Charter til Thailand

Les mer
Thailand er en populær klassiker sommer som vinter og her får du mye igjen for pengene. Reis til Phuket-halvøyas mange strender eller til rolige Khao Lak på vestkysten. Øyer som Koh Lanta, Koh Chang, Phi Phi og Koh Samui kombineres ofte med reise til andre øyer for å variere ferien.

TUI Blue Mai Khao Lak
Khao Lak, Thailand
 

TUI Blue Mai Khao Lak ligger i et naturområde ved sandstranden Pak Weep. Et stilig og populært hotell med moderne design med både vannsklier for de yngste og en roligere del for voksne. Vil du har litt ekstra luksus kan du bestille strandbungalow med privat basseng. I tillegg til sin suverene beliggenhet ved stranden har hotellet flere basseng, spa, treningsrom, tennisbane og aktiviteter for både barn og voksne. Omgivelsene er rolige, men knappe 100 m unna ligger det flere trivelige strandrestauranter og småbutikker med suvenirer og strandartikler. Du kan ta taxi eller hotellets busservice til Khao Lak sentrum med sitt store utvalg av shopping og restauranter. Velg hvordan du vil bo TUI Blue Mai Khao Lak består av flere hotelldeler. Her finner du Select med det lille ekstra, og bestiller du Select Pool får du privat basseng eller direkte utgang til basseng. Du kan også bestille rom i Adults only-området som har 16 års aldersgrense og eget barnefritt bassengområde. Bamseklubb og Les Mills-timer Hvis du reiser hit i høysesong om vinteren er vårt TUI Blue-konsept i full gang, med alt fra kostnadsfrie barneklubber til treningstimer og nordiske serviceverter. I sommerhalvåret er ikke Mai Khao Lak et TUI Blue. Eksakte datoer kan du lese mer om nedenfor.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 20 april 2020
Hjemreise: tirsdag 28 april 2020
Bosted: Familierom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 811 NOK Pris per voksen

Sunwing Kamala Beach
Kamala Beach, Phuket, Thailand
 

4

Hotellet har mottatt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset 2019" for beste familiehotell i Thailand. Sunwing Kamala Beach ligger på et av nordmenns favorittreisemål, ved den populære Kamalastranden i Phuket. Hotellet består av flere bygninger beliggende i en stor hage med fantastiske bassengområder. Stranden ved hotellet er langgrunn, barnevennlig og vakker med turkisblått vann. På hotellområdet kan du nyte thaimassasje og benytte deg av treningsmulighetene på Fitness center. Dessuten finner du alt annet som du forbinder med Sunwing - som Lollo & Bernie's Mini Land, Mini Market og Teen Lounge. Våre to restauranter, Fino Restaurant & Grill og La Tasca, serverer både internasjonale og thailandske retter. På Sunwing Kamala Beach kan du velge mellom flere ulike familiesuiter. Alle Royal Pool Suites har direkte utgang til bassenget. Sunwing Kamala Beach har suiter for alle. Før vintersesongen 2019 blir Sunwing Kamala Beach enda finere! Store deler av hotellet pusses opp i moderne stil, med fokus på sosiale soner. Restaurantene, barene, resepsjonen, lobbyen, shhowområdet og utendørs-spaet for en skikkelig ansiktsløftning. I tillegg bygger vi en J.O.S bar i lobbyen. For de yngre gjestene pusser vi opp Teen Lounge og Mini Land. Alle rom får nye tekstiler, møbler og belysning, og 8 av rommene blir Lollo & Bernie Suites. Velkommen til vårt oppgraderte Sunwing Kamala Beach! Sunwing Kamala Beach ligger i fredelige Kamala. I nærområdet er det et lite utvalg av restauranter og butikker. Vil du ha et større utvalg kan du dra til Patong Beach, som ligger 7 kilometer fra hotellet.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 12 mars 2020
Hjemreise: torsdag 19 mars 2020
Bosted: Dobbeltrom med balkong mot bassengområdet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 395 NOK Pris per voksen

Metadee Resort & Villas (ex Metadee Resort)
Kata Beach, Phuket, Thailand
 

Metadee Resort & Villas ligger på Kata Beach. Resorten ligger nær Sanday Beach på Kata Beach. Hotellet har resepsjon, restaurant, basseng bar, WiFi Internett-tilgang, svømmebasseng med jacuzzi og Spa. Rommene er utstyrt med luftkondisjonering, TV, telefon, safe, Internett-tilgang, minibar, kaffe og tekoker, hårtørker og balkong eller terrasse. Dobbeltrom kan benyttes av 2 voksne og 1 barn, alle gjestene må dele de eksisterende sengene (ingen ekstra seng til rådighet). Dobbeltrom med 1 ekstra seng kan benyttes av 2 voksne og 2 barn (eller 3 voksne). Adresse: 66 Kata Road, T.Karon, Muang, 83100 Phuket, Thailand

