Charter til Tyrkia

Les mer
Tyrkia er kongen av all inclusive og har satset på luksuriøse, komplette familiehotell ved stranden i byer som Side, Alanya, Kemer og Belek. I senere tid det også blitt utbygd flere hoteller for voksne for de som søker en ferie uten barn med høy grad av service. Hit reiser man mellom mai og oktober.

Barut Kemer Resort
Kemer, Tyrkia
 

5

Førsteklasses Barut Kemer Resort ligger rett ved havet med Taurusfjellene i bakgrunnen. Hotellet har stilrene rom og suiter med all inclusive. Det er gåavstand til sentrale Kemer med småbåthavn, shopping og fornøyelser. Hotellet har en egen strandlinje med solsenger, badebrygge og vannaktiviteter.Flere bassengerHer finnes det både relaxbasseng når du vil ha fred og ro, hovedbasseng med solseger runt, et basseng med vannsklier og separat barnebasseng.Tennisbane, spa og kinoBarut Kemer Resort tilbyr en rekke aktiviteter:Tennisbane og bordtennisStranvolleyboll og minigolfFitnesscenter, spaog innendørsbassengHotellets aktivitetsteamKanoer og pedalbåterKino og nattklubbFire à la carte-restauranterEn bufférestaurant og ett besøk per à la carte-restauranter er inkludert i all inclusive. De fire à la carte-restaurantene serverer mat fra det øst-europeiske, tyrkiske og italienske kjøkkenet, i tillegg finnes det en fiske- og skalldyrrestaurant og en pizzeria. Bordbestilling kreves. Bassengbaren og snackrestauranten serverer enklere retter og det finnes fem barer å velge mellom. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 10 mai 2018
Hjemreise: fredag 18 mai 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 298 NOK Pris per voksen

Sunwing Side Beach
Side, Tyrkia
 

4.5

Hotellet har mottatt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset" for beste familiehotell i Tyrkia 2017. Sunwing Side Beach er et resultat av et samarbeid mellom det svenske designbyrået BAS og og tyrkiske arkitekter som har laget en blanding av Skandinavia og det østlige Middelhavet. De har naturligvis samarbeidet med våre maskoter Lollo & Bernie, som ser til at våre minste og viktigste gjester har det ordentlig bra på ferie. Her kan du bade i store basseng, slappe av i komfortable solsenger eller gå den korte turen ned til stranden. Sides østre, lange strand ligger kun 500 meter fra hotellet. Her finner du også Sunwings egen Beach Club. Hotellet har en egen badebuss som kjører deg til og fra stranden. Leilighetene er lyse og lekre og har balkong eller terrasse. Under innredning av rommene har vi lagt vekt på god oppbevaringsplass og smarte løsninger for familien – og selvsagt behagelige senger av god Sunwing-kvalitet. Lollo & Bernie har dessuten fått lov til å innrede noen helt spesielle suiter for de aller barnsligste familiene. Sunwing Side Beach har leiligheter for alle. Sunwing Side Beach har et stort utvalg av restauranter. I hovedbygningen ligger vår bufférestaurant hvor du kan sitte både ute og inne. I andre delen av hotellet ligger vårt vertshus med lunsj- og middagsfavoritter inspirert av Middelhavet og det skandinaviske kjøkken. Om kvelden, når lyktene tennes, tilbyr vi utsøkt grillmat og god vin i restauranten. Sunwing Side Beach ligger i fredelige omgivelser. Et lite, lokalt sentrum med noen butikker og restauranter er i nærheten av hotellet. Større utvalg finner du i Side, ca. 1,7 km unna.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 5 mai 2018
Hjemreise: lørdag 12 mai 2018
Bosted: 2-romsleilighet, balkong mot hagen
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 595 NOK Pris per voksen

4.5

På Blue Star Barut B Suites, nær sandstranden i Side, finner du alle forutsetninger for en vellykket ferie for både par og familier. Hotellet har egen beach club, flere basseng, spa, aktiviteter og bra treningsmuligheter. Leilighetene har smarte løsninger og god plass.  Hotellet ligger ved den fine, barnevennlige stranden i Side. Det finnes noen restauranter og butikker i nærheten, og det er bare 8 km til Sides utvalg av shopping, fornøyelser og restauranter.Beach club, flere basseng og spa med hammam Her finnes det bassenger for store og små. Det er bare et par hundre meter til den populære stranden. Her ligger også hotellet egen Beach Club som serverer enkle retter, drikke og snacks. I den eksklusive spa-avdelingen kan du unne deg massasje og tyrkisk bad. Total avkobling– Bestill all inclusiveFrokost, halvpensjon eller all inclusive kan bestilles som tillegg.   Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen målider.  

