21 49 39 00 Våre butikker

Hurtigruten og Explorer

Hurtigrutens historie og pionerånd strekker seg helt tilbake til 1893. Gjennom mer enn 125 år har de bygget seg opp til å bli verdensledende innen ekspedisjonsreiser.

 

Selskapet driver den originale Kystruten Bergen – Kirkenes, med 11 spesialbygde skip og daglige avganger. Samtidig tar Hurtigrutens stadig voksende flåte av ekspedisjonsskip deg med til spektakulære destinasjoner fra Svalbard i nord til Antarktis i sør. Med 15 skip er Hurtigruten verdens største og mest allsidige leverandør av aktive reiser i verdens polare områder. Reis med Hurtigruten og opplev Norge, Svalbard, Grønland, Island, Alaska, Antarktis, USA, Canada, Sør-Amerika eller Nordvestpassasjen.

 

Hurtigruten ferdes i noen av verdens mest sårbare farvann og har sett den klare påvirkningen av globale klimaendringer. Å operere i disse områdene i verden, har et stort ansvar. I tillegg til å fjerne all engangsplast fra sine skip, lanserte de i 2018 verdens første hybriddrevne cruiseskip, MS Roald Amundsen etterfulgt av søsterskipet MS Fridtjof Nansen i 2019. Flere av deres eksisterende skip bygges i tillegg om til å kjøre på en kombinasjon av batteri, flytende naturgass og biogass - laget av organisk avfall som død fisk. Hurtigrutens revolusjonerende hybriddrevne skip er ryggraden i det som vil være verdens grønneste ekspedisjonscruiseflåte.

 

Gjennom mer enn 125 år har hurtigruten bygget seg opp en kunnskap om områdene de reiser til, som få kan matche. Ingen tar deg dypere inn i fjordene, og ingen tar deg nærmere kystkulturen, tradisjonene og menneskene som bor langs leia enn Hurtigruten. Du får se et enestående og variert landskap og vil skjønne hva fersk mat fra lokale leverandører betyr. Uansett hvor eller når du reiser med Hurtigruten vil du ikke bare føle deg som en ekte oppdagelsesreisende - du vil være en.

 

En reise med Hurtigruten byr på magiske naturopplevelser langs den norske, en reise som er like fin i dag som den var da. For de riktig eventyrlystne kan man også velge å legge de norske fjordene bak seg og reise til den hvite villmarken på Svalbard, Island, Grønland og Antarktis.

 

For flere ideer og inspirasjon, besøk din nærmeste Ticket butikk, ring oss på tlf. 21 49 39 00 eller fyll ut kontaktskjemaet.

Hurtigruten

Hvem har sagt at man må reise langt for fantastiske cruiseopplevelser. Med Hurtigruten seiler du langs den fantastiske norskekysten med mulighet for opplevelser som valskådning i Andenes, kongekrabbefiske i Finnmark og mye mer.

Ekspedisjoner – For den eventyrlystne

Isfjell og isbreer, pingviner og isbjørner. Hvis du ønsker deg en virkelig unik opplevelse kan du velge å reise til den hvite villmarken på Svalbard, Grønland, Patagonia og Antarktis. Et eventyr som vil være med deg resten av livet!

Svalbard - Isbjørner og arktiske eventyr

Longyearbyen - Longyardbyen. 6 dager fra 11 061 kr

 

Denne reisen med MS Nordstjernen er den utimate Svalbard-opplevelsen. Tilbring to netter på land og resten til sjøs. Utforsk det fantastiske arktiske landskapet med isbreer, fjorder og dyreliv. 

 

Magisk natur
 Sjanse for å se isbjørn
Svalbard

 

 

Antarktis - Hurtigruten spanderer fly!

I 2019 kommer verdens første hybridskip, MS Roald Amundsen. I 2020 kommer søsterskipet MS Fritdjof Nansen. Bli med Hurtigruten til Antarktis med MS Fritdjof Nansen. Pris fra kr 54 769,- per person i delt utvendig lugar, inkludert helpensjon og flyreise fra Oslo. 

 

 Hybridskip
Spektakulære opplevelser
Antarktis

 

 

21 49 39 00

Du kan også kontakte din nærmeste Ticketbutikk, eller sende oss en forespørsel under.

 

Fill out my online form.
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear