Charter til Thailand

Les mer
Thailand er en populær klassiker sommer som vinter og her får du mye igjen for pengene. Reis til Phuket-halvøyas mange strender eller til rolige Khao Lak på vestkysten. Øyer som Koh Lanta, Koh Chang, Phi Phi og Koh Samui kombineres ofte med reise til andre øyer for å variere ferien.

Sunwing Kamala Beach Kamala Beach, Phuket, Thailand  

4
Basert på 742 anmeldelser

Hotellet er tildelt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset" for beste familiehotell i Thailand 2015. Sunwing Kamala Beach ligger ved et av nordmenns favorittreisemål, den populære Kamalastranden i Phuket. Hotellet består av flere bygninger beliggende i en stor hage med fantastiske bassengområder. Stranden ved hotellet er langgrunn, barnevennlig og vakker med turkisblått vann. På hotellområdet kan du nyte thaimassasje og benytte deg av treningsmulighetene på Fitness center. Dessuten finner du alt annet som du forbinder med Sunwing - som Lollo & Bernies Mini Land, Mini Market og Teen Lounge. Våre to restauranter, Fino Restaurant & Grill og La Tasca, serverer både internasjonale og thailandske retter. På Sunwing Kamala Beach kan du velge mellom flere ulike familiesuiter. Alle Royal Family Suites har direkte utgang til bassenget. Vi kan også tilby bungalower ved stranden. Sunwing Kamala Beach har suiter for alle. Sunwing Kamala Beach ligger i fredelige Kamala. I nærområdet er det et lite utvalg av restauranter og butikker. Vil du ha et større utvalg kan du dra til Patong Beach, som ligger 7 kilometer fra hotellet. Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 15 mars 2018
Hjemreise: torsdag 22 mars 2018
Bosted: Dobbeltrom, balkong
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 670 NOK Pris per voksen

Mai Khao Lak Khao Lak, Thailand  

Mai Khao Lak ligger i et naturområde ved sandstranden Pak Weep. Et elegant hotell som ligger nord i Khao Lak. Du bor i familierom eller bungalower med spektakulær design og eget basseng. De fleste rommene har plass til 5 personer.  Hotellet ligger i ett av Khao Laks roligste områder. Det ligger litt for seg selv i enden av en vei, men ved stranden ligger det et par enkle thairestauranter. Du kan ta taxi eller gratis buss fra hotellet til sentrum med restauranter, barer og shoppingBo bra, bedre eller bestHotellet består nå av to deler. Den nye hotelldelen ligger et stykke fra stranden, på den andre siden av en liten vei og nærmere hovedveien. Der er det et eget bassengområde, restauranter og bassengbar. Voksendelen, som har 16 års aldersgrense, ligger lengst bort og har eget basseng.  AktiviteterHer er noen av mulighetene:Flere bassenger (det ene er 186 meter langt) og barnebassengSpa og treningsromAktiviteter som matlagingskurs og fruktskulptureringUtforsk omgivelsene med kajakk eller mountainbikeKveldsunderholdning er i regi av hotelletMåltider Halvpensjon kan bestilles som tillegg. Middagen er som regel buffé men kan til tider være middagsmeny. Bytt ut de to siste nettene med BangkokDu kan bytte ut de to siste nettene mot to netter i Bangkok på hotell Century Park TTTT med frokostbuffé uten ekstra kostnad. Du bestiller det slik: Velg hotell. Når du kommer til "Tillegg" velger du utflukter på reisemålet. Der finner du hotellovernatting i Bangkok. I perioden ca. 19/4–29/10 2017 tar Mai Khao Lak en pause som et av våre TUI Family Life-hotell, Bamse kommer tilbake igjen til vinteren. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 25 august 2017
Hjemreise: torsdag 7 september 2017
Bosted: Familierom for 2 pers
Reiselengde: 13 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 598 NOK Pris per voksen

Katathani Phuket Beach Resort & Spa Kata Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 4 031 anmeldelser

