Charter til Bentota, Sri Lanka


Centara Ceysands Resort & Spa
Bentota, Sri Lanka
 

4.5

Centara Ceysands Resort & Spa ligger omgitt av Sri Lankas vakre natur og atskilt til på Bentotahalvøya. Her bor du rett ved stranden og du kan bestille rom rett ved bassenget. Uansett om du er ute etter aktiviteter eller avkobling finner du begge deler her. All inclusive og halvpensjon kan bestilles som tillegg. Du bor med Det indiske hav på den ene siden og Bentotaelven på den andre. For å komme til hotellet tar du båt et par minutter over elven som kantes av mangrovetrær. Hotellet arrangerer i tillegg lengre båtturer hvis du vil se mer av området. Rett ved stranden Bassenget på Centara Ceysands Resort & Spa er 96 meter langt og dermed Sri Lankas lengste. Det står solsenger rundt bassenget og det finnes både bassengbar og boblebad. På Spa Cenvaree kan du lade batteriene med behandlinger som følger Sri Lankas lange tradisjoner innen massasje og urtebehandlinger. Dagens fangst på tallerkenen Frokost er inkludert, men du kan bestille halvpensjon plus der lunsj eller middag samt drikke til maten er inkludert. For en ekstra komfortabel ferie velger du all inclusive der mat og drikke er inkludert hele dagen. På Ceylon Club serveres det te og kaffe av beste kvalitet og på puben Inn Between kan du avslutte kvelden med en drink og livemusikk. For en litt ekstra luksuriøs middag kan du bestille bord på 360 Seafood som har utsikt mot både elven og havet. På menyen står fersk og lokalfanget fisk og skalldyr.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 15 april 2020
Hjemreise: torsdag 23 april 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 627 NOK Pris per voksen

Taj Bentota
Bentota, Sri Lanka
 

4.5

Taj Bentota ligger omgitt av frodig vegetasjon i utkanten av Bentota. Det er en kort spasertur til den gyllengule stranden og i hagen ligger det et lagunebasseng. Her kan du spise godt i en av de fire restaurantene, trene i treningsrommet og nyte stillheten i hotellets spa. Taj Bentota ligger vakkert til ved en bred sandstrand like utenfor Bentota. Bassengområdet omgis av palmer og vender mot havet. Her kan du ta et avkjølende bad og det er også et lite barnebasseng for de aller yngste. Treningsferie eller total avkobling Vil du trene i ferien finnes det et velutstyrt treningsrom som er åpent hele døgnet. Avslutt treningstimen med boblebad og badstue. Vil du nyte avslappet ro anbefales et besøk i Jiva Spa. Her blir du tatt godt vare på og kan prøve en rekke ulike kroppsbehandlinger og massasje. Restauranter og bar Her har du flere valg. Det finnes en bufférestaurant og tre à la carte-restauranter. I tillegg har hotellet en trivelig loungebar. Delvis renovert til vinteren 2019/2020 Til vinteren 2019/2020 renoveres Superiorrommene med ny og delikat interiør. Selv en av à la carte-restaurantene gjennomgår en renovering og bytter interiør. Du vil da kunne spise en god indisk muddag på velkjente Bombay Brasserie som finnes på flere steder tundt omkring i verden.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 22 april 2020
Hjemreise: torsdag 30 april 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
13 377 NOK Pris per voksen

The Surf
Bentota, Sri Lanka
 

4

The Surf ligger ved en bred sandstrand i Bentota. Her finnes det strandbar, basseng med solterrasse i tre og nok av solsenger både ved bassenget og nær stranden. The Surf har en av Bentotas beste beliggenheter ved havet. Det er en knapp halv kilometer inn til Bentota som har et stort utvalg av restauranter i alle prisklasser. Det er også et populært sted for vannsporter. Ettersom det ikke er tillatt med solsenger på stranden har hotellet laget et platå rett foran den. Her kan du koble av på en solseng bare noen meter fra havet. Ta en pause i strandbaren som ligger her eller nyt noe godt å drikke i solnedgangen. Restauranter og spa Hotellet har en bufférestaurant og en fiske- og skalldyrrestaurant. Det finnes i tillegg en kafé og bar. I Nigori Spa kan du prøve balinesisk massasje og refleksologi. Det er også mulighet for surfing ved hotellet. Ulike måltidspakker Som tillegg finnes enten halvpensjon med frokost- og middagsbuffé, helpensjon med frokost-, lunsj- og middagsbuffe eller all inclusive med alle måltider, snacks og lokal drikke.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 22 april 2020
Hjemreise: torsdag 30 april 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
12 227 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Bentota, Sri Lanka
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!