Charter til Phuket, Thailand


Sunwing Kamala Beach Kamala Beach, Phuket, Thailand  

4
Basert på 675 anmeldelser

Hotellet er tildelt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset" for beste familiehotell i Thailand 2015. Sunwing Kamala Beach ligger ved et av nordmenns favorittreisemål, den populære Kamalastranden i Phuket. Hotellet består av flere bygninger beliggende i en stor hage med fantastiske bassengområder. Stranden ved hotellet er langgrunn, barnevennlig og vakker med turkisblått vann. På hotellområdet kan du nyte thaimassasje og benytte deg av treningsmulighetene på Fitness center. Dessuten finner du alt annet som du forbinder med Sunwing - som Lollo & Bernies Mini Land, Mini Market og Teen Lounge. Våre to restauranter, Fino Restaurant & Grill og La Tasca, serverer både internasjonale og thailandske retter. På Sunwing Kamala Beach kan du velge mellom flere ulike familiesuiter. Alle Royal Family Suites har direkte utgang til bassenget. Vi kan også tilby bungalower ved stranden. Sunwing Kamala Beach har suiter for alle. Sunwing Kamala Beach ligger i fredelige Kamala. I nærområdet er det et lite utvalg av restauranter og butikker. Vil du ha et større utvalg kan du dra til Patong Beach, som ligger 7 kilometer fra hotellet. Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 15 mars 2018
Hjemreise: torsdag 22 mars 2018
Bosted: Dobbeltrom, balkong
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 595 NOK Pris per voksen

Novotel Phuket Karon Beach Resort Karon Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 962 anmeldelser

Novotel Phuket Karon Beach Resort med høy standard og pen design ligger i gåavstand til både strand og sentrum i Karon. Det finnes flere barer, restauranter, lekerom, treningsrom og spa. Det arrangeres også både yoga og matlagingskurs.  For mer action kan du trene thaiboksing eller bli med på vannpolo. Atmosfæren på hotellet er rolig og trivelig og flere kvelder i uken er det filmkveld. BadelivKarons brede og lange strand ligger bare noen hundre meter unna. På hotellområdet finnes to bassenger og et barnebasseng. For barna finnes det i tillegg lekerom, tilgang til PlayStation, aktiviteter daglig og hotellets barneklubb for barn opp til 12 år. Frokost og thaimatDet ligger flere restauranter langs veien inn til Karon sentrum, og hotellets egne restauranter holder høy kvalitet. Halvpensjon med middagsmeny eller helpensjon med både lunsj- og middagsmeny kan bestilles som tilleg.Restauranter og barer på hotelletFrokostrestauranten "Horizon"Grillrestaurant ved bassengetAsiatisk restaurant med mat fra hele AsiaBassengbar og sportsbarGrunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. Nyttårsmiddag. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 3 november 2017
Hjemreise: lørdag 18 november 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
15 148 NOK Pris per voksen

Hemingways Silk Hotel Patong Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 343 anmeldelser

Sentralt beliggende nær Jungceylon kjøpesenter og Bangla Road (kjent for sitt natteliv) og ca. 41 km fra Phuket Internasjonale flyplass. Hotellet ligger i gangavstand til Patong Beach. Restauranter, barer og underholdningsområdet i nærheten. Tjenester og fasiliteter inkluderer: 24 timers resepsjon, heis, internettstasjon, restaurant, bar og en takterrasse med basseng. Hotellrommene er utstyrt med luftkondisjonering, TV, telefon, te / kaffekoker, safe og hårføner. Dobbeltrom kan brukes av 2 voksne og 1 barn, alle gjestene må dele de eksisterende sengene (ingen ekstra seng til rådighet). Dobbeltrom med 1 ekstra seng kan brukes av 2 voksne og 2 barn (eller 3 voksne). 184/29 Phuangmuang Sai Kor Rd, Patong Beach Kathu, 83150 Phuket, Thailand

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 28 mars 2017
Hjemreise: tirsdag 4 april 2017
Bosted: Dobbeltrom - Superior, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 966 NOK Pris per voksen

Sunprime Kamala Beach Kamala Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 1 227 anmeldelser

