Charter til Konakli, Antalyakysten, Tyrkia fra Ålesund Aalesund Vigra


TUI Blue Pascha Bay
Konakli, Antalyakysten, Tyrkia
 

4.5

TUI Blue Pascha Bay ligger rett ved stranden utenfor Alanya. Hotellet har et enormt bassengområde, vannsklier, treningsrom, barneklubber, The Hangout for tenåringer, svømmeskole og aktiviteter for hele familien. All Inclusive inkludert! Mange gjester betrakter Pascha som sitt andre hjem, noe som merkes på den familiære stemningen. Når barna er sammen med venner kan du benytte sjansen til å besøke treningsrommet med havutsikt, nyte en massasje i hotellets nye spa eller slappe av voksensonen. Sport, trening og vannlek Som på alle TUI Blue-hotell finnes det aktiviteter for hele familien som vanngymnastikk, fotball og volleyball. Du kan også delta på treningstimer. Trenings- og fitnessenteret og et førsteklasses spa. Matbutikk og à la carte Butikken på Pascha selger både mat, snacks og drikke. Hotellet har to à a la carte-restauranter i tillegg til bufférestaurant. Bassengbaren er døgnåpen. Grunnpris for 2020: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 20 juni 2021
Hjemreise: søndag 27 juni 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
13 294 NOK Pris per voksen

Blue Fish Hotell - All Inclusive
Konakli, Antalyakysten, Tyrkia
 

4

Mellomklassehotell utenfor KonakliHotellet ligger vakkert til langs kysten, rett utenfor Konakli, på veien mot Alanya. Det passer for deg som vil slappe av og nyte sol og bad. I området er det to voksenbasseng, hvorav det ene har tre større vannsklier ** og to barnebasseng hvor det ene har en liten vannsklie. Det finnes også en bufférestaurant, bar, kiosk, badstue, liten lekeplass, biljard og bordtennis. I høysesongen tilbys enklere kveldsunderholdning. Nedenfor hotellet er det tilgang til en privat strand *. Derfinnesdet en bar samt gratis solsenger og parasoller. Busser til både Alanya og Konakli stopper i nærheten. Noen aktiviteter / fasiliteter mot beatling.RommeneTradisjonelle og lyst innredede rom, relativt enkle.Standardrom (ca. 20 kvm) for to personer. To enkeltsenger eller en dobbeltseng og mulighet for en ekstra seng.Alle rommene har satellitt-TV, telefon, minibar (tom), laminatgulv og balkong. Klimaanlegg er inkludert. Bad med dusjkabinett, toalett og hårføner. Alle rommene er røykfrie.ØvrigStrand- / turistområde med lyder fra trafikk, folkeliv og en moske i nærområdet som noen ganger kan oppfattes som forstyrrende. En bygning med totalt 158 rom. Konferensemuligheter. Transportbussen stopper omtrent 50 meter fra hotellets entre. Hovedgaten går mellom hotellområdet og stranden.Entunnel under veien gjør stranden enkelt tilgjengelig.* Stranden er litt steinete, men det er også noen større steinblokker i vannkanten.** Vannskliene er åpne hver dag fra kl. 10 til 12 og 15 til 17. Utendørsbassengene (noen ganger tømt for vedlikehold) og noen fasiliteter (inkludert à la carte-restauranter og utendørsanlegg) har begrenset tilgjengelig i lavsesong og er underlagt værforhold.Måltider: All inklusiveOffisiell klassifisering:4*

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 27 september 2020
Hjemreise: søndag 4 oktober 2020
Bosted: STANDARD ROM DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
7 990 NOK Pris per voksen

Blue Star Club Dem & Spa Resort
Konakli, Antalyakysten, Tyrkia
 

4.5

Blue Star Club Dem & Spa Resort ligger rett ved havet vest for Alanya. Hotellet har et eget spa, tre bassengområder, vannsklier og rom for opptil 8 personer. All inclusive er inkludert. Sommeren 2020 har hotellet bygget en ny lekeplass og et nytt badeland for de yngste reisende. Det har også kommet et konditori fylt med ferske kaker og lokale spesialiteter. Hvis du bestiller Lagoon Family Room, bor du i et helt nytt og litt roligere område med et ekstra basseng som er eksklusivt for disse rommene. Sjokolademassasje Hotellets spa er et av områdets beste. Prøv gjerne sjokolademassasjen som gjør huden babymyk, eller start ferien med å bli skrubbet i hammamen (tyrkisk bad). Bassenger, vannsklier og badebrygger Hotellet har tre bassengområder, det ene ligger 50 m fra stranden. For litt eldre barn og voksne passer vannskliene som ligger ved bassenget lenger bak på området bedre. Ved stranden bader man først og fremst fra trepiren med solstoler og stiger ned i vannet. Lokale råvarer og ansatte fra nærområdet Blue Star Club Dem & Spa Resort prøver å redusere vannforbruket ved å ha installert vanndempere i kranene. De har også informasjonsskilt i alle rom som oppfordrer gjestene til å tenke på å spare på vannet. I tillegg har hotellet timere på så godt som alle lamper, og de kjøper hovedsakelig råvarer fra lokale leverandører, og de ansetter også personale fra nærområdet.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 20 juni 2021
Hjemreise: søndag 27 juni 2021
Bosted: Familierom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
12 060 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Ålesund Aalesund Vigra
× Konakli, Antalyakysten, Tyrkia
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!