Bestill fly, hotell og leiebil i USA!

USA er et fantastisk ferieland for hele familien og det perfekte reisemålet å oppleve med leiebil. Med leiebil får du oppleve den amerikanske drømmen og enkelt reise rundt på egenhånd og se mer av hva landet byr på. Besøk de berømte storbyene, se de utrolige landskapene langs kysten og i innlandet, og spis på en ekte diner langs veien.

På denne siden finner du inspirasjon til din neste USA reise der vi har plukket frem fire destinasjoner som passer utmerket å oppleve med leiebil. Les mer om reisemålene her.


Søk etter andre reiser til USA her »

Den spennende storbyen Miami er krydret med et mild og behagelig klima og selvfølgelig massevis av sol. Besøk det historiske Art Deco-området og Miami Beach, en av USA’s aller mest berømte strender. Fra Miami kan du kjøre opp til Orlando og dra på Disneyland, Universal Studios eller noen av de andre fornøyelsesparkene.

Bestill fly og hotell i Miami »

Bestill leiebil i Miami »

 

San Francisco i California er et perfekt utgangspunkt for en reise med leiebil hvis du ønsker å oppleve USAs vestkyst. Her kan du velge i mange ulike nasjonalparker med vakker natur, som for eksempel Yosemite National Park. Få også med deg Golden Gate Bridge som er en av byens mest populære severdigheter.


Bestill fly og hotell i San Francisco »
Bestill leiebil i San Francisco »

 

Las Vegas ligger som en oase av neonlys midt i Nevadas ørken. Nyt den gode kveldsstemningen på hovedgaten The Strip og prøv byens mange casinoer. Om du ønsker å oppleve en av verdens største naturopplevelser er Las Vegas et bra utgangspunkt. Her er det smart å leie en leiebil og kjøre til Grand Canyon. Opplev også Death Valley, Zion National Park og Bryce Canyon.

Bestill fly og hotell i Las Vegas »

Bestill leiebil i Las Vegas »De fleste kjenner til Los Angeles fra film og TV-serier hvor Hollywood er en av de mest kjente områdene i byen. Det varme klimaet og mange soltimer innbyr livsnyterne som søker avkobling på mange av de berømte strendene som for eksempel Venice Beach og Santa Monica. Se en kjendis i Beverly Hills eller gå på stjernejakt i på ”Walk of Fame”. Med leiebil er du heller ikke langt unna Las Vegas og Grand Canyon.


Bestill fly og hotell i Los Angeles »

Bestill leiebil i Los Angeles »Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!