Hurtigruten og Explorer

Helt siden 1893 har man kunnet oppleve magiske naturopplevelser langs den norske kysten med Hurtigruten, en reise som er like fin i dag som den var da. For de riktig eventyrlystne kan man også velge å legge de norske fjordene bak seg og reise til den hvite villmarken på Svalbard, Island, Grønland og Antarktis.

 

For flere ideer og inspirasjon, besøk din nærmeste Ticket butikk, ring oss på tlf. 21 49 39 00 eller fyll ut kontaktskjemaet.

Hurtigruten

Hvem har sagt at man må reise langt for fantastiske cruiseopplevelser. Med Hurtigruten seiler du langs den fantastiske norskekysten med mulighet for opplevelser som valskådning i Andenes, kongekrabbefiske i Finnmark og mye mer.

Verdens vakreste sjøreise – Fra 6 995 kr

Velg mellom et 6-netters cruise fra Kirkenes til Bergen, eller 7 netter fra Bergen til Kirkenes. Nyt spektakulær natur, en herlig meny med lokale råvarer, musikk og spennende utflukter. 
 

6-7 dager
 34 havner
 Verdens vakreste sjøreise

 

 

Den klassiske rundturen – Fra 9 181 kr

Den ultimate reisen med Hurtigruten, fra Bergen til Kirkenes og tilbake igjen. Du får se alle de 34 havnene på dagtid. På sommeren Geirangerfjorden, på høsten Hjørundfjorden og på våren magiske Lyngenfjorden.
 

12 dager
 34 havner
 Opplev alle havner i dagslys

 

 

Ekspedisjoner – For den eventyrlystne

Isfjell og isbreer, pingviner og isbjørner. Hvis du ønsker deg en virkelig unik opplevelse kan du velge å reise til den hvite villmarken på Svalbard, Grønland, Patagonia og Antarktis. Et eventyr som vil være med deg resten av livet!

Svalbard, Island og Grønland – Fra kr. 12 095,-

Du trenger ikke reise langt for å komme til en helt annen verden. Velg mellom vill og vakker natur på Svalbard, isbjørnriket Svalbard, is og lava på Island eller den rå arktiske naturen på Grønland.
 

6-16 dager
Magisk natur
Grønland, Svalbard eller Island

 

 

Patagonia og Antarktis – Fra kr. 42 845,-

En reise for livet for den virkelig eventyrlystne. Med MS Midnatsol får du oppleve gigantiske isbreer, dype fjorder og spennende kultur i Patagonia, og deretter går ferden videre til den endeløse hvite villmarken i Antarktis.

 

15-18 dager
Spektakulære opplevelser
Patagonia og Antarktis

 

 

21 49 39 00

Du kan også kontakte din nærmeste Ticketbutikk, eller sende oss en forespørsel under.

 

Fill out my online form.
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!