Charter til Tenerife, Kanariøyene, Spania

Les mer
Tenerife er en av de mer naturskjønne øyene blant Kanariøyene. Du kan reise hit året rundt med behagelig temperatur og vær i ferien. Velg blant steder som Puerto de la Cruz i nord og Playa de las Americas, Los Cristianos, Los Gigantes og Costa Adeje i sør.

Sunwing Fañabe Beach Playa de Fanabé, Tenerife, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 1 089 anmeldelser

Hotellet har fått den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset" som beste familiehotell på Tenerife 2017. Velkommen til prisbelønte Sunwing Fañabé Beach, som flere ganger har blitt kåret til familiehotell nummer én. Og det skjønner vi godt. Med et av naturskjønne Tenerifes beste beliggenheter og alt innen rekkevidde, tilbyr Sunwing Fañabé Beach et perfekt opphold for hele familien. Uansett om du velger våre minste leiligheter eller våre store familieleiligheter bor du ekstra romslig på Sunwing Fañabé Beach. Leilighetene er dessuten lyse, luftige og utstyrt med alt en barnefamilie kan ønske seg. Les mer på Leilighetene. Nyhet! Nå kan du bestille Lollo & Bernies lille Bambinopakke som inneholder bleier, kluter, smekke og bleiepose for å gjøre ferien din enda mer komfortabel. Lollos rangle følger også med for å gjøre babyen din ekstra glad. I det hyggelige utearealet finner du det meste av det som skal til for å få en vellykket ferie. Det lokale vertshuset Vicente's Kitchen & Grill med en koselig uteservering mot bassengområdet. Her kan du nyte et hyggelig og stemningsfullt måltid med familien. På menyen tilbys både spanske spesialiteter og populære, internasjonale retter. Her ligger hotellets basseng, som alltid er oppvarmet til minst 25 grader**. Du finner også Lollo & Bernies Mini Land, Mini Market & Deli, fitness, treningsstudio, spa, bufférestaurant og Teen Lounge der våre unge gjester kan spille PlayStation og surfe på nettet. Om kvelden kan du slå deg ned i showbaren med en forfriskende drink mens vårt proffe showteam underholder både voksne og barn. Sunwing Fañabe Beach ligger i Playa de las Américas, hvor det er mange restauranter og butikker. Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 5 september 2017
Hjemreise: tirsdag 12 september 2017
Bosted: 2-romsleilighet, terrasse
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 645 NOK Pris per voksen

Bahia Principe Costa Adeje Playa Paraiso, Tenerife, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 5 899 anmeldelser

Herlige Bahia Principe Costa Adeje ligger nærmest i sjøkanten med en fantastisk utsikt mot naboøya La Gomera. Hyggelig bassengområde der ett av bassengene er oppvarmet til minimum 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng og jacuzzi, solstoler og parasoller. Badehåndklær mot depositum. Poolbar. To restauranter med spanske og italienske retter à la carte (pent antrekk) og bar. Gratis WiFi i lobbyen. Bufférestauranten Mirador og to à la carte-restauranter, Rodisio (brasiliansk) og Portofino (italiensk). Lekeplass for de yngste og miniklubb (4-12 år) i hotellets regi. Spa mot avgift. Gratis trimrom og squash. Biljard mot avgift. Vaskeriservice. Som gjest på hotellet er du også velkommen til å bruke fasilitetene på nabohotellet Tenerife (minigolf og tennis) og spise i à la carte-restaurantene (asiatisk og meksikansk). I alle restaurantene gjelder pent antrekk (ikke shorts). Bar og chill-out bar som er åpen på kveldstid. Golfbane i nærheten. Utenfor hotellområdet ligger den kanariske "landsbyen" Bahia Principe Village, som tilhører hotellet. Her finnes blant annet sportsbar (ikke med i All Inclusive), diskotek og souvenirbutikker. Liten stein-/klippestrand ved hotellet; ca. 2 km til sentrum av Playa Paraíso og til klippebad. Ca. 1 mil til Playa de las Americas og sandstrendene. Daglig hotellbuss til Playa de las Americas; én gratis (plassbestilling dagen før), én mot avgift. Ingen trafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 17 desember 2017
Hjemreise: søndag 24 desember 2017
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 748 NOK Pris per voksen

Blue Star Gran Oasis Resort Los Cristianos, Tenerife, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 3 305 anmeldelser

