Charter til Tenerife, Kanariøyene, Spania

Les mer
Tenerife er en av de mer naturskjønne øyene blant Kanariøyene. Du kan reise hit året rundt med behagelig temperatur og vær i ferien. Velg blant steder som Puerto de la Cruz i nord og Playa de las Americas, Los Cristianos, Los Gigantes og Costa Adeje i sør.

Sunwing Fañabe Beach Playa de Fanabé, Tenerife, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 1 022 anmeldelser

Hotellet har fått den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset" som beste familiehotell på Tenerife 2016. Velkommen til prisbelønte Sunwing Fañabé Beach, som flere ganger har blitt kåret til familiehotell nummer én. Og det skjønner vi godt. Med et av naturskjønne Tenerifes beste beliggenheter og alt innen rekkevidde, tilbyr Sunwing Fañabé Beach et perfekt opphold for hele familien. Uansett om du velger våre minste leiligheter eller våre store familieleiligheter bor du ekstra romslig på Sunwing Fañabé Beach. Leilighetene er dessuten lyse, luftige og utstyrt med alt en barnefamilie kan ønske seg. Les mer på Leilighetene. Nyhet! Nå kan du bestille Lollo & Bernie Bambino Package Small som inneholder bleier, kluter, smekke og bleiepose for å gjøre ferien din enda mer komfortabel. Lollos rangle følger også med for å gjøre babyen din ekstra glad. I det hyggelige utearealet finner du det meste av det som skal til for å få en vellykket ferie. Det lokale vertshuset Vicente's Kitchen & Grill med en koselig uteservering mot bassengområdet. Her kan du nyte et hyggelig og stemningsfullt måltid med familien. På menyen tilbys både spanske spesialiteter og populære, internasjonale retter. Her ligger hotellets basseng, som alltid er oppvarmet til minst 25 grader**. Du finner også Lollo & Bernies Mini Land, Mini Market & Deli, fitness, treningsstudio, spa, bufférestaurant og Teen Lounge der våre unge gjester kan spille PlayStation og surfe på nettet. Om kvelden kan du slå deg ned i showbaren med en forfriskende drink mens vårt proffe showteam underholder både voksne og barn. Sunwing Fañabe Beach ligger i Playa de las Américas, hvor det er mange restauranter og butikker. Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 1 januar 0001
Hjemreise: lørdag 1 januar 0001
Bosted: 1-romsleilighet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 495 NOK Pris per voksen

Bahia Principe Costa Adeje Playa Paraiso, Tenerife, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 5 638 anmeldelser

Herlige Bahia Principe Costa Adeje ligger nærmest i sjøkanten med en fantastisk utsikt mot naboøya La Gomera. Hyggelig bassengområde der ett av bassengene er oppvarmet til minimum 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng og jacuzzi, solstoler og parasoller. Badehåndklær mot depositum. Poolbar. To restauranter med spanske og italienske retter à la carte (pent antrekk) og bar. Gratis WiFi i lobbyen. Bufférestauranten Mirador og to à la carte-restauranter, Rodisio (brasiliansk) og Portofino (italiensk). Lekeplass for de yngste og miniklubb (4-12 år) i hotellets regi. Spa mot avgift. Gratis trimrom og squash. Biljard mot avgift. Vaskeriservice. Som gjest på hotellet er du også velkommen til å bruke fasilitetene på nabohotellet Tenerife (minigolf og tennis) og spise i à la carte-restaurantene (asiatisk og meksikansk). I alle restaurantene gjelder pent antrekk (ikke shorts). Bar og chill-out bar som er åpen på kveldstid. Golfbane i nærheten. Utenfor hotellområdet ligger den kanariske "landsbyen" Bahia Principe Village, som tilhører hotellet. Her finnes blant annet sportsbar (ikke med i All Inclusive), diskotek og souvenirbutikker. Liten stein-/klippestrand ved hotellet; ca. 2 km til sentrum av Playa Paraíso og til klippebad. Ca. 1 mil til Playa de las Americas og sandstrendene. Daglig hotellbuss til Playa de las Americas; én gratis (plassbestilling dagen før), én mot avgift. Ingen trafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 10 desember 2017
Hjemreise: søndag 17 desember 2017
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Bergen Flesland
6 098 NOK Pris per voksen

