Hurtigruten og Explorer

Helt siden 1893 har man kunnet oppleve magiske naturopplevelser langs den norske kysten med Hurtigruten, en reise som er like fin i dag som den var da. For de riktig eventyrlystne kan man også velge å legge de norske fjordene bak seg og reise til den hvite villmarken på Svalbard, Island, Grønland og Antarktis.

 

For flere ideer og inspirasjon, besøk din nærmeste Ticket butikk, ring oss på tlf. 21 49 39 00 eller fyll ut kontaktskjemaet.

Hurtigruten

Hvem har sagt at man må reise langt for fantastiske cruiseopplevelser. Med Hurtigruten seiler du langs den fantastiske norskekysten med mulighet for opplevelser som valskådning i Andenes, kongekrabbefiske i Finnmark og mye mer.

Ekspedisjoner – For den eventyrlystne

Isfjell og isbreer, pingviner og isbjørner. Hvis du ønsker deg en virkelig unik opplevelse kan du velge å reise til den hvite villmarken på Svalbard, Grønland, Patagonia og Antarktis. Et eventyr som vil være med deg resten av livet!

Svalbard - Isbjørner og arktiske eventyr

Longyearbyen - Longyardbyen. 6 dager fra 11 061 kr

 

Denne reisen med MS Nordstjernen er den utimate Svalbard-opplevelsen. Tilbring to netter på land og resten til sjøs. Utforsk det fantastiske arktiske landskapet med isbreer, fjorder og dyreliv. 

 

Magisk natur
 Sjanse for å se isbjørn
Svalbard

 

 

Antarktis

Nytt skip! For mer informasjon spør oss.

 

I 2019 kommer verdens første hybridskip - bli med Hurtigruten med MS Roald Amundsen på en reise for livet. Pris fra 63 381 kr per person i delt utvendig lugar, inkludert helpensjon.

 

 Hybridskip
Spektakulære opplevelser
Antarktis

 

 

21 49 39 00

Du kan også kontakte din nærmeste Ticketbutikk, eller sende oss en forespørsel under.

 

Fill out my online form.
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!