21 49 39 00 Våre butikker

Charter til Playa de las Americas, Tenerife, Kanariøyene, Spania fra Oslo Gardermoen Airport


Blue Star Marylanza Suites & Spa
Playa de las Americas, Tenerife, Kanariøyene, Spania
 

4.5

Blue Star Marylanza Suites & Spa er et moderne og internasjonalt leilighetshotell, rett ved en av Tenerifes mange golfbaner og i gåavstand til Playa de las Americas og Los Cristianos. Hotellet har dessuten et av øyas beste spa- og fitnessenter. Hotellet har tre basseng, det ene voksenbassenget er oppvarmet. Trening & avslapping Du kan trene vannaerobic eller unne deg et besøk i Marylanzas spa. Fitnessenteret tilbyr blant annet noen av Tenerifes beste pilates- og spinningtimer. Andre fasiliteter: À la carte- og bufférestaurant Kombinert bar og kafé Kveldsunderholdning et par dager i uken … og i hotellets lille lekehjørne, som ligger i skyggen, finnes det klatrestativ, sklie og huske. I sommerhalvåret har Marylanza Suites & Spa ikke Blue Star-konsept. Se konseptinformasjonen nedenfor for eksakte datoer.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 4 desember 2021
Hjemreise: lørdag 11 desember 2021
Bosted: 2-roms leilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 163 NOK Pris per voksen

Parque Santiago 3
Playa de las Americas, Tenerife, Kanariøyene, Spania
 

4

Parque Santiago 3 er et populært leilighetshotell med perfekt beliggenhet ved havet i Playa de las Américas. Rett utenfor hotellinngangen er det mange butikker, et shoppingsenter samt en strandpromenade som passer perfekt for en rask morgentur. I hotellets fredelige hage merker du ikke at du bor så sentralt. Her er det et stort, herlig bassengområde med to saltvannsbasseng. For de yngre barna er det et badeland med seks vannsklier og en lekeplass. Hotellet består av flere bygninger med leiligheter som vender i forskjellige retninger. På Parque Santiago 3 kan du få en avslappende ferie i vakre omgivelser og med et bra utvalg av både restauranter, barer og shopping.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 14 desember 2021
Hjemreise: tirsdag 21 desember 2021
Bosted: 1-romsleilighet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 745 NOK Pris per voksen

Green Garden Resort
Playa de las Americas, Tenerife, Kanariøyene, Spania
 

4.5

Pent og frodig bassengområde Det hyggelige leilighetshotellet Green Garden Resort i Playa de las Americas er bygd i typisk kanarisk stil. Her er det et stort bassengområde med to oppvarmede basseng. Gratis solsenger og parasoller samt gratis badehåndklær finner (avgift ved bytte). Restauranter og barer I poolbaren serveres frokost-, lunsj- og middagsbuffé. Barna har en egen buffé. Her er det også underholdning med musikk og show fire ganger i uka. I à la carte-restauranten Sahara serverer typisk kanarisk mat. Baristakaffe i Mondo Café I kaffe- og juicebar Mondo Café kan du kjøpe cappuccino espresso, spesialkaffe, nypresset juice, lokale bakverk og iskrem med tilbehør – alt av høyeste kvalitet. Trening og avkobling Hotellet har et gratis treningsrom der er du mot avgift kan få hjelp av en personlig trener hver dag mellom kl. 17 og 18. Gratis morgenyoga fem ganger i uken med profesjonelle, skandinavisktalende instruktører. Det tilbys også andre gruppetreningstimer på hotellet. Ukeprogrammet får du på hotellet. I tilknytning til hotellet er der også flere løpe- og sykkelstier. Det er mulig å leie sykkel i resepsjonen. Hotellet har også et lite spa med behandlinger, jacuzzi og dampbadstue mot avgift. Bordtennis og biljard mot avgift. Club Polly & Mino og Apollos svømmeskole I vår egen barneklubb, Club Polly & Mino, tilbys barna et bredt aktivitetsprogram. Her er det morsomme aktiviteter som står i sentrum, med mulighet til å lære seg masse nytt som å hilse på landets språk eller lage en lokal rett. Les mer om Club Polly & Mino. I tillegg er det svømmeskole på hotellet med skandinavisktalende svømmelærere. Les mer om Swim School by Apollo. Øvrig om hotellet I nærheten av hotellet ligger Tenerifes store badeland Siam Park der hele familien kan leke og ha det gøy i basseng og vannsklier. Den nærmeste stranda er Playa de las Vistas i Los Cristianos, cirka 2,5 kilometer unna. Det går gratis hotellbuss dit mandag til lørdag. Gratis WiFi i fellesområdene. Spillrom med internettilgang (mot avgift). Selvbetjent vaskeri mot avgift. Minimarked. Oppdag Playa de las Americas Vil du ta en tur inn til byen ligger Playa de las Americas sentrum cirka 2 kilometer fra hotellet. Siden det er Tenerifes mest levende og kjente turiststeder kan du se frem til mange restauranter, barer og fin shopping her. Se alle våre Apollo Mondo Selected-hoteller.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 28 november 2021
Hjemreise: søndag 5 desember 2021
Bosted: Toromsleilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 995 NOK Pris per voksen

