Charter til Puerto de Santiago, Tenerife, Kanariøyene, Spania fra Oslo Gardermoen Airport


Costa Los Gigantes Resort
Puerto de Santiago, Tenerife, Kanariøyene, Spania
 

4

Costa Los Gigantes Resort er et populært familieanlegg som skårer høyt på vårt kundebarometer. Her bor du i romslige rom eller suiter fordelt på flere bygninger høyt beliggende over feriestedet Los Gigantes. All inclusive, to bassengområder, treningsrom, en mengde aktiviteter og spa. Dessuten er all inclusive inkludert. Fra hotellterrassen er det en vidstrakt utsikt over Atlanteren og en fantastisk solnedgang over naboøya La Gomera. På Costa los Gigantes har de fokus på å ha det gøy! Noen eksempler: Fotball og multicourt Spillehall og ballbasseng Minigolf Kinosal … i tillegg har hotellet flere barer, temadager i restaurantene og kveldsunderholdning. To store bassengområder Ved det ene bassengområdet råder det en fredelig atmosfære, ved det andre arrangeres det aktiviteter og her finnes det også en vannsklie for barn. Hotellet har totalt seks bassenger, ett er oppvarmet fra november til og med mars. Spa med treningsrom Massasje, ansiktsbehandling og velgjørende bad i boblebadet eller innendørsbassengets thermalbad med saltvann. Her finner du også badstue og treningsrom. Spaavdelingen har aldersgrense 18 år.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 7 februar 2021
Hjemreise: søndag 14 februar 2021
Bosted: Suite
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 149 NOK Pris per voksen

Landmar Playa la Arena
Puerto de Santiago, Tenerife, Kanariøyene, Spania
 

4

Landmar Playa la Arena er et stort hotell med flott utsikt over havet og de mektige Los Gigantes – i godt vær kan man se helt til naboøya La Gomera. I bassengområdet er det tre store basseng der det ene er oppvarmet til minimum 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng, vannsklie med begrenset åpningstid, badehåndklær mot depositum, solsenger og parasoller. Det er badevakt ved bassengene. Rett nedenfor hotellet passerer strandpromenaden og det er en port inn til hotellet så for å komme ut på promenaden benytter du nøkkelkortet ditt. Fra porten er det cirka 50 meter til stranda med solsenger og parasoller mot avgift. Hotellet har en bufférestaurant med ulike temaer hver kveld i uken (pent antrekk). Restauranten La Taberna serverer tapas. Buffésnackbar på dagtid som gjøres om til en à la carte-restaurant om kvelden. Lobbybaren Hello!! Baren har en terrasse med fantastisk utsikt og live musikk. I baren The Show venter minidisko og show for hele familien Treningsrom og gratis treningstimer med pilates, zumba og innendørs sykling med mer. Tennis mot avgift. Bordtennis, petanque og minigolf mot depositum. Barneklubb for barn 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Lekeplass samt spillrom med blant annet biljard og air-hockey mot avgift. Gratis WiFi i fellesområdene mot avgift. Døgnåpen resepsjon. Minibank i lobbyen. Vaskeriservice mot avgift. Nivåforskjeller inne på hotellområdet. Bytrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 28 februar 2021
Hjemreise: søndag 7 mars 2021
Bosted: Dobbeltrom - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 428 NOK Pris per voksen

Dragos del Sur
Puerto de Santiago, Tenerife, Kanariøyene, Spania
 

4

Leilighetshotellet Dragos del Sur har et herlig bassengområde der bassenget er oppvarmet til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng, gratis solsenger og parasoller. Poolbar. Restaurant med frokostbuffé. Gratis WiFi i resepsjons- og bassengområdene. Vaskeri mot avgift, gratis strykefasiliteter. Gratis lite trimrom for gjester over 18 år (16 år i selskap med voksen). Biljard og massasje mot avgift. Ca. 800 meter til Playa de la Arena og ca. 1,3 kilometer til en større strand. Gjennomgangstrafikk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 28 februar 2021
Hjemreise: søndag 7 mars 2021
Bosted: Toromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 088 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Oslo Gardermoen Airport
× Puerto de Santiago, Tenerife, Kanariøyene, Spania
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!