Sunprime Kamala Beach Resort ligger på et av nordmenns favorittreisemål, Kamalastranden i Phuket. Hotellet ligger midt på stranden og passer perfekt for deg som vil ha en avslappende ferie fylt med sol, bad, trening og god mat. Prøv også thaimassasje eller en annen behandling når du er her. Sunprime Kamala Beach Resort består av syv bygninger som ligger på stranden eller et steinkast unna. På hotellområdet er det en frodig hage med fire flotte basseng. I restauranten serveres en herlig frokostbuffé som er inkludert i prisen. Til lunsj og middag kan du velge mellom internasjonale og thailandske retter. Vil du ha en ekstra behagelig ferie, kan du forhåndsbestille Sunprime Inclusive. Det betyr at du får frokost alle dager og middag 5 av 7 dager pr. uke. Les mer under Sunprime Restaurant. Restaurant by the Sea ligger ved stranden og kan betraktes som ditt oppholdsrom i ferien. Her samles både hotellets gjester og andre som bor i nærheten for å slappe av med god mat og underholdning, mens solen går ned over havet. Ønsker du å trene, kan du besøke vårt velutstyrte treningsstudio eller delta på gruppetrening med instruktører utdannet av SATS ELIXIA**. I hagen ligger en spa-paviljong der du kan nyte deilig thaimassasje. *Buss til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder de som flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under fanen "Hotellfakta". **Gjelder ikke i sommersesongen, les mer under fanen "Hotellfakta". Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 8 mars 2018
Hjemreise: torsdag 15 mars 2018
Bosted: Dobbeltrom mot hagen
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 195 NOK Pris per voksen

Hotell Angsana Laguna Phuket Bangtao Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 1 824 anmeldelser

Angsana Laguna Phuket ligger rett ved Bangtaostranden. Hotellet holder høy standard og er som en liten by i seg selv. Her finner du blant annet et bryllupskapell, egen golfbane, matbutikk og småbutikker. Midt i hotellområdet ligger det en stor innsjø med hjuldampere som tar deg med til Lagunaområdets ulike hotell og restauranter. Et 323 meter langt basseng slynger seg gjennom hele området og binder flere bassenger sammen. Familiens favorittbasseng har både sandbunn og en liten strand med solsenger.Spa og aktiviteterHotellets høye standard og service er utmerket, men stemningen er likevel avslappet. Det finnes mange forskjellige sportsaktiviteter, bl.a. tennis, seiling, kajakk, yoga og et velutstyrt treningslokale. Hotellet har også et førsteklasses spa.Strandbar med underholdningFlere restauranter og barer. Strandbaren Xana Beach Club arrangerer ulik underholdning som tiltrekker seg gjester fra hele området.Halvpensjon med frokost og lunj eller middag ( buffé eller meny) kan bestilles som tillegg. Barn under 13 år spiser gratis sammen med voksne når måltider bestilles hjemmefra.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 3 november 2017
Hjemreise: lørdag 18 november 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
18 398 NOK Pris per voksen

Phuket Island View Karon Beach, Phuket, Thailand  

4
Basert på 385 anmeldelser

Phuket Island View er et enkelt og hyggelig hotell som ligger nær den beste delen av stranden i Karon Beach. Fra hotellet er det kort vei til det store utvalget av shopping, fornøyelser og restauranter i Karon Beach i tillegg til nabostedet Kata Beach. Hotellet består av flere bygninger og har en stor, fin hage med tre basseng, hvorav den ene har egen swim-up bar.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 9 mars 2017
Hjemreise: torsdag 30 mars 2017
Bosted: Dobbeltrom, balkong mot hagen
Reiselengde: 22 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
13 095 NOK Pris per voksen

Phuket Orchid Resort & Spa Karon Beach, Phuket, Thailand  

4
Basert på 570 anmeldelser

Vårt Family Garden-hotell Phuket Orchid Resort & Spa er det mest barnevennlige hotellet i Karon. Her er det aktiviteter for alle aldersgrupper og en skandinavisk barneklubb med mange aktivitetstilbud. Hotellet består av flere bygninger spredt rundt i et frodig hageområde med to fantasifullt utformede basseng, det største med to flotte vannsklier. I hotellets restaurant spiser barn under 12 gratis i vårt populære måltidskonsept Holiday Inclusive, i følge med en betalende voksen. Phuket Orchid Resort er et Family Garden-hotell i perioden 9.11.2016 til 26.3.2017 og 28.10.2017 til 5.4.2018. Dette innebærer at den skandinaviske barneklubben og aktivitetene med skandinavisktalende personale er i gang i denne perioden. Utenfor dette tidsrommet tilbyr vi vanlig Vingservice.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 9 mars 2017
Hjemreise: torsdag 16 mars 2017
Bosted: Dobbeltrom, direkte utgang basseng
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 895 NOK Pris per voksen