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 7 juni 2018
Hjemreise: fredag 15 juni 2018
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 778 NOK Pris per voksen

TUI Family Life Pascha Bay
Konakli, Antalyakysten, Tyrkia
 

4.5

TUI Family Life Pascha Bay ligger rett ved stranden utenfor Alanya. Hotellet har et enormt bassengområde, vannsklier, treningsrom, barneklubber, The Hangout for tenåringer, svømmeskole og aktiviteter for hele familien. All inclusive og swim up-rom kan bestilles. Mange gjester betrakter Pascha som sitt andre hjem, noe som merkes på den familiære stemningen. Når barna er sammen med venner kan du benytte sjansen til å besøke treningsrommet med havutsikt, nyte en massasje i hotellets nye spa eller slappe av voksensonen.  Sport, trening og vannlekSom på alle TUI Family Life-hotell finnes det aktiviteter for hele familien som vanngymnastikk, fotball og volleyball. Du kan også delta på treningstimer. Trenings- og fitnessenteret og et førsteklasses spa. Frokost, halvpensjon eller all inclusiveButikken på Pascha selger både mat, snacks og drikke. Forhåndsbestiller du måltider (frokost, halvpensjon eller all inclusive) spiser barn under 13 år uten kostnad sammen med betalende voksne. Hotellet har to à a la carte-restauranter i tillegg til bufférestaurant.Bassengbaren er døgnåpen. Vi fyller kjøleskapetForhåndsbestiller du velkomstpakken fyller vi opp med drikke, brød, kaffe og te for fire personer. Innholdet varierer avhengig om du bestiller rom eller leilighet.Grunnpris: Innkvartering i leilighet eller valgt romtype, ingen måltider.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 10 mai 2018
Hjemreise: fredag 18 mai 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 123 NOK Pris per voksen

Cornelia De Luxe Resort
Belek, Tyrkia
 

4.5

Det populære All Inclusive-hotellet Cornelia De Luxe har flott beliggenhet rett ved stranden i Belek. Her er det noe for alle, alt fra et lite badeland til spa, tennisbane og diskotek. På hotellet er det to bassengområder med flere basseng for både barn og voksne.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 5 mai 2018
Hjemreise: lørdag 12 mai 2018
Bosted: Dobbeltrom, begrenset havutsikt
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 095 NOK Pris per voksen

Barut Lara
Lara Beach, Antalyakysten, Tyrkia
 

4.5

Barut Lara er et stort og fint All Inclusive-hotell med fin beliggenhet nær Larastranden utenfor Antalya. Her bor du bekvemt og nyter førsteklasses service. Hotellets All Inclusive er omfattende, utover mat og drikke, er sportsaktiviteter og internasjonal barneklubb inkludert. Det store, innbydende bassengområde med flere basseng og vannsklier er det naturlige møtestedet for gjester i alle aldre.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 5 mai 2018
Hjemreise: lørdag 12 mai 2018
Bosted: Dobbeltrom, begrenset havutsikt
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 845 NOK Pris per voksen

4.5

På Kaya Palazzo Golf Resort utenfor Belek bor du med all Inclusive rett ved stranden og har tilgang til et stort aktivitetstilbud. Du kan velge mellom familierom, romslige suiter og dobbeltrom. Bassengområdet er stort på dette internasjonale hotellet og bare hovedbassenget er på hele 7000 kvadratmeter. Dessuten finnes det ytterligere et basseng, separat barnebasseng og et lite badeland med 6 vannsklier.Spa med tyrkisk bad og golfbane med 18 hullPå Kaya Palazzo kan du spille alt fra en enkel match i dart til en runde på hotellets egen 18-hulls golfbane.Vil du trene på andre måter finnes det helsestudio med ulike treningstimer. Prøv pilates, yoga eller aerobic. Vil du heller ta det rolig kan du besøke hotellets spa med behandlinger, massasje, oppvarmet innendørsbasseng, tyrkisk bad og badstue.Eksklusivt for barnaI tillegg til bassengområdet finnes det lekeplass og internasjonal barneklubb der barna kan treffe nye venner og lære seg grunnreglene i sporter som golf og tennis.Grunnpris: Innkvartering i rom/suite av valgt type, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 10 mai 2018
Hjemreise: fredag 18 mai 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 798 NOK Pris per voksen

