Hurtigruten og Explorer

Helt siden 1893 har man kunnet oppleve magiske naturopplevelser langs den norske kysten med Hurtigruten, en reise som er like fin i dag som den var da. For de riktig eventyrlystne kan man også velge å legge de norske fjordene bak seg og reise til den hvite villmarken på Svalbard, Island, Grønland og Antarktis.

 

For flere ideer og inspirasjon, besøk din nærmeste Ticket butikk, ring oss på tlf. 815 59 930 eller fyll ut kontaktskjemaet.

Hurtigruten

Hvem har sagt at man må reise langt for fantastiske cruiseopplevelser. Med Hurtigruten seiler du langs den fantastiske norskekysten med mulighet for opplevelser som valskådning i Andenes, kongekrabbefiske i Finnmark og mye mer.

Ekspedisjoner – For den eventyrlystne

Isfjell og isbreer, pingviner og isbjørner. Hvis du ønsker deg en virkelig unik opplevelse kan du velge å reise til den hvite villmarken på Svalbard, Grønland, Patagonia og Antarktis. Et eventyr som vil være med deg resten av livet!

Svalbard, Island og Grønland – Fra kr. 12 095,-

Du trenger ikke reise langt for å komme til en helt annen verden. Velg mellom vill og vakker natur på Svalbard, isbjørnriket Svalbard, is og lava på Island eller den rå arktiske naturen på Grønland.
 

6-7 dager
Magisk natur
Grønland, Svalbard eller Island

 

 

Patagonia og Antarktis – Fra kr. 42 845,-

En reise for livet for den virkelig eventyrlystne. Med MS Midnatsol får du oppleve gigantiske isbreer, dype fjorder og spennende kultur i Patagonia, og deretter går ferden videre til den endeløse hvite villmarken i Antarktis.

 

15-18 dager
Spektakulære opplevelser
Patagonia og Antarktis

 

 

815 59 930

Du kan også kontakte din nærmeste Ticketbutikk, eller sende oss en forespørsel under.

 

Fill out my online form.
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!