Charter til Khao Lak, Thailand fra Oslo Gardermoen Airport


X10 Khaolak Resort
Khao Lak, Thailand
 

4.5

X10 Khaolak Resort er et lekkert hotell som ligger i vakre, frodige omgivelser rett på stranden. X10 Khaolak Resort er lekkert og hele hotellet har høy standard. Her er det to à la carte-restauranter, fem basseng, swim up-bar, solsenger og parasoller. På stranden ligger hotellets beach bar, som serverer forfriskende drinker. Vil du ha en skikkelig avslappende ferie kan du unne deg en deilig behandling i hotellets fine spa. Hotellet har også et treningsstudio for deg som vil være aktiv, samt en barneklubb med engelsktalende personale for hotellets yngste gjester. X10 Khaolak Resort er et røykfritt hotell.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 23 februar 2021
Hjemreise: tirsdag 9 mars 2021
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
27 440 NOK Pris per voksen

4.5

Pent, elegant hotell som passer for voksne gjester. The Waters Khao Lak by Katathani har lagt vekt på et godt utformet og stort bassengområde. Her kan du velge mellom syv forskjellige basseng på totalt 3000 m². Hvis du elsker bading i basseng kan du bestille et rom med direkte utgang til basseng og hoppe uti rett fra terrassen. Vil du heller bade i havet, ligger stranden i Khao Lak i kort gangavstand fra hotellet. På The Waters Khao Lak by Katathani kan du velge å spise på hotellets moderne à la carte-restaurant eller bestille deg noe avkjølende i swim up-baren. Hotellet har et eget treningsstudio og vil du heller slappe av, så anbefaler vi et besøk i hotellets spa. Hotellet passer utmerket for voksne som reiser uten barn. Det er ingen garanti for at det er helt barnefritt.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 16 mars 2021
Hjemreise: tirsdag 30 mars 2021
Bosted: Dobbeltrom med direkte utgang til basseng
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
26 240 NOK Pris per voksen

4.5

Apsara Beachfront Resort & Villa er et hyggelig hotell med flere basseng og en privat sandstrand. Hotellet er perfekt for avslapping, og ligger i rolige omgivelser i Khao Lak. En kort biltur unna ligger sentrum av Khao Lak, med shopping, restauranter og barer. Apsara Beachfront Resort & Villa er delt i to. En resortdel hvor rommene ligger og en del hvor villaene ligger. Uansett hvor du bor på hotellet så har du nærhet til både basseng og strand. Ta en avkjølende dukkert i et av de tre bassengene, eller nyt utsikten over havet fra en solseng ved infinitybassenget. For de yngste gjestene er det to romslige barnebasseng og en lekeplass. Det er ingen grunn til å gå sulten i ferien, for hotellet har tre restauranter og fire barer. Om du vil ha det ekstra komfortabelt legger du til All Inclusive, hel- eller halvpensjon i prisen. Du som liker å være aktiv i ferien kan ta en tur i treningsrommet, spille fotball, strandvolleyball eller prøve noen av vannsportsaktivitetene som hotellet tilbyr. Vil du unne deg det lille ekstra kan du nyte en massasje i hotellets spa eller slappe av i badstuen.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 9 mars 2021
Hjemreise: tirsdag 16 mars 2021
Bosted: Dublettrom suite med jacuzzi
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
23 440 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Oslo Gardermoen Airport
× Khao Lak, Thailand
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!