Clubhotel Riu Buena Vista Playa Paraiso, Tenerife, Kanariøyene, Spania  

4
Basert på 2 823 anmeldelser

Clubhotel Blue Village Riu Buena Vista er vårt beste familiebosted på Tenerife. Her bor du ved havet med all inclusive inkludert. På hotellet finnes det et stort bassengområde, aktiviteter og alt fra dobbeltrom til leiligheter for 5 personer. Her finner du rom og leiligheter med god plass til både små og store reisefølger.Med sans for hver minste detaljVi er de eneste som tilbyr RIU-hotellene og det er vi stolte av! Felles for alle RIU-hotell er at service, mat og drikke alltid er av førsteklasses kvalitet. Og viktigst av alt – du som kunde er alltid i fokus. Oppvarmet bassengBassengterrassen består av to bassenger i etasje. Det nederste bassenget er oppvarmet og har et boblebadhjørne og det øverste er et såkalt inifinity-basseng som tilsynelatende strekker seg hele veien ut i horisonten.  Badebukt med lavasandFra bassengområdet går du ned til stranden på noen minutter. Strandpromenaden er perfekt for joggeturer og kveldsturer. For de små er det en stor lekeplass med husker og sklier. All inclusive med snacks og is er inkludertFrokost, lunsj og middag serveres i bufférestauranten. Restauranten serverer bufféer inspirert av både øst og vest. Kveldsunderholdningen begynner etter middag. Grunnpris: Innkvartering i leilighet eller valgt romtype, all inclusive.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 10 desember 2017
Hjemreise: søndag 17 desember 2017
Bosted: Familierom for 2 pers
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
6 798 NOK Pris per voksen

Dream Gran Tacande (ex Gran Tacande) Playa del Duque, Tenerife, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 2 141 anmeldelser

Located 100 m from a shopping mall, 450 m from the beach, 2.5 km from Costa Adeje center and 4 km from a golf course. Facilities and services include restaurant, bar, swimming pool, gym, tennis court (extra charge), mini club, wireless Internet access, elevator and 24-hour reception. Rooms feature telephone, TV, safe, minibar (extra charge), air conditioning, wireless Internet access, terrace/balcony, bathrobes, slippers, hairdryer and bathroom. Junior Suites also feature jacuzzi. Senior Suites also feature separate living area and jacuzzi. ** Please note that some of the above facilities may be closed due to weather / seasonal conditions.** Address: Alcalde Walter Paetzmann s/n, 38670 Costa Adeje, Tenerife, Spain.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 4 juni 2017
Hjemreise: søndag 11 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 529 NOK Pris per voksen

Bahia Principe Costa Adeje & Tenerife Playa Paraiso, Tenerife, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 5 639 anmeldelser

Bahia Principe Costa Adeje & Tenerife er et stort og populært All Inclusive-hotell i Playa Paraiso. Hotellet består av to deler med hvert sitt bassengområde. Costa Adeje-delen ligger nærmest havet og rett ovenfor ligger Tenerife-delen. Hotellet kan bestilles i sommersesongen da er det mange aktiviteter for hele familien. I vintersesongen er Bahia Principe Tenerife et Family Garden-hotell med skandinavisk barneklubb og mange aktiviteter. Da kan barna også treffe maskotene Lollo & Bernie.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 1 januar 0001
Hjemreise: lørdag 1 januar 0001
Bosted: Juniorsuite
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 545 NOK Pris per voksen

Bahia Principe Tenerife Playa Paraiso, Tenerife, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 3 363 anmeldelser

Bahia Principe Tenerife er om vinteren et stort og barnevennlig Family Garden-hotell i Playa Paraiso. Hotellet har Lollo & Bernie Kids Club, og All Inclusive er inkludert i prisen. Bahia Principe Tenerife består av to områder; Tenerife - her bor Vings gjester i vintersesongen - og Costa Adeje. Alle gjester har tilgang til fasiliteter og aktiviteter på begge områdene. Tenerife-området har et herlig bassengområde, restauranter og barer, og du kan selvsagt også benytte basseng og restauranter på Costa Adeje hvis du ønsker variasjon. Bahia Principe Tenerife er et Family Garden-hotell i perioden 16.10 2016–28.3 2017 og 16.10 2017–7.4.2018 . I denne perioden kan barna hilse på Lollo & Bernie og barneklubben og aktivitetene med skandinavisktalende personale i gang. I øvrige perioder tilbyr vi vanlig Vingservice.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 1 januar 0001
Hjemreise: lørdag 1 januar 0001
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 945 NOK Pris per voksen

Gran Tacande Costa Adeje Playa del Duque, Tenerife, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 2 141 anmeldelser

