Charter til Konakli, Antalyakysten, Tyrkia fra Oslo - alle flyplasser


TUI Blue Pascha Bay
Konakli, Antalyakysten, Tyrkia
 

4.5

TUI Blue Pascha Bay ligger rett ved stranden utenfor Alanya. Hotellet har et enormt bassengområde, vannsklier, treningsrom, barneklubber, The Hangout for tenåringer, svømmeskole og aktiviteter for hele familien. All Inclusive inkludert! Mange gjester betrakter Pascha som sitt andre hjem, noe som merkes på den familiære stemningen. Når barna er sammen med venner kan du benytte sjansen til å besøke treningsrommet med havutsikt, nyte en massasje i hotellets nye spa eller slappe av voksensonen. Sport, trening og vannlek Som på alle TUI Blue-hotell finnes det aktiviteter for hele familien som vanngymnastikk, fotball og volleyball. Du kan også delta på treningstimer. Trenings- og fitnessenteret og et førsteklasses spa. Matbutikk og à la carte Butikken på Pascha selger både mat, snacks og drikke. Hotellet har to à a la carte-restauranter i tillegg til bufférestaurant. Bassengbaren er døgnåpen. Grunnpris for 2020: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 12 september 2020
Hjemreise: lørdag 19 september 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 637 NOK Pris per voksen

Konakli Nergis Hotel
Konakli, Antalyakysten, Tyrkia
 

4.5

Beliggende bare 300 m fra stranden og ca. 800 m fra Konakli bysentrum. Konaklı Nergis Hotel ligger ca. 12 km fra Alanya. Hotellet har resepsjon, restaurant, bar, WiFi, utendørs basseng (åpen mai - oktober), solsenger og parasoller. Alle rommene er utstyrt med balkong, TV, luftkondisjonering, minibar, baderom (badekar/dusj) og hårtørker. ** Vennligst merk at noen av de ovennevnte fasiliteter kan bli stengt pga vær / sesongmessige forhold.** Adresse: Merkez Mah Nergis Sokak, No 4 Konakli, 07400 Alanya, Turkey

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 1 september 2020
Hjemreise: tirsdag 8 september 2020
Bosted: Dobbeltrom - budget, Alt inkludert
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 472 NOK Pris per voksen

Numa Konaktepe Hotel
Konakli, Antalyakysten, Tyrkia
 

4

Numa Konaktepe Hotel er et pent All Inclusive-hotell i rolige omgivelser vest for Alanya. Her kan du ligge og slappe av på stranden eller ved noen av de innbydende bassengene på hotellet. Hvis du vil unne deg noe ekstra i ferien anbefales et besøk i hotellets spa. Du kan fly fra Oslo til både Antalya og Gazipasa flyplass, avhengig av hvilken ukedag du velger å reise. Flyr du til Gazipasa får du betydelig kortere reisevei fra flyplassen til hotellet, og litt mer tid til ferie.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 22 august 2020
Hjemreise: lørdag 29 august 2020
Bosted: Dobbeltrom med balkong
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 095 NOK Pris per voksen

Blue Fish Hotell - All Inclusive
Konakli, Antalyakysten, Tyrkia
 

4

Mellomklassehotell utenfor KonakliHotellet ligger vakkert til langs kysten, rett utenfor Konakli, på veien mot Alanya. Det passer for deg som vil slappe av og nyte sol og bad. I området er det to voksenbasseng, hvorav det ene har tre større vannsklier ** og to barnebasseng hvor det ene har en liten vannsklie. Det finnes også en bufférestaurant, bar, kiosk, badstue, liten lekeplass, biljard og bordtennis. I høysesongen tilbys enklere kveldsunderholdning. Nedenfor hotellet er det tilgang til en privat strand *. Derfinnesdet en bar samt gratis solsenger og parasoller. Busser til både Alanya og Konakli stopper i nærheten. Noen aktiviteter / fasiliteter mot beatling.RommeneTradisjonelle og lyst innredede rom, relativt enkle.Standardrom (ca. 20 kvm) for to personer. To enkeltsenger eller en dobbeltseng og mulighet for en ekstra seng.Alle rommene har satellitt-TV, telefon, minibar (tom), laminatgulv og balkong. Klimaanlegg er inkludert. Bad med dusjkabinett, toalett og hårføner. Alle rommene er røykfrie.ØvrigStrand- / turistområde med lyder fra trafikk, folkeliv og en moske i nærområdet som noen ganger kan oppfattes som forstyrrende. En bygning med totalt 158 rom. Konferensemuligheter. Transportbussen stopper omtrent 50 meter fra hotellets entre. Hovedgaten går mellom hotellområdet og stranden.Entunnel under veien gjør stranden enkelt tilgjengelig.* Stranden er litt steinete, men det er også noen større steinblokker i vannkanten.** Vannskliene er åpne hver dag fra kl. 10 til 12 og 15 til 17. Utendørsbassengene (noen ganger tømt for vedlikehold) og noen fasiliteter (inkludert à la carte-restauranter og utendørsanlegg) har begrenset tilgjengelig i lavsesong og er underlagt værforhold.Måltider: All inklusiveOffisiell klassifisering:4*

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 16 oktober 2020
Hjemreise: fredag 23 oktober 2020
Bosted: STANDARD ROM DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 840 NOK Pris per voksen

Blue Star Club Dem & Spa Resort
Konakli, Antalyakysten, Tyrkia
 

4.5

Blue Star Club Dem & Spa Resort ligger rett ved havet vest for Alanya. Hotellet har et eget spa, tre bassengområder, vannsklier og rom for opptil 8 personer. All inclusive er inkludert. Sommeren 2020 har hotellet bygget en ny lekeplass og et nytt badeland for de yngste reisende. Det har også kommet et konditori fylt med ferske kaker og lokale spesialiteter. Hvis du bestiller Lagoon Family Room, bor du i et helt nytt og litt roligere område med et ekstra basseng som er eksklusivt for disse rommene. Sjokolademassasje Hotellets spa er et av områdets beste. Prøv gjerne sjokolademassasjen som gjør huden babymyk, eller start ferien med å bli skrubbet i hammamen (tyrkisk bad). Bassenger, vannsklier og badebrygger Hotellet har tre bassengområder, det ene ligger 50 m fra stranden. For litt eldre barn og voksne passer vannskliene som ligger ved bassenget lenger bak på området bedre. Ved stranden bader man først og fremst fra trepiren med solstoler og stiger ned i vannet. Lokale råvarer og ansatte fra nærområdet Blue Star Club Dem & Spa Resort prøver å redusere vannforbruket ved å ha installert vanndempere i kranene. De har også informasjonsskilt i alle rom som oppfordrer gjestene til å tenke på å spare på vannet. I tillegg har hotellet timere på så godt som alle lamper, og de kjøper hovedsakelig råvarer fra lokale leverandører, og de ansetter også personale fra nærområdet.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 5 september 2020
Hjemreise: lørdag 12 september 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 748 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Oslo - alle flyplasser
× Konakli, Antalyakysten, Tyrkia
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!