Blue Star Gran Oasis Resort har en rolig beliggenhet ved en golfbane i den øvre delen av Playa de las Americas. Her finnes det to bassenger, ett av dem er oppvarmet, mange aktiviteter og velutstyrte leiligheter med plass til opptil 6 personer. Blue Star Gran Oasis Resort har det meste; bassenger, rolig beliggenhet, atkviteter for store og små samt gåavstand til både havnen i Los Cristianos og til fornøyelser og shopping i Playa de las Americas. Vin- og kaffebaren TASTEI TASTE kan du kjøpe kvalitetskaffe, vin, snacks og små bakevarer. Alt servert i en voksen atmosfære. Supermarked, massasje og minidiscoHer finner du blant annet supermarked, restaurant, bassengbar, snackbar og massasjemuligheter. Noen kvelder er det show med lokale artister. For de minste finnes det barnebasseng, lekeplass med husker, sklier og minidisco og for de litt større finnes det spillerom med biljard og ulike spill.  Balkong eller egen takterrasse?2-roms har både balkong i andre etasje og markbalkong i første etasje. 3-roms har balkong og privat takterrasse med en vakker utsikt over Los Cristianos og solnedgangen. Bestill måltiderFrokost, halvpensjon eller all inclusive med buffèmåltider kan bestilles som tillegg. Julemiddag 25/12 og nyttårsmiddagen er inkludert i halvpensjon og all inclusive.Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 10 desember 2017
Hjemreise: søndag 17 desember 2017
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
5 248 NOK Pris per voksen

Solmar Los Cristianos, Tenerife, Kanariøyene, Spania  

4
Basert på 16 anmeldelser

Pent leilighetshotell med bra beliggenhet ved strandpromenaden i Los Cristianos. Solmar er populært og mange Ving-gjester kommer tilbake hit. Restaurantene og butikkene som ligger på gateplan tilhører ikke hotellet. De fleste gjestene på hotellet er skandinaviske.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 5 september 2017
Hjemreise: tirsdag 12 september 2017
Bosted: 2-romsleilighet uten soveromsdør
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 695 NOK Pris per voksen

Bahia Principe Costa Adeje & Tenerife Playa Paraiso, Tenerife, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 5 897 anmeldelser

Bahia Principe Costa Adeje & Tenerife er et stort og populært All Inclusive-hotell i Playa Paraiso. Hotellet består av to deler med hvert sitt bassengområde. Costa Adeje-delen ligger nærmest havet og rett ovenfor ligger Tenerife-delen. Hotellet kan bestilles i sommersesongen da er det mange aktiviteter for hele familien. I vintersesongen er Bahia Principe Tenerife et Family Garden-hotell med skandinavisk barneklubb og mange aktiviteter. Da kan barna også treffe maskotene Lollo & Bernie.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 22 august 2017
Hjemreise: tirsdag 29 august 2017
Bosted: Dobbeltrom juniorsuite, havutsikt
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 245 NOK Pris per voksen

Blue Star Costa Los Gigantes Resort Puerto de Santiago, Tenerife, Kanariøyene, Spania  

4
Basert på 5 094 anmeldelser

Blue Star Costa Los Gigantes Resort er et populært familieanlegg som skårer høyt på vårt kundebarometer. All inclusive, to bassengområder, high ropes-bane, aktiviteter, spinningsenter m.m. er inkludert. Hotellet består av flere bygninger og ligger høyt over Los Gigantes. Fra hotellterrassen er det en vidstrakt utsikt over Atlanteren og en fantastisk solnedgang over naboøya La Gomera.På alle Blue Star-hotell finner du: Rom/leiligheter som passer for alle, fra par til store familierTreningsprogram som du gjennomfører på egen hånd når det passer degFelles aktiviteter for voksne og barn flere dager i ukenLekerom, aktiviteter og barnepassVin- og kaffebaren TASTEI TASTE kan du kjøpe kvalitetskaffe, vin, snacks og små bakevarer. Alt servert i en voksen atmosfære. Hotellet har fokus på morsomme aktiviteter. Noen eksempler:High Ropes – klatrestativ med klatretau Spillehall, minidisco og ballbassengMinigolf, fotball og multicourtKinosal og bowlingbane  ... i tillegg har hotellet flere barer, temadager i restaurantene og kveldsunderholdning.To store bassengområderVed det ene bassengområdet råder det en fredelig atmosfære, ved det andre arrangeres det aktiviteter og her finnes det også en vannsklie for barn. Hotellet har totalt seks bassenger, ett er oppvarmet fra november til og med mars.Spa med treningsromMassasje, ansiktsbehandling og velgjørende bad i boblebadet eller innendørsbassengets thermalbad med saltvann. Her finner du også badstue og treningsrom. Spaavdelingen har aldersgrense 18 år.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. Nyttårsmiddag

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 10 desember 2017
Hjemreise: søndag 17 desember 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Trondheim Værnes
7 198 NOK Pris per voksen

Blue Star Parque Cristóbal Playa de las Americas, Tenerife, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 1 328 anmeldelser