Virginia II
Los Cristianos, Tenerife, Kanariøyene, Spania
 

4

Virginia II er et lite leilighetshotell med fin beliggenhet i sentrum av Los Cristianos, nær både butikker og restauranter langs gågaten Avenida Los Playeros. Hotellet er veldig populært og har mange stamgjester. På taket er det en terrasse med solsenger og herlig utsikt over havet. Mellom hotellet og stranden går det en herlig strandpromenade, som skapt for en joggetur eller en oppdagelsesferd, på jakt etter en matbit på kvelden. Og vil du ta en svømmetur, ligger de to strendene i Los Cristianos bare et par hundre meter unna.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 14 desember 2021
Hjemreise: tirsdag 21 desember 2021
Bosted: 2-romsleilighet med begrenset havutsikt
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 095 NOK Pris per voksen

Blue Star Gran Oasis Resort
Los Cristianos, Tenerife, Kanariøyene, Spania
 

4.5

Blue Star Gran Oasis Resort har en rolig beliggenhet ved en golfbane i den øvre delen av Playa de las Americas. Her finnes det to oppvarmede basseng, mange aktiviteter og velutstyrte leiligheter med plass til opptil 6 personer. Blue Star Gran Oasis Resort har det meste; basseng, rolig beliggenhet, aktiviteter for store og små samt gåavstand til både havnen i Los Cristianos og til fornøyelser og shopping i Playa de las Americas. Supermarked, massasje og lekpelass Her finner du blant annet supermarked, restaurant, bassengbar, snackbar og massasjemuligheter. Noen kvelder er det show med lokale artister. For de minste finnes det barnebasseng, lekeplass med husker og sklier. For de litt større finnes det spillerom med biljard og ulike spill. I løpet av sommeren har Gran Oasis Resort ikke Blue Star-konsept, for nøyaktige datoer se konseptinformasjon nedenfor

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 4 desember 2021
Hjemreise: lørdag 11 desember 2021
Bosted: 2-roms leilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 937 NOK Pris per voksen

Coral Compostela Beach
Playa de las Americas, Tenerife, Kanariøyene, Spania
 

3.5

Lollo & Bernie ønsker dere hjertelig velkommen til Vings Family Garden-hotell Coral Compostela Beach. Her ble alle rom, bufférestauranten, baren og resepsjonen renovert sommeren 2020. På barnevennlige Coral Compostela Beach venter et fantastisk utvalg av fasiliteter som passer for hele familien. Her stortrives barna i Lollo & Bernie-klubben med skandinavisktalende personale. I nær tilknytning til lekeparken og lekerommet, i selve hjertet av hotellet, finner du det herlige bassengområdet. Et helt nytt treningrom gir muligheter for en aktiv ferie og i hotellets restaurant får du både lokal og internasjonal mat. Hotellet tilbyr dessuten All Inclusive til en veldig fordelaktig pris, der alle barn under 12 år spiser gratis. Coral Compostela Beach ligger sentralt, mellom Los Cristianos og Playa de Las Américas, med et stort tilbud av restauranter, barer, shopping og fornøyelsesliv rett utenfor døren. I nærheten av hotellet ligger Playa de las VIstas-stranden, perfekt for deg som elsker å bade i havet. Coral Compostela Beach er et Family Garden-hotell i perioden 13. oktober 2021 til 11. april 2022. Da er Lollo & Bernie på plass og hilser på og aktivitetene med skandinavisktalende personale er i gang. I perioden 29. juni til 12. oktober 2021 tilbyr hotellet ingen aktiviteter eller barneklubb.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 12 desember 2021
Hjemreise: søndag 19 desember 2021
Bosted: 2-romsleilighet i to etasjer
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 545 NOK Pris per voksen