Hotell Novotel Phuket Kamala Beach Kamala Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 1 193 anmeldelser

Novotel Phuket Kamala Beach ligger i en rolig del av Kamala, bare noen hundre meter fra stranden. Ett topp moderne hotell der design og komfort er i fokus. Fra hotellets takbar har du utsikt over Andamansjøen. Hotellet har store panoramavinduer mot havet. Balkongene har glassvegger for best mulig utsikt og innredningen er moderne. I Kamala finner du både lokale restauranter og et lite utvalg av shopping, og hvis du vil spise middag i Kamala kan du spasere inn langs stranden.  Takbar og restaurant med vinkjellerPå takbaren kan du avslutte dagen med en drink og utsikt over havet, mens i vinkjelleren kan du velge ut din egen middagsvin. Halvpensjon med lunsj eller middag kan bestilles som tillegg. Bassengområde ved strandenHotellområdet er langt og smalt og går ned mot stranden. Bassenget har nedsenket bassengbar og ligger rett ved stranden. Her ligger også restauranten, hotellets spa og den internasjonale barneklubben.  Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. Jule- og nyttårsmiddag.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 3 november 2017
Hjemreise: lørdag 18 november 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
16 298 NOK Pris per voksen

Sunwing Bangtao Beach Bangtao Beach, Phuket, Thailand  

4
Basert på 529 anmeldelser

Sol, hvite strender og god mat. Vaiende palmer er det eneste som skiller den 8 km lange, hvite sandstranden fra Sunwing Bangtao Beach. Stranden i Bangtao anses som en av Phukets beste. Du bor med utsikt mot bassengområdet eller hagen, og fra en del Royal Family Suites går du rett ut i bassenget fra din egen terrasse! Sunwing Bangtao Beach har suiter for alle. Under palmene på Sunwing Bangtao Beach og med det turkisblå havet som bakgrunn, kan hele familien nyte ferien sammen. Det herlige bassengområdet på Sunwing Bangtao Beach inkluderer hele 6 basseng. Familiebassenget på hele 1340 m² er det mest populære, og har både viker, bukter og en liten øy. Thaimassasje er verdensberømt, og etter en behandling med velduftende oljer og avslappende musikk på hotellets eget spa forstår du hvorfor. Sunwing Bangtao ligger 1,2 km fra Bangtaos sentrum hvor det ligger noen restauranter og butikker. Vil du ha et større utvalg kan du reise til Patong Beach, dit er det ca. 15 km. *Transport til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss t/r flyplassen og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder kun når du flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under Hotellfakta om hva som gjelder for oppholdet ditt på Sunwing Bangtao Beach. Her finner du mer informasjon om Easy Travel. Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Les mer om dette her.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 16 mars 2017
Hjemreise: torsdag 30 mars 2017
Bosted: Dobbeltrom, terrasse mot hagen
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
12 495 NOK Pris per voksen

Palm Garden Resort Phuket Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 136 anmeldelser

Spesielt utformet for dykkere kun 300 meter fra Our Sea Bees Dive Centre. Palm Garden Resort ligger i en tropisk hage kun 300 meter fra stranden og en kort spasertur fra den nye bryggen, bukten og mange butikker. Hotellet har resepsjon, restaurant, WiFi Internett-tilgang (ekstra gebyr), svømmebasseng og massasje. Bungalowene er utstyrt med luftkondisjonering, vifte, TV, telefon, WiFi Inernett tilgang (ekstra kostnad), safe, minibar og terrasse. Adresse: 4/10 Moo 5 Soi Ruam-U-Thit, Chalong, 83130 Phuket, Thailand

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 28 mars 2017
Hjemreise: tirsdag 4 april 2017
Bosted: Bungalow, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 640 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Phuket, Thailand
Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn