Charter til Phuket, Thailand


Sunwing Kamala Beach Kamala Beach, Phuket, Thailand  

4
Basert på 742 anmeldelser

Hotellet er tildelt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset" for beste familiehotell i Thailand 2015. Sunwing Kamala Beach ligger ved et av nordmenns favorittreisemål, den populære Kamalastranden i Phuket. Hotellet består av flere bygninger beliggende i en stor hage med fantastiske bassengområder. Stranden ved hotellet er langgrunn, barnevennlig og vakker med turkisblått vann. På hotellområdet kan du nyte thaimassasje og benytte deg av treningsmulighetene på Fitness center. Dessuten finner du alt annet som du forbinder med Sunwing - som Lollo & Bernies Mini Land, Mini Market og Teen Lounge. Våre to restauranter, Fino Restaurant & Grill og La Tasca, serverer både internasjonale og thailandske retter. På Sunwing Kamala Beach kan du velge mellom flere ulike familiesuiter. Alle Royal Family Suites har direkte utgang til bassenget. Vi kan også tilby bungalower ved stranden. Sunwing Kamala Beach har suiter for alle. Sunwing Kamala Beach ligger i fredelige Kamala. I nærområdet er det et lite utvalg av restauranter og butikker. Vil du ha et større utvalg kan du dra til Patong Beach, som ligger 7 kilometer fra hotellet. Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 15 mars 2018
Hjemreise: torsdag 22 mars 2018
Bosted: Dobbeltrom, balkong
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 670 NOK Pris per voksen

Novotel Phuket Kamala Beach Kamala Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 1 359 anmeldelser

Novotel Phuket Kamala Beach ligger i en rolig del av Kamala, bare noen hundre meter fra stranden. Ett topp moderne hotell der design og komfort er i fokus. Fra hotellets takbar har du utsikt over Andamansjøen. Hotellet har store panoramavinduer mot havet. Balkongene har glassvegger for best mulig utsikt og innredningen er moderne. I Kamala finner du både lokale restauranter og et lite utvalg av shopping, og hvis du vil spise middag i Kamala kan du spasere inn langs stranden.  Takbar og restaurant med vinkjellerPå takbaren kan du avslutte dagen med en drink og utsikt over havet, mens i vinkjelleren kan du velge ut din egen middagsvin. Halvpensjon med lunsj eller middag kan bestilles som tillegg. Bassengområde ved strandenHotellområdet er langt og smalt og går ned mot stranden. Bassenget har nedsenket bassengbar og ligger rett ved stranden. Her ligger også restauranten, hotellets spa og den internasjonale barneklubben.  Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. Jule- og nyttårsmiddag.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 3 november 2017
Hjemreise: lørdag 18 november 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
14 298 NOK Pris per voksen

Katathani Phuket Beach Resort & Spa Kata Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 4 031 anmeldelser

Katathani Phuket Beach Resort & Spa består av to deler – Thani og Bhuri – som ligger et par hundre meter fra hverandre. Hovedbygningen Thani ligger nærmest stranden, mens Bhuri ligger på andre siden av veien må krysses for å nå stranden. Hele seks elegante bassengområder inne på det store hotellområdet: ett stort ved både Thani og Bhuri, samt fire mindre rundt i området. Barnebassenget ligger ved Bhuri. Poolbarer, gratis badehåndklær, solstoler og parasoller. Seks restauranter og barer fordelt på Buri- og Thani-delen. To av dem er bufférestauranter. De andre fire er á la carte-restauranter (thailandsk, italiensk og fisk- og skalldyr). Gratis WiFi i lobbyen og bassengområdet; gratis internetthjørne i lobbyen. Lekkert spa i Thani med omfattende meny (mot avgift). Skjønnhetssalong. Sportsaktiviteter i Thani-delen (noen mot avgift): Trimrom, tennis og aerobic. Room service. Shuttlebuss én gang pr. dag (mot avgift): ettermiddag til/fra Phuket by; kveldstid til/fra Patong. Fra Bhuri-delen (superior- og deluxerom) kan det være opptil 250 meter til stranden, avhengig av hvor i området man bor. Ca. 3 km til sentrum av Kata Beach. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 11 august 2017
Hjemreise: lørdag 26 august 2017
Bosted: SUPERIORROM
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 198 NOK Pris per voksen