Katathani Phuket Beach Resort & Spa består av to deler – Thani og Bhuri – som ligger et par hundre meter fra hverandre. Hovedbygningen Thani ligger nærmest stranden, mens Bhuri ligger på andre siden av veien må krysses for å nå stranden. Hele seks elegante bassengområder inne på det store hotellområdet: ett stort ved både Thani og Bhuri, samt fire mindre rundt i området. Barnebassenget ligger ved Bhuri. Poolbarer, gratis badehåndklær, solstoler og parasoller. Seks restauranter og barer fordelt på Buri- og Thani-delen. To av dem er bufférestauranter. De andre fire er á la carte-restauranter (thailandsk, italiensk og fisk- og skalldyr). Gratis WiFi i lobbyen og bassengområdet; gratis internetthjørne i lobbyen. Lekkert spa i Thani med omfattende meny (mot avgift). Skjønnhetssalong. Sportsaktiviteter i Thani-delen (noen mot avgift): Trimrom, tennis og aerobic. Room service. Shuttlebuss én gang pr. dag (mot avgift): ettermiddag til/fra Phuket by; kveldstid til/fra Patong. Fra Bhuri-delen (superior- og deluxerom) kan det være opptil 250 meter til stranden, avhengig av hvor i området man bor. Ca. 3 km til sentrum av Kata Beach. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 11 august 2017
Hjemreise: lørdag 26 august 2017
Bosted: SUPERIORROM
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 198 NOK Pris per voksen

Sunwing Bangtao Beach Bangtao Beach, Phuket, Thailand  

4
Basert på 589 anmeldelser

Sol, hvite strender og god mat. Vaiende palmer er det eneste som skiller den 8 km lange, hvite sandstranden fra Sunwing Bangtao Beach. Stranden i Bangtao anses som en av Phukets beste. Du bor med utsikt mot bassengområdet eller hagen, og fra en del Royal Family Suites går du rett ut i bassenget fra din egen terrasse! Sunwing Bangtao Beach har suiter for alle. I løpet av sommeren 2017 vil store deler av Sunwing Bangtao Beach renoveres. Det gjør at du til vinteren møtes av et forbedret og finere Sunwing Bangtao Beach. Alle rommene får nye gulv i oppholdsrom og soverom, males i lyse farger, får nye tekstiler, madrasser, sengetøy og ny belysning. Treningsstudioet vil flytte inn i større lokaler og resepsjonen og lobbyen renoveres i lyse og innbydende farger. Hotellets showområde og utendørsspa vil også pusses opp. For de mindre gjestene utvides Mini Land og Teen Lounge flyttes til nye, fine lokaler. Under palmene på Sunwing Bangtao Beach og med det turkisblå havet som bakgrunn, kan hele familien nyte ferien sammen. Det herlige bassengområdet på Sunwing Bangtao Beach inkluderer hele 6 basseng. Familiebassenget på hele 1340 m² er det mest populære, og har både viker, bukter og en liten øy. Thaimassasje er verdensberømt, og etter en behandling med velduftende oljer og avslappende musikk på hotellets eget spa forstår du hvorfor. Sunwing Bangtao ligger 1,2 km fra Bangtaos sentrum hvor det ligger noen restauranter og butikker. Vil du ha et større utvalg kan du reise til Patong Beach, dit er det ca. 15 km. *Transport til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss t/r flyplassen og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder kun når du flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under Hotellfakta om hva som gjelder for oppholdet ditt på Sunwing Bangtao Beach. Her finner du mer informasjon om Easy Travel. Etter sommeren 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Les mer om dette her.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 15 mars 2018
Hjemreise: torsdag 22 mars 2018
Bosted: Dobbeltrom, balkong mot hagen
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 095 NOK Pris per voksen

Sunprime Kamala Beach Kamala Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 1 321 anmeldelser

