Fly til Amsterdam

Søk etter billig fly til Amsterdam. Finn de billigste flybillettene til Amsterdam her. Vi har flybilletter fra alle store flyselskaper, søk og sammenlign priser.

Billig fly t/r til Amsterdam

fr. 1 567,-

Mer om Amsterdam

Mer informasjon om å fly til Amsterdam:

Å fly til Amsterdam er noe vi nordmenn gjør titt og ofte. Amsterdam er et av våre klassiske reisemål og vi drar gjerne på storbyferie eller weekendtur hit. Amsterdam på våren er noe man bare må oppleve, med tulipanene som blomstrer! Det er enkelt å fly til Amsterdam, du kan fly direkte med både SAS og Norwegian.

Nyt de vakre årstidene i Nederlands trendy hovedstad! I Amsterdam finner du verdenskjente museer, historiske severdigheter, internasjonale restauranter og et pulserende natteliv. Ta et cruise langs kanalene og opplev den karakteristiske arkitekturen og stemningen i kanalbyen Amsterdam.

Severdigheter i Amsterdam
Van Gogh Museet og Rijksmuseet er to av mange grunner til å besøke Amsterdam. Ved Dam Square ligger byens perle; det kongelige slott. Gå heller ikke glipp av det berømte blomstermarkedet og de flotte tulipanene. 

Varierte shoppingmuligheter
Ta deg en tur til hovedhandlegaten Kalverstraat og du vil finne alle de kjente kjedebutikkene, eller unn deg en shoppingrunde i designerbutikkene i P.C. Hoofstraat. For noe mer originalt; ta turen til "De 9 Straatjes". Et paradis for de kjøpelystne! 

Kafeer og restauranter
Langs kanalbredden kan du unne deg god mat og drikke i et stort utvalg av spisesteder, fra europeiske til surinamske og indonesiske restauranter. Eller ta turen innom et av de flotte vertshusene for god, tradisjonsrik mat. 

Sykkeltur i Amsterdam
Oppsøk et av de mange sykkelutleiefirmaene og utforsk byen fra to hjul. Amsterdam er en ekte sykkelby, hvor selv aksjemeglere og bankdirektører sykler til jobben. En ypperlig måte å gjøre sightseeing på!

Oppgi antall reisende

Fly Nederland

Fly til Amsterdam
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!