MSC Cruises

MSC Cruises er et italiensk cruiserederi, hvor nettopp det italienske og europeiske går igjen både i design og kjøkken. 15 fantastiske skip i fem ulike klasser tilbyr deg et bredt utvalg av muligheter for luksuscruise. 

Hvis du ønsker flere forslag og inspirasjon, besøk din nærmeste Ticketbutikk, ring 21 49 39 00, eller bruk kontaktskjemaet under. 

 

Kampanje: Opptil 30% rabatt på utvalgte cruise!

Akkurat nå får du opptil 30% rabatt på utvalgte cruise i Middelhavet og Karibien med MSC Cruises. Tilbudet gjelder for nye bestillinger gjort senest 26/3-19. For mer informasjon og bestillingsregler, kontakt din Ticketbutikk.

MSC Seaside

MSC Bellissima - Opplev Middelhavet med nytt skip!

Barcelona, Marseille, Genova, Napoli, Messina, Valletta.
Fra 5 159 kr/person


Et lekkert og nymoderne skip! Her finner du blant annet en to-etasjers innendørs promenade med en 480 kvadratmeters LED kuppel og et spektakulært fornøyelsesområde som er tilknyttet et utendørs vannland.

 

 Opplev Middelhavet på helt nytt skip!
 6 ulike destinasjoner 
 Akkurat nå - Få 30% rabatt!

MSC Fantasia - Opplev vestre Middelhavet

Palma, Ibiza, Napoli, Livorno, Genova, Marseille.
Fra 5 719 kr/person


Palma de Mallorca, Ibiza, Napoli, Genova – alt på én seiling med MSC Fantasia! Et skip med avslapping og aktiviteter for både små og store. Slapp av i bassenget og på spa, eller prøv det brede underholdningstilbudet med alt fra teater til minigolf. 
 

 6 restauranter - mange barer
 Populær storselger
 Akkurat nå - Få 30% rabatt!

Venezia, Bari, Katakolon, Santorini, Pireus, Korfu, Kotor. 
Fra 3 769 kr/person


Et skip med avslapping og aktiviteter for både små og store, mens du besøker østre Middelhavets perler. Slapp av i bassenget og på spaet eller prøv det brede underholdningstilbudet med alt fra teater til minigolf. 

 

 7 netter, 6 destinasjoner
4 restauranter og mange barer
Akkurat nå - Få 30% rabatt!

 

 

MSC Seaside

MSC Seaside - Opplev Karibien med nytt skip!

Miami, Puerto Rico, Virgin Island, St Maarten, Nassau.
Fra 4 829 kr/person


Et lekker skip med innovativt design. Skipet har ikke bare blitt åpnet opp for å gi en større følelse av å være nær havet. Her finner du også en stor bowlingbane, 8 scener med underholdning, treningsstudio og Aurea Spa. 
 

 Opplev Karibien på nytt skip!
 Karibiens paradisøyer på samme ferie
Akkurat nå - Få 30% rabatt!

Cruise for alle

Karibien, Middelhavet eller Dubai. Uavhengig av smak, lommebok og tid på året finnes det et cruise som passer for deg. Vi har samlet noen av våre favoritter nedenfor. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne den perfekte reisen! 

MSC Armonia

Cuba, Jamaica, Grand Cayman, Mexico

 

For deg som er ute etter noe spektakulært og annerledes – ta et cruise fra Cuba!  På nylige renoverte Armonia finnes aktiviteter som passer alle.  Aurea Spa, casino, show og livemusikk. Dessuten er det leke- og vannparkområde for barn i alle aldre. Se ruten på kartet »
 

 7 netter, 4 destinasjoner
 4 restauranter og flere barer
Populær storselger

MSC Divina

Miami, Jomfruøyene, Puerto Rico, Bahamas

 

Klassisk glamour i kombinasjon med moderne komfort. Slapp av i bassenget og spaet eller prøv det brede underholdningstilbudet med alt fra teater til Formel-1 simulator. Fylt med aktiviteter og opplevelser for barn i alle aldre. Se ruten på kartet »
 

 7 netter, 4 destinasjoner
 8 restauranter og flere barer
Populær storselger

MSC Musica

Venezia, Brindis, Katakolon, Santorini, Athen, Korfu, Kotor 


Ikke bare krystallklart vann og interessante destinasjoner, men også et vakkert skip med detaljer i fokus. MSC Musica byr på valgmuligheter for alle. Alt fra avkopling i bobblebadet eller på Aurea Spa, innendørs lekeland om solen blir for varm til show, musikk og restauranter. 

 

 7 netter, 7 destinasjoner
 3 restauranter og mange barer
Populær storselger

21 49 39 00

Du kan også kontakte din nærmeste Ticketbutikk, eller sende oss en forespørsel under.

 

Fill out my online form.
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!