Sunprime Kamala Beach Resort ligger på et av nordmenns favorittreisemål, Kamalastranden i Phuket. Hotellet ligger midt på stranden og passer perfekt for deg som vil ha en avslappende ferie fylt med sol, bad, trening og god mat. Prøv også thaimassasje eller en annen behandling når du er her. Sunprime Kamala Beach Resort består av syv bygninger som ligger på stranden eller et steinkast unna. På hotellområdet er det en frodig hage med fire flotte basseng. I restauranten serveres en herlig frokostbuffé som er inkludert i prisen. Til lunsj og middag kan du velge mellom internasjonale og thailandske retter. Vil du ha en ekstra behagelig ferie, kan du forhåndsbestille Sunprime Inclusive. Det betyr at du får frokost alle dager og middag 5 av 7 dager pr. uke. Les mer under Sunprime Restaurant. Restaurant by the Sea ligger ved stranden og kan betraktes som ditt oppholdsrom i ferien. Her samles både hotellets gjester og andre som bor i nærheten for å slappe av med god mat og underholdning, mens solen går ned over havet. Ønsker du å trene, kan du besøke vårt velutstyrte treningsstudio eller delta på gruppetrening med instruktører utdannet av SATS ELIXIA**. I hagen ligger en spa-paviljong der du kan nyte deilig thaimassasje. *Buss til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder de som flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under fanen "Hotellfakta". **Gjelder ikke i sommersesongen, les mer under fanen "Hotellfakta". Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 15 mars 2018
Hjemreise: torsdag 22 mars 2018
Bosted: Dobbeltrom mot hagen
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 895 NOK Pris per voksen

Novotel Phuket Kamala Beach Kamala Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 1 359 anmeldelser

Novotel Phuket Kamala Beach ligger i en rolig del av Kamala, bare noen hundre meter fra stranden. Ett topp moderne hotell der design og komfort er i fokus. Fra hotellets takbar har du utsikt over Andamansjøen. Hotellet har store panoramavinduer mot havet. Balkongene har glassvegger for best mulig utsikt og innredningen er moderne. I Kamala finner du både lokale restauranter og et lite utvalg av shopping, og hvis du vil spise middag i Kamala kan du spasere inn langs stranden.  Takbar og restaurant med vinkjellerPå takbaren kan du avslutte dagen med en drink og utsikt over havet, mens i vinkjelleren kan du velge ut din egen middagsvin. Halvpensjon med lunsj eller middag kan bestilles som tillegg. Bassengområde ved strandenHotellområdet er langt og smalt og går ned mot stranden. Bassenget har nedsenket bassengbar og ligger rett ved stranden. Her ligger også restauranten, hotellets spa og den internasjonale barneklubben.  Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. Jule- og nyttårsmiddag.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 3 november 2017
Hjemreise: lørdag 18 november 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
14 298 NOK Pris per voksen

Novotel Phuket Karon Beach Resort Karon Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 1 058 anmeldelser

Novotel Phuket Karon Beach Resort med høy standard og pen design ligger i gåavstand til både strand og sentrum i Karon. Det finnes flere barer, restauranter, lekerom, treningsrom og spa. Det arrangeres også både yoga og matlagingskurs.  For mer action kan du trene thaiboksing eller bli med på vannpolo. Atmosfæren på hotellet er rolig og trivelig og flere kvelder i uken er det filmkveld. BadelivKarons brede og lange strand ligger bare noen hundre meter unna. På hotellområdet finnes to bassenger og et barnebasseng. For barna finnes det i tillegg lekerom, tilgang til PlayStation, aktiviteter daglig og hotellets barneklubb for barn opp til 12 år. Frokost og thaimatDet ligger flere restauranter langs veien inn til Karon sentrum, og hotellets egne restauranter holder høy kvalitet. Halvpensjon med middagsmeny eller helpensjon med både lunsj- og middagsmeny kan bestilles som tilleg.Restauranter og barer på hotelletFrokostrestauranten "Horizon"Grillrestaurant ved bassengetAsiatisk restaurant med mat fra hele AsiaBassengbar og sportsbarGrunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. Nyttårsmiddag. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 3 november 2017
Hjemreise: lørdag 18 november 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
13 148 NOK Pris per voksen

Blue Star Sofitel Phokeethra Golf & Spa Resort Klong Muang, Krabi, Thailand  

4.5
Basert på 2 370 anmeldelser

StiligeSofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort ligger i fredelige Klong Muang. Med ett av Thailands største bassenger, badebåt til øya Hong og all inclusive-muligheter er dette et av våre mest luksuriøse Blue Star alternativer. Her finnes det rom med plass til fem personer. I tillegg kan du både spille golf på hotellets 9-hullsbane og gå på spa.På alle Blue Star-hotell finner du:Rom/leiligheter som passer for alle, fra par til store familierTreningsprogram som du gjennomfører på egen hånd når det passer degFelles aktiviteter for voksne og barn 5 dager i ukenLekerom, aktiviteter og barnepassVin- og kaffebaren TASTEI TASTE kan du kjøpe kvalitetskaffe, vin, snacks og små bakverk. Alt servert i en voksen atmosfære.7000 m² basseng...I det store bassenget er det god plass til fred og ro, men også for lek.Utflukter Ta med familien på utflukter i nærområdet. Det går gratis longtailbåt til øya Hong med sin urørte strand, men det kommer en naturparkavgift i tillegg. Begrenset antall plasser, bestilles på stedet.Førsteklasses restauranterFrokostbufféen er imponerende, og du kan bestille halvpensjon eller all inclusive som tillegg, gratis for barn under 13 år når måltidene bestilles hjemmefra. Alle restaurantene holder høy standard.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. Nyttårsmiddag.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 3 november 2017
Hjemreise: lørdag 18 november 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
15 048 NOK Pris per voksen

4.5
Basert på 766 anmeldelser

Let's Sea Hua Hin er et stilrent boutiquehotell med et stort bassengområde. Parasoller, solsenger og badehåndklær. I den velrenommerte hotellrestauranten, Al Fresco Gourmet, serveres det først og fremst thailandsk mat, men enkelte vestlige retter finnes også på menyen. Hotellets gjester får 15% rabatt i restauranten. Poolbaren Breeze Bar til byr drikke og utsikt over bassenget ved bassenget ligger Sand Lounge hvor du kan sitte med føttene i sanden og nyte en drink. Gratis WiFi på hele hotellområdet. Laptop kan lånes i Sand Lounge. Spabehandlinger og matlagingskurs mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Hotellbuss til Hua Hin flere ganger daglig, mot avgift. Avstanden til stranden er fra 0-100 meter, avhengig av hvor på området man bor. Gjester i Clubrom har tilgang til hotellets Z Luxe Club og får en rekke fordeler. Blant annet gratis frokost på strandrestauranten, gratis kaffe, te og alkoholfri drikke i Breeze Bar hele dagen samt en time med gratis cocktails i strandbaren. I tillegg har du som gjest i clubrom gratis WiFi (høyhastighet) på hele hotellområdet og 15 % rabatt på alle hotellets restauranter, behandlinger på Gaia Spa og Al Frescos aktiviteter.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 12 august 2017
Hjemreise: mandag 28 august 2017
Bosted: SUITE
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
12 048 NOK Pris per voksen

Kantary Beach Villas & Suites Khao Lak, Thailand  

4.5
Basert på 1 058 anmeldelser

Velkommen til en ferieoase for voksne. Kantary Beach Villas & Suites er et av våre beste voksenhotell i området og ligger rett på en av Khao Laks vakreste strender. Kantary Beach Villas & Suites har en egen, privat del av stranden hvor det er gratis solsenger. Du bor du i et pent, rolig og avslappende miljø i behagelige omgivelser, langt fra de store turistmassene. Hotellet er perfekt for deg som vil fylle ferien med strandliv, god mat, forfriskende bad, trening og hotellets thaimassasje på stranden. Hotellet har aldersgrense 16 år som opphører 30. april 2017. Hotellet passer fortsatt utmerket for voksne som reiser uten barn, men det er allikevel ingen garanti for at det er helt barnefritt.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 4 januar 2018
Hjemreise: torsdag 11 januar 2018
Bosted: Dublettrom, juniorsuite
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 195 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Thailand
Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!