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 30 april 2020
Hjemreise: torsdag 7 mai 2020
Bosted: Dobbeltrom - De Luxe Bassengutsikt, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 807 NOK Pris per voksen

Twin Lotus
Koh Lanta, Krabi, Thailand
 

4.5

Twin Lotus har en av Koh Lantas beste beliggenheter og er vårt beste par-hotell på øya. Her bor du i rolige omgivelser ved Klong Dao-stranden på et moderne hotell med voksen atmosfære. Halvpensjon med middagsmeny i strandrestauranten kan bestilles som tillegg. Du kan gå fra hotellet til øyas hovedstad Saladan med shopping og koselige restauranter. Det finnes også mange restauranter og barer langs den tre kilometer lange sandstranden. På de fleste kan du slå deg ned og se utover havet. Twin Lotus består av hotellbygninger og bungalower på et stort, luftig hotellområde. Hotellet har 18 års aldersgrense. Spa og velværesenter På Twin Lotus er ditt velvære i fokus. Hotellet har et spa der du kan bestille ulike velværebehandlinger, eller kanskje du foretrekker en klassisk thaimassasje. Du har tilgang til treningslokale, og hotellet leier også ut sykler. Det tar ca. 10 minutter å sykle til sentrum. To basseng og strandrestaurant Det ene av hotellets basseng ligger ved stranden, det andre litt lenger inn på hotellområdet. Hotellets kombinerte bar- og strandrestaurant som serverer både lunsj og middag ligger nær stranden.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 20 april 2020
Hjemreise: tirsdag 28 april 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 167 NOK Pris per voksen

Centara Phu Pano Resort Krabi
Ao Nang, Krabi, Thailand
 

4.5

Centara Phu Pano Resort Krabi er et moderne hotell med elegant design, fra bistroen til rommene. Hotellet er omgitt av fjell og tropisk skog. I tillegg ligger det nær både Ao Nang og stranden. Fyll dagene med aktiviteter og utflukter, eller bare ta det rolig ved bassenget. Fra bassengområdet er det utsikt mot de grønne fjellene og hotellet er omgitt av frodig vegetasjon. Basseng På solterrassen rundt bassenget kan du slappe av i en solseng eller i en av sofaene med solbeskyttelse som står ved bassenget. Vil du være i aktivitet finnes det et treningsrom med vekter og et par maskiner. Ao Nang Hotellet ligger ca. 10 minutter med taxi fra Ao Nang og det finnes flere bra dykkersteder i nærheten. I Ao Nang finner du shopping, restauranter og flere strender å velge mellom.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 17 mars 2020
Hjemreise: onsdag 25 mars 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 638 NOK Pris per voksen

Blue Star Chada Beach Resort & Spa
Koh Lanta, Krabi, Thailand
 

3.5

Blue Star Chada Beach Resort & Spa på Koh Lanta ligger ved en rolig del av den barnevennlige Klong Dao-stranden. Her kan delte i aktiviteter, trene på egen hånd og unne deg en luksuriøs massasje. Rom med eget basseng, utgang til basseng og familiesuiter kan bestilles. På populære Chada Beach bor du ved stranden og midt blant lokalbefolkningen, og det er ikke uvanlig at du ser både høner og haner utenfor inngangen. Den tre kilometer lange stranden er dessuten perfekt for løpeturer, powerwalks og turer med barnevogn. To av Koh Lantas største basseng Det ene bassengområdet ligger ved stranden og her syder det av aktivitet, både i hovedbassenget og lekebassenget som har en liten sklie. Litt lenger opp fra stranden ligger det rolige bassenget som du bor i nærheten av hvis du bestiller rom med direkte utgang til basseng. Aktiviteter og måltider Hotellet har både restaurant og kaffebar. Frokostbuffé er inkludert og du kan bestille halvpensjon som tillegg. Du kan lese mer om Blue Star-aktivitetene og hotellkonseptet i ruten nedenfor.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 20 april 2020
Hjemreise: tirsdag 28 april 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
12 127 NOK Pris per voksen

Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort
Klong Muang, Krabi, Thailand
 

