Hurtigruten og Explorer

Helt siden 1893 har man kunnet oppleve magiske naturopplevelser langs den norske kysten med Hurtigruten, en reise som er like fin i dag som den var da. For de riktig eventyrlystne kan man også velge å legge de norske fjordene bak seg og reise til den hvite villmarken på Svalbard, Island, Grønland og Antarktis.

 

For flere ideer og inspirasjon, besøk din nærmeste Ticket butikk, ring oss på tlf. 21 49 39 00 eller fyll ut kontaktskjemaet.

Hurtigruten

Hvem har sagt at man må reise langt for fantastiske cruiseopplevelser. Med Hurtigruten seiler du langs den fantastiske norskekysten med mulighet for opplevelser som valskådning i Andenes, kongekrabbefiske i Finnmark og mye mer.

20 % rabatt på reiser med Hurtigruten i hele 2018!

Akkurat nå kan du spare opptil 20 % på reiser med Hurtigruten. Bestiller du reisen din innen 19. februar får du nemlig opptil
20 % rabatt på reiser over 5 døgn langs norskekysten og på utvalgte explorerseilinger til blant annet Svalbard, Island og Antarktis. For mer informasjon og inspirasjon, kontakt din nærmeste Ticketbutikk

Priseksempler per person inklusive rabatt:

Den klassiske reisen: Kirkenes - Bergen

Sørgående: Kirkenes - Bergen. 6 dager fra 10 387 kr (med avreise i juni)

Utforsk den vakre kystlinjen og vekk din indre oppdagelsesreisende på dette eventyret fra Nord-Norges artktiske villmark til verdens vakreste øyer og fjorder langs vestkysten! 
 

Verdens vakreste sjøreise!
Opplev Lofoten på dagtid
Helpensjon inngår

 

 

Den klassiske rundturen med Hurtigruten

Bergen - Kirkenes - Bergen. 12 dager fra 18 842 kr (med avreise i juni)

Dette er den ultimate reisen med Hurtigruten. På et 12-dagers eventyr opplever du hele Norges kystrute med 34 havner og noe av det mest spektakulære landskapet med over 100 fjorder og 1 000 fjell.

 

Verdens vakreste sjøreise!
 Polarsirkelen og jakten på nordlyset
Helpensjon inngår

 

 

Svalbard - Isbjørner og arktiske eventyr

Longyearbyen, Svalbard - Longyearbyen, Svalbard. 6 dager fra 11 044 kr 

Få den ultimate Svalbard-opplevelsen med MS Nordstjernen! Her møter det kalde Polhavet den varme Golfstrømmen, noe som gir deg et fantastisk dyreliv omringet av vakkert arktisk landskap med fjorder og isbreer. Kanskje er du heldig og får se en isbjørn?
 

Avreise mai - september 2019
Eget ekspedisjonsteam om bord
Sjanser for å se isbjørn!

 

 

Islands alver, sagaer og vulkaner

Reykjavik - Reykjavik (omseiling av Island). 12 dager fra 37 104 kr 

Opplev mystiske Island og bli med på en fantastisk reise gjennom lavaområder og rå villmark. Svøm i varme kilder, møt et sjeldent dyreliv og la deg fascinere av de gamle sagaene og folkeeventyrene fulle av mystikk, alver og troll.
 

Avreise 23. mai - 3. juni 2018
Fascinerende natur: fossefall, vulkaner og isbreer
Et paradis for fugle- og hvaltitting

 

 

Verdens vakreste sjøreise – Fra 6 995 kr

Velg mellom et 6-netters cruise fra Kirkenes til Bergen, eller 7 netter fra Bergen til Kirkenes. Nyt spektakulær natur, en herlig meny med lokale råvarer, musikk og spennende utflukter. 
 

6-7 dager
 34 havner
 Verdens vakreste sjøreise

 

 

Den klassiske rundturen – Fra 9 181 kr

Den ultimate reisen med Hurtigruten, fra Bergen til Kirkenes og tilbake igjen. Du får se alle de 34 havnene på dagtid. På sommeren Geirangerfjorden, på høsten Hjørundfjorden og på våren magiske Lyngenfjorden.
 

12 dager
 34 havner
 Opplev alle havner i dagslys

 

 

Ekspedisjoner – For den eventyrlystne

Isfjell og isbreer, pingviner og isbjørner. Hvis du ønsker deg en virkelig unik opplevelse kan du velge å reise til den hvite villmarken på Svalbard, Grønland, Patagonia og Antarktis. Et eventyr som vil være med deg resten av livet!

Svalbard, Island og Grønland – Fra kr. 12 095,-

Du trenger ikke reise langt for å komme til en helt annen verden. Velg mellom vill og vakker natur på Svalbard, isbjørnriket Svalbard, is og lava på Island eller den rå arktiske naturen på Grønland.
 

6-16 dager
Magisk natur
Grønland, Svalbard eller Island

 

 

Patagonia og Antarktis – Fra kr. 42 845,-

En reise for livet for den virkelig eventyrlystne. Med MS Midnatsol får du oppleve gigantiske isbreer, dype fjorder og spennende kultur i Patagonia, og deretter går ferden videre til den endeløse hvite villmarken i Antarktis.

 

15-18 dager
Spektakulære opplevelser
Patagonia og Antarktis

 

 

21 49 39 00

Du kan også kontakte din nærmeste Ticketbutikk, eller sende oss en forespørsel under.

 

Fill out my online form.
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!