Lekre Gran Tacande Costa Adeje (tidl. Dream Gran Tacande) ligger fint til i Costa Adeje-området. Stort og herlig bassengområde med to saltvannsbassenger; det ene er oppvarmet vinterstid til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Separat barnebasseng, jacuzzi og solstoler, gratis badehåndklær. Pool-/snackbar med matservering. Flere restauranter, hvor bufférestauranten Zurrón serverer frokost- og middagsbuffé. Her serveres alt fra lokale spesialiteter til asiatiske og internasjonale retter. À la carte restauranten Bocana serverer tradisjonelle retter med en moderne twist. Lobbybar med innen- og utendørsservering og pianobar. Gratis WiFi i fellesområdene, internetthjørne mot avgift. Barneklubb (3-12 år) i hotellets regi. Stort aktivitetsprogram. Gratis tilgang til velutstyrt treningsrom. Nyrenovert Thalasso Spa med innendørsbasseng, badstue og tyrkisk bad og skjønnhetspleie; alt mot avgift. Biljard mot avgift; tennis- og padle-baner mot avgift. Ca. 100 meter til Playa del Duque. 18-hulls golfbane i nærheten. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 10 desember 2017
Hjemreise: søndag 17 desember 2017
Bosted: KAMPANJEROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Bergen Flesland
6 548 NOK Pris per voksen

Adrian Colon Guanahani Playa de Fanabé, Tenerife, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 1 022 anmeldelser

Adrian Colon Guanahani har to saltvannsbassenger, som er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solstoler, parasoller og badehåndklær. Pool-/snackbar med lunsj à la carte. I tillegg til bassengområdet er det også et ferskvannsbasseng og en jacuzzi på takterrassen. Bufférestaurant med frokost- og middagsservering (pent antrekk); temakvelder flere ganger i uken. Pianobar, og underholdning flere kvelder pr. uke. Gratis WiFi i fellesområdene. Gratis trimrom. Velværesenter med badstue, hamam og massasje; mot avgift. Gratis bordtennis. Biljard mot avgift. Room service (kl. 08.00-22.00), og vaskeriservice mot avgift. Tennis mot avgift på søsterhotellet Jardines de Nivaria (ca. 50 m unna). Der ligger også en prisbelønnet gourmetrestaurant med fransk/spansk kjøkken som man kan besøke som en vanlig restaurant (ikke inkludert i hel- eller halvpensjon). Ca. 150 m til sentrum og strand i Playa Fañabe, ca. 3 km til nærmeste golfbane. Gjennomgangstrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 17 desember 2017
Hjemreise: søndag 24 desember 2017
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Bergen Flesland
6 498 NOK Pris per voksen

Sheraton La Caleta Playa del Duque, Tenerife, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 2 083 anmeldelser

Beliggende i La Caleta på den sydlige delen av Tenerife, 27 km fra den internasjonale flyplassen og 150 m fra stranden. Hotel Sheraton La Caleta ligger i Costa Adeje, en av de peneste landskapene på Kanariøyene. Costa Adeja Golf er ca. 2 km unna og handlemuligheter er 1 km unna. På hotellet er det 24-timers resepsjon, forretningssenter, forskjellige restauranter og barer, svømmebasseng, barnebasseng, barnevakt service, badstue, spa fasiliteter, massasje service, treningssenter, frisør, renseri service og gavebutikk (noen fasiliteter koster ekstra). Rommene er utstyrte med privat baderom (badekar/dusj), hårtørker, luftkondisjonering, sat-TV, telefon, trådløs forbindelse (ekstra gebyr), mini bar og safe (ekstra gebyr), balkong eller terrasse. Adresse: C/ La Enramada, Polígono 9, 38670 La Caleta/Adeje, Tenerife, Spain.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 7 juni 2017
Hjemreise: onsdag 14 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom - De Luxe, Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 517 NOK Pris per voksen

Costa Adeje Gran Hotel Playa de Fanabé, Tenerife, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 5 293 anmeldelser

Beliggende í Costa Adeje, bare 500 meter fra en sandstrand. På 5-stjerners Costa Adeje Gran Hotell finnes det 24t resepsjon, restauranter, barer, room service, business servicer, møte/konferansefasiliteter, heis, underholdning & aktiviteter, svømmebassenger, barnebasseng, Jacuzzi, gym, tyrkisk bad, Spa behandlinger, frisør og skjønnhetssalong. Alle hotellrommene har luftkondisjonering, baderom/dusj, kabel/satellitt-TV, betal-TV, telefon, minibar og safe (ekstra avgift) Adresse: Avenida de Bruselas 16, 38660 Costa Adeja, Tenerife, Spain.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 24 mai 2017
Hjemreise: onsdag 31 mai 2017
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 554 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Tenerife, Kanariøyene, Spania
Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!