4.5

Blue Star Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort ligger i fredelige Klong Muang. Med ett av Thailands største bassenger, badebåt til øya Hong og all inclusive-muligheter er dette et av våre mest luksuriøse hotell. Her finnes det rom med plass til fem personer. I tillegg kan du både spille golf på hotellets 9-hullsbane og gå på spa. 7000 m² basseng… … det vil si god plass til fred og ro, men også for lek. Utflukter Ta med familien på utflukter i nærområdet. Det går kostnadsfri longtailbåt til øya Hong med sin urørte strand, men det kommer en naturparkavgift i tillegg. Tider og informasjon om hvordan du bestiller får du på stedet, begrenset antall plasser.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 20 april 2020
Hjemreise: tirsdag 28 april 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 497 NOK Pris per voksen

4

Tilbring ferien på en av Thailands vakreste og lengste kyststrekninger, og nyt det viltvoksende, tropisk landskapet ved Cha-Ams mest private strandferiested. Eiendommen ligger ved stranden, 2 km fra et kjøpesenter, 12 km fra Hua Hin lufthavn, 13 km fra en golfbane og 18 km fra Hua Hin. Fasiliteter og tjenester inkluderer restaurant, bar, svømmebasseng, barnebasseng, boblebad, treningsstudio, bordtennis, tennisbane (ekstra kostnad), barneklubb, spabehandlinger (ekstra kostnad), møterom, konferanserom og 24-timers resepsjon. Rommene har trådløs Internettilgang, klimaanlegg, TV, safe, hårføner, skrivebord og kaffe-/tekoker. Deluxe-rom har balkong/terrasse. Regency-rom har separat stue. Regency-familierom har køyesenger. Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av vær-/sesongforhold. Dobbeltrom kan benyttes av 2 voksne og 1 barn, gjestene deler da de eksisterende sengeplassene (ingen ekstraseng inkludert). Dobbeltrom med ekstraseng kan benyttes av 2 voksne og 2 barn (eventuelt 3 voksne). Adresse: 849/21 Petchkasem Road, Cha-Am Beach, 76120 Phetchaburi, Thailand.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 7 mars 2020
Hjemreise: fredag 13 mars 2020
Bosted: Dobbeltrom - Superior - Hage, Ingen måltider
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 502 NOK Pris per voksen

Moonlight Exotic Bay Resort
Koh Lanta, Krabi, Thailand
 

4.5

Moonlight Exotic Bay Resort på Koh Lanta ligger i et naturskjønt område rett ved havet. Her blir du møtt av en avslappet atmosfære i et romantisk jungellandskap med kanaler, elver og vakre strandutsikter. Hotellet er ett av våre mest populære på Koh Lanta pga. beliggenhet, service og atmosfære. Rommene ligger i bungalowbygninger og i den nybygde hotelldelen som ligger nærmere veien. I den nybygde delen kan du bestille rom med direkte utgang til basseng. Egen strand og basseng med havutsikt Moonlight ligger ved en liten, vakker strand som omgis av klipper og steiner. Ved lavvann kan det være vanskelig å bade i havet, men bassenget ligger nærme. Strandbar med høy trivselsfaktor Restaurantkjøkkenet har høye ambisjoner og serverer både thailandske og internasjonale retter. Om ettermiddagen åpner Moon Bar som ligger på treterrassen. Her er trivselsfaktoren høy med loungeputer, lyslykter og magiske solnedganger. Shopping i Klong Nin I Klong Nins lille sentrum kan du shoppe eller besøke noen av de mange restaurantene og barene.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 17 mars 2020
Hjemreise: onsdag 25 mars 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 277 NOK Pris per voksen

Sea Sand Sun
Koh Lanta, Krabi, Thailand
 

4

På Sea Sand Sun ligger alt fokus på å nyte dagen. Her ved den naturskjønne Klong Khong-stranden er atmosfæren herlig avslappet. Dette hotellet passer for deg som vil ta det rolig og nyte det enkle i livet, og som ikke krever høy standard. Det er stor forskjell på stranden ved flo og fjære og mange steiner ved lavvann. Basseng ved stranden Hotellområdet ligger i et eksotisk hageområde og består av bungalower og en liten hotellbygning. Det lille bassenget ligger midt mellom bungalowene og nær stranden. Du bor i enkle bungalower eller i den nyere hotellbygningen. Restaurant med tak av palmeblader Her kan du slå deg ned og bestille en kald fruktdrink eller noen av thairettene. Å ligge i solsengen eller på kveldstid sitte i sanden å nyte solnedgangene er noe du kommer til å huske lenge. Strandrestauranter og barer I nærheten finnes det flere strandrestauranter, barer (som kan være forstyrrende) og enkle matbutikker. Hotellet tilbyr thaimassasje. Vil du shoppe eller har et større utvalg av restauranter kommer du deg enkelt til Koh Lantas hovedby Saladan med tuk-tuk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 10 mars 2020
Hjemreise: onsdag 18 mars 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 377 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Thailand
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!