Charter til Negombo, Sri Lanka


Heritance Negombo
Negombo, Sri Lanka
 

4.5

På Heritance Negombo bor du ved den lange sandstranden på et moderne og luksuriøst hotell. Alle rom har store, herlige uteplasser som er perfekte etter en dag på stranden. Langs stranden ligger det flere småbarer og butikker. På hotellet finnes det et stort lagunebasseng og fri tilgang til WiFi. Her bor du med utmerket beliggehet ved stranden og bare noen mil fra hovedstaden Colombo. Flere restauranter og barer Det finnes en internasjonal buffé, à la carte og tapas. Bassenget har swim up-bar. Bytt mellom bassenget og stranden Fra solsengen ved bassenget har du utsikt over Det indiska hav, og det er bare en kort spasertur til bad og sand mellom tærne. Unn deg en massasje Vil du skjemme deg bort kan du unne deg en massasje på hotellets rooftop-spa. Her finnes det flere ulike behandlinger, som massasje og pedikyr. Kan det bli mer romantisk enn å nyte en massasje sammen mens dere nyter utsikten over havet?

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 21 april 2020
Hjemreise: onsdag 29 april 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
12 264 NOK Pris per voksen

Hotel Goldi Sands
Negombo, Sri Lanka
 

4

Goldi Sands ligger et stykke utenfor Negombo. Hotellet har en idyllisk beliggenhet rett ved en lang og gyllen sandstrand. Her kan du koble av på spa eller ved bassengkanten. Frokost er inkludert og du kan også bestille all inclusive og hel- eller halvpensjon som tillegg. Goldi Sands er et lite hotell med personlig service og rolig atmosfære. Bassengliv Det er ikke langt fra hotellområdet til bassenget eller stranden. Baren og solterrassen ligger ved det store bassenget med utsikt mot stranden – perfekt for avkobling i solen eller skyggen. Både på dagtid og om kvelden arrangeres det underholdning, alt fra livemusikk til danseshow. Spa Vil du skjemme bort deg selv i ferien har Goldi Sands et lite spa med tradisjonelle Ayurveda-behandlinger som massasje og kurerende urtebad. Romantisk middag I hotellets restaurant serveres det buffémåltider, fiske- og skalldyrretter er spesielt populære. Her kommer de i prinsipp rett fra fiskebåten til bordet. For en spesiell kveld på tomannshånd kan hotellet arrangere en privat middag på stranden med levende lys. Noen kvelder kan du nyte lankesiske spesialiteter under åpen himmel når hotellet arrangerer strandbarbecue.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 21 april 2020
Hjemreise: onsdag 29 april 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 964 NOK Pris per voksen

Paradise Beach
Negombo, Sri Lanka
 

3.5

Paradise Beach i Negombo er et prisgunstig bosted et steinkast fra stranden. Hotellet tilbyr restaurant, bar og to bassenger. I tillegg finnes utendørsservering med utsikt mot Det indiske hav. Hotellet ligger et par kilometer utenfor Negombo nær både severdigheter, blant annet templer. Det finnes også puber og restauranter. Strandpromenade til Negombo Stranden ved hotellet kantes av palmer. Du kan koble av i skyggen eller ta en spasertur langs havet. På stranden er det salg av mat og suvenirer og du kan spasere helt inn til Negombos livlige gater. Bassenger og underholdning Hotellet har basseng og et lite barnebasseng. Hotellet arrangerer også underholdning med musik, både på dag- og kveldstid. WiFi koster ikke noe og finnes både ved bassenget og på rommene. Restaurant og bar På strandpaviljongen får du servert mat mens du nyter utsikten over det Det indiske hav. I tillegg til buffé med internasjonale og lokale retter som er inkludert i halvpensjon tilbys også en à la carte-meny mot kostnad.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 21 april 2020
Hjemreise: onsdag 29 april 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 014 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Negombo, Sri Lanka
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!