Supertilbud! Opp til 15% rabatt på fly + hotell

Akkurat nå setter vi prisene ned med opp til 15 % på alle våre fly og hotell-pakkereiser på ticket.no. Grip sjansen og bestill din neste weekendtur eller billig sommerferie til sol og bad allerede i dag. Husk at de beste reisene og hotellene går først, så her gjelder det å være raskt ute med bestillingen.

Søk reiser til andre destinasjoner her »


Besøk et av verdens mest populære reisemål. Gå hånd i hånd over Pont Neuf, shop blant motehusene på Champs Elysées, Nyt et glass vin på en uterestaurant, eller samle kulturpoeng på Louvre. Her er det mye å gjøre!

Bestill her fra kr 2.458,- pr/pers

Reis til storbyen New York og få med deg et besøk på Ellis Island og Rockefeller Center. Rusle gjennom Central Park med en kaffe i hånden. Er du glad i kunst er Guggenheim Museum et godt alternativ. Reis på en langhelg til New York i vår!

Bestill her fra 5.658,- pr/pers

Barcelona vrimler av restauranter og tapasbarer. Her er du garantert å finne din egen favoritt. Byen er er must for fotballinteresserte nordmenn. Besøk Nou Camp, eller følg en kamp på en lokal bar.

Bestill her fra kr 2.686,- pr/pers

Storbyferie i London er fantastisk når som helst på året! Opplev historie, kunst, teater, og shopping i både merke-varebutikker, varehus og markeder. Her finner du restauranter med mat fra hele verden, men også tradisjonelle engelske puber.

Bestill her fra kr 1.898,- pr/pers

Roma er uten tvil en av Europas mest spennende byer. Vakre kirker, antikke monumenter og små piazzaer avløser hverandre i herlig blanding. Gå ikke glipp av Colosseum, Fontana di Trevi og De spanske trappene.

Bestill her fra kr 2.387,- pr/pers

Å reise på storybyferie i Berlin er i de siste årene blitt meget populært blant nordmenn. Opplev Berlin - rik på fascinerende historie, kultur, shopping og trendy uteliv. En reise til Berlin gir deg alt du kan forvente av en storbyferie!

Bestill her fra kr 1.944,- pr/pers

I Amsterdam finner du verdenskjente museer, historiske severdigheter, internasjonale restauranter og et pulserende natteliv. Opplev den karakteristiske arkitekturen og stemningen i kanalbyen Amsterdam.

Bestill her fra kr 2.216,- pr/pers

Rik historie, et godt kulturtilbud og et hektisk uteliv. I Praha kan du shoppe i trendy motebutikker, på bortgjemte antikvariater eller på moderne shoppingsentre. Eller du kan sette deg på en av de mange pubene og kose deg med en pilsner.

Bestill her fra kr 1.806,- pr/pers

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!