Sunwing Bangtao Beach Bangtao Beach, Phuket, Thailand  

4
Basert på 589 anmeldelser

Sol, hvite strender og god mat. Vaiende palmer er det eneste som skiller den 8 km lange, hvite sandstranden fra Sunwing Bangtao Beach. Stranden i Bangtao anses som en av Phukets beste. Du bor med utsikt mot bassengområdet eller hagen, og fra en del Royal Family Suites går du rett ut i bassenget fra din egen terrasse! Sunwing Bangtao Beach har suiter for alle. I løpet av sommeren 2017 vil store deler av Sunwing Bangtao Beach renoveres. Det gjør at du til vinteren møtes av et forbedret og finere Sunwing Bangtao Beach. Alle rommene får nye gulv i oppholdsrom og soverom, males i lyse farger, får nye tekstiler, madrasser, sengetøy og ny belysning. Treningsstudioet vil flytte inn i større lokaler og resepsjonen og lobbyen renoveres i lyse og innbydende farger. Hotellets showområde og utendørsspa vil også pusses opp. For de mindre gjestene utvides Mini Land og Teen Lounge flyttes til nye, fine lokaler. Under palmene på Sunwing Bangtao Beach og med det turkisblå havet som bakgrunn, kan hele familien nyte ferien sammen. Det herlige bassengområdet på Sunwing Bangtao Beach inkluderer hele 6 basseng. Familiebassenget på hele 1340 m² er det mest populære, og har både viker, bukter og en liten øy. Thaimassasje er verdensberømt, og etter en behandling med velduftende oljer og avslappende musikk på hotellets eget spa forstår du hvorfor. Sunwing Bangtao ligger 1,2 km fra Bangtaos sentrum hvor det ligger noen restauranter og butikker. Vil du ha et større utvalg kan du reise til Patong Beach, dit er det ca. 15 km. *Transport til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss t/r flyplassen og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder kun når du flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under Hotellfakta om hva som gjelder for oppholdet ditt på Sunwing Bangtao Beach. Her finner du mer informasjon om Easy Travel. Etter sommeren 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Les mer om dette her.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 15 mars 2018
Hjemreise: torsdag 22 mars 2018
Bosted: Dobbeltrom, balkong mot hagen
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 095 NOK Pris per voksen

Sunprime Kamala Beach Kamala Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 1 321 anmeldelser

Sunprime Kamala Beach Resort ligger på et av nordmenns favorittreisemål, Kamalastranden i Phuket. Hotellet ligger midt på stranden og passer perfekt for deg som vil ha en avslappende ferie fylt med sol, bad, trening og god mat. Prøv også thaimassasje eller en annen behandling når du er her. Sunprime Kamala Beach Resort består av syv bygninger som ligger på stranden eller et steinkast unna. På hotellområdet er det en frodig hage med fire flotte basseng. I restauranten serveres en herlig frokostbuffé som er inkludert i prisen. Til lunsj og middag kan du velge mellom internasjonale og thailandske retter. Vil du ha en ekstra behagelig ferie, kan du forhåndsbestille Sunprime Inclusive. Det betyr at du får frokost alle dager og middag 5 av 7 dager pr. uke. Les mer under Sunprime Restaurant. Restaurant by the Sea ligger ved stranden og kan betraktes som ditt oppholdsrom i ferien. Her samles både hotellets gjester og andre som bor i nærheten for å slappe av med god mat og underholdning, mens solen går ned over havet. Ønsker du å trene, kan du besøke vårt velutstyrte treningsstudio eller delta på gruppetrening med instruktører utdannet av SATS ELIXIA**. I hagen ligger en spa-paviljong der du kan nyte deilig thaimassasje. *Buss til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder de som flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under fanen "Hotellfakta". **Gjelder ikke i sommersesongen, les mer under fanen "Hotellfakta". Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 8 mars 2018
Hjemreise: torsdag 15 mars 2018
Bosted: Dobbeltrom mot hagen
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 895 NOK Pris per voksen

Novotel Phuket Karon Beach Resort Karon Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 1 058 anmeldelser