Club Ali Bey Manavgat
Antalyakysten, Tyrkia
 

4

Splash-hotellet Club Ali Bey Manavgat er et eldorado for alle som har bevart barnet i seg. I hotellets eget vannland finnes det både store utfordringer, familiesklier og badeland for de yngste gjestene. All inclusive er inkludert. Her bor du rett ved stranden og har det meste du kan ønske deg for en behagelig ferie. Hotellbygningene er inspirert av den ottomanske epoken og er omgitt av velholdte gressplener, hellelagte stier og vakre dekorasjoner som små fontener. Shoppingsenter og 62 tennisbanerI hotellets shoppingsenter finnes det småbutikker og du har flere barer og restauranter å velge mellom. Et stort aktivitetstilbud med 62 tennisbaner, fotballbane, leker, aktiviteter og vannsport. Internasjonal barneklubb og lekeplass.Nyt massasje og underholdningØnsker du å unne deg det lille ekstra i ferien kan du besøke hotellets spa der du blant annet kan få kroppsmassasje. Om kvelden er det underholdning på scenen og senere kan du gå på diskoteket. Entrè til vannlandet er inkludert for hotellets gjester, visse høyde- og aldersrestriksjoner gjelder.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 10 mai 2018
Hjemreise: fredag 18 mai 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 798 NOK Pris per voksen

TUI Sensatori Sorgun
Side, Tyrkia
 

4.5

TUI Sensatori Sorgun passer for deg som leter etter den ultimate ferieluksusen uansett om du reiser som familie eller par. All inclusive er inkludert og du kan velge mellom flere romtyper, noen med plass til 5 personer. Du når stranden ved å gå gjennom den fine hagen.  TUI Sensatori står for å tilfredsstille alle dine sanser og gjøre ferien unik. Det finnes fem bassenger og seks restauranter. På en halvtime spaserer du til Sorgun som har et lite sentrum. Vil du utforske Side sentrum kan du ta lokalbuss eller taxi. Soner for voksne og soner for barnEnkelte deler av hotellet  er kun for voksne, andre områder er for alle. Det finnes f.eks. både basseng og barer der kun voksne har tilgang. Lekeplass, leker og konkurranser er eksempler på aktiviteter for barn. Treningsrom, pilates og ekstraordinært spaDet finnes både organiserte aktiviteter og aktiviteter du kan gjøre på egen hånd. Som på alle TUI Sensatori-hoteller så er spa-avdelingen noe helt spesielt. Her kan du nyte velgjørende behandlinger i et avslappende miljø. Variert restauranttilbudRestaurantene har ulike kjøkken, og i tillegg til hovedrestaurantern, der menyen er blandet, finnes det en tyrkisk, en italiensk og en fiskerestaurant. Du kan også betale et tillegg for grillrestauranten og gourmetrestauranten. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 10 mai 2018
Hjemreise: fredag 18 mai 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 998 NOK Pris per voksen

5

TUI Sensimar Andiz by Barut er det beste valget i Side når dere reiser som par. Hotellet retter seg mot voksne og har en moderne design, rolig atmosfære og fasiliteter som spa og treningsrom. En fin beliggenhet ved stranden og med restauranter, barer og shopping i nærheten. All inclusive er inkludert. Dere kan ta lokalbuss eller taxi inn til Sides sentrum med både historiske ruiner og natteliv. Alternativt kan dere gå eller jogge langs stranden.Tid til hverandreUansett om du vil ha en aktiv ferie, ta det rolig eller kombinere disse to, finnes det muligheter på Sensimar Andiz. Her finnes det blant annet:Et lite treningsrom med treningsmaskiner, vekter og tredemølleTreningstimer et par ganger i uken som vanngymnastikk og stretchingSpa med tyrkisk bad, massasje og skjønnhetsbehandlingerAktiviteter på dagtid som shuffleboard, dart og quizLesehjørneKulinariske stunderAll inclusive med både buffémåltider, à la carte-middag, drikke, bakverk og mellommåltider er inkludert. Rom med direkte utgang bassengHotellets hovedbasseng ligger nærmest stranden og har god plass til solsenger. På Sensimar Andiz bor dere i dobbeltrom eller juniorsuiter som er designet for to personer. Bestiller dere dobbeltrom med direkte utgang til bassenget bor dere ved det lille bassenget. Juniorsuite med boblebad er hotellets mest luksuriøse alternativ.TUI Senismar Andiz by Barut ønsker gjester over 16 år velkommen.Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, all inclusive.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 10 mai 2018
Hjemreise: fredag 18 mai 2018
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 348 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Tyrkia
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!