På velorganiserte Blue Star Parque Cristobal er det lett å trives. Hotellet ligger som en rolig oase midt i Playa de las Américas. Her er det bassenger, mulighet for all inclusive og  leiligheter med plass til mange. Parque Cristobal er som en egen liten by med lyse og romslige leiligheter med markterrasse i bungalower spredt rundt i området. Rundt hotellet finner du eksklusive shoppingsentre samt barer og restauranter, og det er ti minutters gange til stranden.På alle Blue Star-hotell finner du:  Rom/leiligheter som passer for alle, fra par til store familier Treningsprogram som du gjennomfører på egen hånd når det passer deg Felles aktiviteter for voksne og barn 5 dager i uken Lekerom, aktiviteter og barnepassVin- og kaffebaren TASTEI TASTE kan du kjøpe kvalitetskaffe, vin, snacks og små bakervarer. Alt servert i en voksen atmosfære. Noen av fasilitetene som finnes:To store bassengområder med hvert sitt oppvarmede bassengSeparat, oppvarmet barnebasseng og lekeplassTrimrom og boblebadMultibane for ballsport som fotball og håndball … og mye merReiser du med barnHvis du reiser med barn kan du bestille en "Kids room-leilighet" med plass til opp til 6 personer. De har blant annet 2 soverom, oppholdsrom, barnestol, flaskevarmere, stavmikser og Playstation. Barna kan være med på Bamsegym og vil dere leke sammen finnes det aktiviteter for hele familien.Forhåndbestill måltiderFrokost, halvpensjon eller all inclusive med buffémåltider kan bestilles som tillegg. Jule- og nyttårsmiddag er inkludert for gjester som bestiller halvpensjon eller all inclusive.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 10 desember 2017
Hjemreise: søndag 17 desember 2017
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Trondheim Værnes
6 148 NOK Pris per voksen

Bahia Principe Tenerife Playa Paraiso, Tenerife, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 3 503 anmeldelser

Bahia Principe Tenerife er om vinteren et stort og barnevennlig Family Garden-hotell i Playa Paraiso. Hotellet har Lollo & Bernie Kids Club, og All Inclusive er inkludert i prisen. Bahia Principe Tenerife består av to områder; Tenerife - her bor Vings gjester i vintersesongen - og Costa Adeje. Alle gjester har tilgang til fasiliteter og aktiviteter på begge områdene. Tenerife-området har et herlig bassengområde, restauranter og barer, og du kan selvsagt også benytte basseng og restauranter på Costa Adeje hvis du ønsker variasjon. Bahia Principe Tenerife er et Family Garden-hotell i perioden 16.10 2017–7.4.2018 . I denne perioden kan barna hilse på Lollo & Bernie og barneklubben og aktivitetene med skandinavisktalende personale i gang. I øvrige perioder tilbyr vi vanlig Vingservice.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 17 desember 2017
Hjemreise: søndag 24 desember 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
6 995 NOK Pris per voksen

Clubhotel Riu Buena Vista Playa Paraiso, Tenerife, Kanariøyene, Spania  

4
Basert på 2 986 anmeldelser

Clubhotel Blue Village Riu Buena Vista er vårt beste familiebosted på Tenerife. Her bor du ved havet med all inclusive inkludert. På hotellet finnes det et stort bassengområde, aktiviteter og alt fra dobbeltrom til leiligheter for 5 personer. Her finner du rom og leiligheter med god plass til både små og store reisefølger.Med sans for hver minste detaljVi er de eneste som tilbyr RIU-hotellene og det er vi stolte av! Felles for alle RIU-hotell er at service, mat og drikke alltid er av førsteklasses kvalitet. Og viktigst av alt – du som kunde er alltid i fokus. Oppvarmet bassengBassengterrassen består av to bassenger i etasje. Det nederste bassenget er oppvarmet og har et boblebadhjørne og det øverste er et såkalt inifinity-basseng som tilsynelatende strekker seg hele veien ut i horisonten.  Badebukt med lavasandFra bassengområdet går du ned til stranden på noen minutter. Strandpromenaden er perfekt for joggeturer og kveldsturer. For de små er det en stor lekeplass med husker og sklier. All inclusive med snacks og is er inkludertFrokost, lunsj og middag serveres i bufférestauranten. Restauranten serverer bufféer inspirert av både øst og vest. Kveldsunderholdningen begynner etter middag. Grunnpris: Innkvartering i leilighet eller valgt romtype, all inclusive.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 17 desember 2017
Hjemreise: søndag 24 desember 2017
Bosted: Familierom for 2 pers
Reiselengde: 8 dager
Fra: Trondheim Værnes
6 998 NOK Pris per voksen

Leiligheter Marylanza Suites & Spa Playa de las Americas, Tenerife, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 2 620 anmeldelser

Marylanza Suites & Spa er et moderne og internasjonalt leilighetshotell, rett ved en av Tenerifes mange golfbaner og i gåavstand til Playa de las Americas og Los Cristianos. Hotellet har dessuten et av øyas beste spa- og fitnessentre. Hotellet har tre bassenger, det ene voksenbassenget er oppvarmet. Du kan trene vannaerobic eller unne deg et besøk i spa-avdelingen. Fitnessenteret tilbyr blant annet noen av Tenerifes beste pilates- og spinningtimer.Lite lekehjørne for de minsteHotellets egen lekeplass med klatrestativ, sklie og husker ligger i skyggen.Bestill måltiderFrokost og all inclusive kan bestilles som tillegg, is til barna er inkludert i all inclusive. Det finnes både en à la carte- og bufférestaurant sant en kombinert servering med bar og kafé.Hotellet arrangerer kveldsunderholdning et par dager i uken.Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 3 desember 2017
Hjemreise: søndag 10 desember 2017
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Trondheim Værnes
6 248 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Tenerife, Kanariøyene, Spania
Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!