Novotel Phuket Karon Beach Resort med høy standard og pen design ligger i gåavstand til både strand og sentrum i Karon. Det finnes flere barer, restauranter, lekerom, treningsrom og spa. Det arrangeres også både yoga og matlagingskurs.  For mer action kan du trene thaiboksing eller bli med på vannpolo. Atmosfæren på hotellet er rolig og trivelig og flere kvelder i uken er det filmkveld. BadelivKarons brede og lange strand ligger bare noen hundre meter unna. På hotellområdet finnes to bassenger og et barnebasseng. For barna finnes det i tillegg lekerom, tilgang til PlayStation, aktiviteter daglig og hotellets barneklubb for barn opp til 12 år. Frokost og thaimatDet ligger flere restauranter langs veien inn til Karon sentrum, og hotellets egne restauranter holder høy kvalitet. Halvpensjon med middagsmeny eller helpensjon med både lunsj- og middagsmeny kan bestilles som tilleg.Restauranter og barer på hotelletFrokostrestauranten "Horizon"Grillrestaurant ved bassengetAsiatisk restaurant med mat fra hele AsiaBassengbar og sportsbarGrunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. Nyttårsmiddag. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 3 november 2017
Hjemreise: lørdag 18 november 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
13 148 NOK Pris per voksen

Kata Thani Phuket Beach Resort Kata Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 4 031 anmeldelser

Velholdte Kata Thani Phuket Beach Resort ligger nær den rolige Kata Noi-stranden. Hotellet har noe som passer for alle og har et meget høyt servicenivå. Thani TTTTT er hoveddelen av hotellet. Den har mange utsmykninger i gull og rødt og meget høy standard. Bhuridelen TTTT har en litt enklere standard. En liten gate og et par hundre meter skille de to delene.Felles fasiliteterThani og Bhuris fasiliteter er felles for alle tre hotelldelene, mens The Shore kun er for hotellets gjester, bortsett fra restauranten. Hotellet har totalt fem bassengområder på Thani og Bhuri. Ett av bassengene ligger ved stranden.Det arrangeres ulike leker og aktiviteter hver dag og barna kan være med i den internasjonale barneklubben. Hotellet tilbyr massasje og spa.Restauranter og livemusikkVil du spise på Thani eller Bhuri kan du velge mellom seks restauranter. Hver kveld spiller det livemusikk i en av barene. Halvpensjon eller helpensjon hjemmefra og får du da selv velge retter opp til en viss sum per dag. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé.  

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 25 august 2017
Hjemreise: torsdag 7 september 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 13 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
12 248 NOK Pris per voksen

Andaman Seaview Karon Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 1 207 anmeldelser

Pent hotell med avslappet atmosfære. Her bor du rett ved stranden i Karon Beach. Hotellet har en fin hage med to basseng. Andaman Seaview har også en à la carte-restaurant og et deilig spa.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 8 mars 2018
Hjemreise: torsdag 15 mars 2018
Bosted: Dobbeltrom, balkong mot bassengområde
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 595 NOK Pris per voksen

Novotel Phuket Kata Avista Resort & Spa Karon Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 2 406 anmeldelser

Arkitekttegnede Novotel Phuket Kata Avista Resort & Spa ligger i naturskjønne omgivleser i en åsside ned mot Katastranden. I nærheten finnes det et stort utvalg av restauranter, barer og små butikker. Frokost er inkludert og halvpensjon kan bestilles som tillegg. Hotellet har et moderne design med intim atmosfære.Basseng med fossefallBassengområdet med et basseng som ender i et fossefall som renner nedover i terrasser. Barnebassenget er en atskilt del av bassenget.Restaurant og vinbarDen stilfulle restauranten serverer både thailandske og internasjonale retter. Vinbar med stort utvalg viner i alle prisklasser. Hotellet arrangerer matlagingskurs.I spaavdelingen Sukko Spa kan du bl.a. prøve ayurveda eller en urtebehandling med naturlige essenser. Det finnes også treningsrom og bibliotek.Halvpensjon med middagsmeny kan bestilles som tillegg.Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, frokostbuffé. Nyttårsmiddag.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 3 november 2017
Hjemreise: lørdag 18 november 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
14 048 NOK Pris per voksen

Katathani Phuket Beach Resort Kata Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 4 031 anmeldelser

Eksklusivt og elegant luksushotell for hele familien. Her bor du rett ved Kata Noi-stranden, nær shopping og restauranter i Kata Beach. Katathani Phuket Beach Resort består av to hotellområder, Thani Wing nærmest stranden og Bhuri Wing som ligger litt lengre opp i området. Delene har hvert sitt bassengområde med flere basseng. Som gjest har du tilgang til hele hotellet. Katathani Phuket Beach Resort tilbyr blant annet barneklubb, flere hyggelige restauranter og en fin spa-avdeling.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 1 mars 2018
Hjemreise: torsdag 8 mars 2018
Bosted: Dobbeltrom de Luxe
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
13 895 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Phuket, Thailand
Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!