Hurtigruten og Explorer

Helt siden 1893 har man kunnet oppleve magiske naturopplevelser langs den norske kysten med Hurtigruten, en reise som er like fin i dag som den var da. For de riktig eventyrlystne kan man også velge å legge de norske fjordene bak seg og reise til den hvite villmarken på Svalbard, Island, Grønland og Antarktis.

 

For flere ideer og inspirasjon, besøk din nærmeste Ticket butikk, ring oss på tlf. 815 59 930 eller fyll ut kontaktskjemaet.

Hurtigruten

Hvem har sagt at man må reise langt for fantastiske cruiseopplevelser. Med Hurtigruten seiler du langs den fantastiske norskekysten med mulighet for opplevelser som valskådning i Andenes, kongekrabbefiske i Finnmark og mye mer.

Fantastiske priser på seilinger med Hurtigruten - med flyreise inkludert!

Akkurat nå kan du spare opptil 25 % på reiser med Hurtigruten. Bestiller du innen 30. oktober, spanderer nemlig Hurtigruten flyreisen! Kampanjen gjelder på strekningene Bergen - Kirkenes, Kirkenes - Bergen, og Bergen - Kirkenes - Bergen, samt utvalgte Explorer-seilinger. Avreise fra og med 1. januar til og med 31. desember 2018. Gjelder flyreiser fra Oslo, Stockholm, Helsinki og København. For mer informasjon og inspirasjon, kontakt din nærmeste Ticketbutikk

Priseksempler per person inklusive rabatt:

Den klassiske reisen: Kirkenes - Bergen

Sørgående: Kirkenes - Bergen. 6 dager fra 6 000 kr

Utforsk den vakre kystlinjen og vekk din indre oppdagelsesreisende på dette eventyret fra Nord-Norges artktiske villmark til verdens vakreste øyer og fjorder langs vestkysten! 
 

Verdens vakreste sjøreise!
Opplev Lofoten på dagtid
Helpensjon inngår

 

 

Den klassiske rundturen med Hurtigruten

Bergen - Kirkenes - Bergen. 12 dager fra 12 131 kr

Dette er den ultimate reisen med Hurtigruten. På et 12-dagers eventyr opplever du hele Norges kystrute med 34 havner og noe av det mest spektakulære landskapet med over 100 fjorder og 1 000 fjell.

 

Verdens vakreste sjøreise!
 Polarsirkelen og jakten på nordlyset
Helpensjon inngår

 

 

Bestill Explorerseiling nå - spar opptil 25 %

Bestill innen 30. oktober og få flyreisen inkludert.

Bli med på ekspedisjonsseiling over hele verden! Ditt livs ekspedisjon er nærmere enn du tror. Akkurat nå får du nemlig flyreisen inkludert på utvalgte seilinger til blant annet Island, Grønland, Antarktis, Svalbard og Europa.
 

Avreise januar - desember 2018
Hurtigruten spanderer flyreisen fra Oslo
Bestilles innen 30. oktober 2017

 

 

Ekspedisjoner – For den eventyrlystne

Isfjell og isbreer, pingviner og isbjørner. Hvis du ønsker deg en virkelig unik opplevelse kan du velge å reise til den hvite villmarken på Svalbard, Grønland, Patagonia og Antarktis. Et eventyr som vil være med deg resten av livet!

Svalbard, Island og Grønland – Fra kr. 12 095,-

Du trenger ikke reise langt for å komme til en helt annen verden. Velg mellom vill og vakker natur på Svalbard, isbjørnriket Svalbard, is og lava på Island eller den rå arktiske naturen på Grønland.
 

6-16 dager
Magisk natur
Grønland, Svalbard eller Island

 

 

Patagonia og Antarktis – Fra kr. 42 845,-

En reise for livet for den virkelig eventyrlystne. Med MS Midnatsol får du oppleve gigantiske isbreer, dype fjorder og spennende kultur i Patagonia, og deretter går ferden videre til den endeløse hvite villmarken i Antarktis.

 

15-18 dager
Spektakulære opplevelser
Patagonia og Antarktis

 

 

815 59 930

Du kan også kontakte din nærmeste Ticketbutikk, eller sende oss en forespørsel under.

 

Fill out my online form.
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!