Blue Star Parque Cristóbal
Playa de las Americas, Tenerife, Kanariøyene, Spania
 

4.5

På velorganiserte Blue Star Parque Cristobal er det lett å trives. Hotellet ligger som en rolig oase midt i Playa de las Américas. Her er det basseng, mulighet for all inclusive og leiligheter med plass til flere. Parque Cristobal er som en egen liten by med lyse og romslige leiligheter med markterrasse i bungalower spredt rundt i området. Rundt hotellet finner du eksklusive shoppingsentre samt barer og restauranter. Vil du bade i havet så tar det omtrent 15 min å gå til en fin badevennlig strand. Hotellet tilbyr blant annet: To store bassengområder med hvert sitt oppvarmede basseng Separat, oppvarmet barnebasseng og lekeplass Trimrom og jacuzzi Multibane for ballsport som fotball og håndball … og mye mer. Reiser du med barn Hvis du reiser med barn kan du bestille en "Kids room-leilighet" med plass til opp til 6 personer. De har blant annet 2 soverom, oppholdsrom, barnestol, flaskevarmere, stavmikser og Playstation. Leilighetene, restauranten, resepsjonen og bassengområdet ble renovert vintersesongen 2020. I sommerhalvåret har Parque Cristobal ikke Blue Star-konsept. For eksakte datoer, se konseptinformasjon under. Premier Emblem Apartments Premier Emblem-leiligheter med ekstra romfasiliteter kan bestilles på en egen hotellside: Blue Star Parque Cristobal Emblem

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 4 desember 2021
Hjemreise: lørdag 11 desember 2021
Bosted: 2-roms leilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 250 NOK Pris per voksen

Las Fuentes
Los Cristianos, Tenerife, Kanariøyene, Spania
 

Bor du på Las Fuentes våkner du til en panoramautsikt over havet ved en av de beste strendene på Tenerife, og med tapasrestauranter og minimarkeder rett rundt hjørnet. Hotellet er populært og har mange tilbakevendene gjester. Fra balkongen kan du se ned på den livlige strandpromenaden og havnen i Los Cristianos. Det er kun strandpromenaden som skiller hotellet fra den brede sandstranden. Hvis du følger strandpromenaden noen minutter østover havner du midt i Los Cristianos opprinnelige bydel der du finner den lokale bakeren, hyggelige restauranter og kaféer. Las Fuentes ligger i en skråning ned mot stranden, med resepsjon i øverste etasje. De øvrige etasjene nås via trapper.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 4 desember 2021
Hjemreise: lørdag 11 desember 2021
Bosted: 2-roms leilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 649 NOK Pris per voksen

Vistasur
Playa de las Americas, Tenerife, Kanariøyene, Spania
 

Leilighetshotellet Vistasur ligger rett ved Las Vistas-stranden, en av de beste strendene i området. Hotellet har et lite basseng med en atskilt del for barna og leiligheter med plass til store reisefølger. Du bor ved hovedgaten med moderne butikker og restauranter i Playa de las Américas og kan spasere inn til Los Cristianos med lokale butikker og små restauranter. Under Vistasur ligger det et lite shoppingsenter med butikker, restauranter og barer. Plass til 7 personer Romslige og praktiske leiligheter. Bestiller du en 4-roms med balkong og havutsikt er det plass til opptil 7 personer. Alle leilighetene har balkong og havutsikt kan bestilles som tillegg.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 11 desember 2021
Hjemreise: lørdag 18 desember 2021
Bosted: 2-roms leilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 808 NOK Pris per voksen

Parque Santiago 4
Playa de las Americas, Tenerife, Kanariøyene, Spania
 

4

Parque Santiago 4 er et populært leilighetshotell med fin beliggenhet ved havet i Playa de las Américas. I nærheten av hotellet ligger dessuten Safari kjøpesenter. Hotellet har et stort og herlig bassengområde med to saltvannsbasseng. I tilknytning til bassengområdet er det en bassengbar samt en à la carte-restaurant. På hotellet er det også en hyggelig utendørs loungebar og en liten lekeplass for de minste. Alle barn er dessuten velkommen til å bruke lekeplassen og badelandet på det nærliggende hotellet Parque Santiago 3.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 14 desember 2021
Hjemreise: tirsdag 21 desember 2021
Bosted: 1-romsleilighet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 245 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Oslo Gardermoen Airport
× Playa de las Americas, Tenerife, Kanariøyene, Spania
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Bli oppringt! clear
Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!
Takk! clear

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear