes i å beholde sitt småbypreg.
 

Amsteram er også en riktig høydare for kunstelskere - byen har nemlig 50 museer, mange av dem kjente over hele verden. Blant høydepunktene er Rijksmuseum, Van Gogh Museum og Stedelijk Museum.
 

Under vårt besøk i Amserdam besøkte vi flere hotell, blant annet NH Amserdam Centre, et 4-stjerners hotell som ligger nær Leidseplan og shopping. Vi så også det hyggelige 3-stjerners hotell Eden Hotel som har en veldig bra sentral beligenhet.
 

Hotel Estheres er et veldig kodelig hotell med boutique-preg. Innredningen er klassisk/romantisk. Hotellet ligger langs Singelkanalen i Amsterdam sentrum, bare 300 meter fra Damtorget. Anbefales!
 

Room Mate Aitana er et moderne designhotell bygget i 2013 på den kunstige øyen Ijdocks. Ved siden av hotellet ligger Jusitiepalasset. Disse to bygningene danner sammen en spennende arkitektur på denne egne "øya", bare 500 meter fra Sentralstasjonen.
 

The Room Mate Aitana Hotel er en spektakulær bygning med glassfasader som går i rette linger på ulike nivåer. Den hyllede interiørdesigneren Tomas Aila overrasket alle med en brilliant miks av materialer og form i rustfargefargede og brune toner, kombinert med fargerike detaljer og "cutting edge" belysning, som resulterte i en eksklusiv og kosmopolitisk atmosfære. Vi anbefaler hotellet for grupper som er spesielt interessert i arkitektur. 

 

 

 Vi spiste en veldig god lunsj på den genuine restauranten Haesje Claes. Vi kan varmt anbefale denne trivelige, rustikke restauranten til lunsj eller middag.

Et must når man er i Amsterdam er å ta en båttur på kanalene. Det finnes mange ulike varianter av slike kanalcruise, feks lunsjcruise, middagscruise eller coctailcruise. 

Vi  fortsatte vår reise fra Amsterdam til havnebyen Rotterdam. Reisen tok ca 1,5 timer med bil. 
 

Rotterdam er den nest største byen i Nederland og har en av verdens største havner. En industriby der man også finner kunst, spennende arkitektur og design.
 

Ofte havner Europas største havneby i skyggen av sin mer kjente storebror Amsterdam, men Rotterdam har en energi som utstråler fremtidstro, Her kan man lage interessante program for bedrifter og grupper som er spesielt interessert i arkitektur.
 

Vi bodde på heftige nhow hotell Rotterdam som ligger på Wilhelmina pir i bygningen De Rotterdam med utsikt over elven Maas og byens silhuett. Her tilbys rom med gratis WiFi. Detter moderne designhotellet ble tegnet av Rem Koolhaas/OMS og har en terrasse i 7. etasje samt en gym.
 

Tunnelbanestasjonen og sporvognsholdeplassen Wilheminaplein ligger 2 minutters gange unna. Derfra kommer du deg til byens sentrum på 7 minutter. Du kan også ta en vanntaxi til sentrum. Om man isteden velger å gå til sentrum tar det ca 25 minuttter. 
 

Andre hotell som vi besøkte var blant annet Thon Hotel Rotterdam som er et prisgunststig 3-stjerners hotell. 
 

Holiday Inn Express Rotterdam Central Station er et bra 4-stjerners hotell som ligger i Rotterdams bykjerne, nære det mest sentrale shoppingområdet. Hotellet ligger ved siden av Rottersdams sentralstasjon, hvorfra man raskt kan ta seg til byens ulike områder. 
 

I Rotterdam rakk vi også en sightseeing med en svensktalende guide. Da fikk vi blant annet se den spektakulære bygningen Markthal, de heftige kubehusene og sentralstasjonen. 
 

Amsterdam og Rotterdam er begge veldig hyggelige reisemål som vi varmt anbefaler. Har man et lavt budsjett så er Rotterdam et bra valg da hotellprisene er betydelig lavere enn i Amsterdam. 

Fakta om Amsterdam/Rotterdam

  • Antall innbyggere i Amsterdam: Ca 820 000 
  • Antall innbyggere i Rotterdam: Ca 430 000   
  • Offisielt språk: nederlandsk
  • Valuta: Euro (EUR)
  • Tidsforskjell: 0

 

 

Kontakt oss for et skreddersydd tilbud


(Helt gratis - ikke bindende)

69 03 00 20

Ring oss mandag - fredag, kl 09 - 16

Ta kontakt med våre dyktige gruppeselgere


 

             Marianne

Direktenummer: 69 23 25 12
Mail: marianne.bonden@ticket.no

 

                 Anne

Direktenummer: 69 23 25 10
Mail: anne.wilhelmsen@ticket.no

 

                Bente

Direktenummer: 69 23 25 11
Mail: bente.lager.lien@ticket.no

 

                Hilde S

Direktenummer: 69 23 25 13
Mail: hilde.sandtangen@ticket.no

 

                  Nina

Direktenummer: 69 23 25 14
Mail: nina.fossum@ticket.no

 

                  Hilde J

Direktenummer: 69 23 25 15
Mail: hilde.johannessen@ticket.no


 

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!