Charter til Costa Teguise, Lanzarote, Kanariøyene, Spania


Occidental Lanzarote Playa
Costa Teguise, Lanzarote, Kanariøyene, Spania
 

4

Occidental Lanzarote Playa ligger nær en liten og rolig strand i Costa Teguise-området. Et ganske stort hotell med flere basseng, underholdning og aktiviteter for både barn og voksne. Her kan du trene i treningsrommet, få massasje og manikyr, eller kanskje spille tennis og squash. Du kan gå til Costa Teguise med småbutikker, tapasbarer og fredagsmarked på under en halvtime. Golfbanen på Lanzarote ligger noen kilometer unna. Bassenger, restauranter og underholdning Her er det mye å finne på for hele familien, for eksempel: Tre store basseng og to barnebasseng Lekeplass og minidisco Bufférestaurant og à la carte Levende musikk og show hver dag Ta en tur til Costa Teguise badeland

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 6 desember 2019
Hjemreise: fredag 13 desember 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 648 NOK Pris per voksen

HD Beach Resort
Costa Teguise, Lanzarote, Kanariøyene, Spania
 

4.5

På HD Beach Resort bor du rett ved stranden med en kort spasertur til butikker, barer og restauranter. Du har det komfortabelt med All Inclusive i bufférestauranten samt en á la carte-restaurant. Synes du ikke hotellets strand er stor nok er det en større strand ca. 400 meter fra hotellet. Gratis WiFi inne på hotellområdet. Relaxområde med spa Hotellet er har to soner – en aktivitetssone og en relaxsone. I området for relax er det et oppvarmet evighetsbasseng (1-1,5 meter dyp). Bassenget er oppvarmet vinterstid til minst 20 grader. Temperaturen kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og ved dårlig vær. Badehåndklær mot depositum. Pool-/snackbar. Her ligger også spaanlegget med innendørsbassenget, badstue, hamam og jacuzzi for gjester over 16 år. Kl. 10.00-11.00 hver dag får også barn og ungdom mellom 3 og 16 år være i spaet sammen med en voksen. Behandlinger og massasje er mot avgift. Aktivitetsbasseng og fint treningssenter I den aktive delen ligger et rektangulært basseng (ca. 1-1,5 meter dyp) for voksenaktiviteter og et barnebasseng (dybde 40 cm). Gratis solsenger og parasoller. Vannsklier og annen moro for de mindre barna ved barnebassenget. Miniklubb i hotellets regi for barn over 4 år (fra 3 år i selskap med voksne) og lekeplass. Her ligger også et gratis, fint treningssenter gjester over 16 år. Spinningtimer på inne samt løping og yoga utendørs. Trene på land eller i vann Mange sportsaktiviteter, som gratis tennis, bordtennis, sandvolleyball, minifotball og basketball. Tennisracketer mot depositum. Det er også mulig å leie terrengsykler. På stranden er det gratis snorklingsutstyr, seilbrett, hobie cats, kajakker, katamaraner og paddelbrett. Kurstimer og dykking med flasker mot avgift. Øvrig om hotellet Gratis WiFi på hotellområdet. Bufférestaurant og en à la carte-restaurant. Gratis internetthjørne. Biljard og vaskeri mot avgift. På hotellstranden anbefaler badesko. Ca. 250 meter til butikker, barer og restauranter og ca. 400 meter til større strand. Til golfbanen i Costa Teguise er det ca. 5 kilometer.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 14 desember 2019
Hjemreise: lørdag 21 desember 2019
Bosted: JUNIORSUITE
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 148 NOK Pris per voksen

SuneoClub El Trebol
Costa Teguise, Lanzarote, Kanariøyene, Spania
 

4

SuneoClub El Trebol i Costa Teguise er et familievennlig leilighetshotell med fin beliggenhet. Et bra valg for deg som ønsker et all inclusive-hotell med stort bassengområde og mange aktiviteter. Det er kun en kort spasertur fra hotellet til den lyse sandstranden Las Cucharas. Leilighetene har velutstyrt minikjøkken og balkong eller markterrasse. Stort bassengområde El Trebol har et stort bassengområde med flere bassenger, rolige deler og områder med aktiviteter. Det finnes både solsenger, parasoller og bassengbar. Bassengbaren serverer is og enkle retter som hamburigere på dagtid. Barna har to egne bassenger, det ene med vannsklier. Tennis, multicourt og minidisco Byens tre strender ligger alle i nærheten av El Trebol. Foretrekker du å være på hotellet kan du velge mellom et stort utvalg aktiviteter, blant annet tennisbane, minidisco flere kvelder i uken og multicourt for fotball og basket.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 6 desember 2019
Hjemreise: fredag 13 desember 2019
Bosted: 2-roms leilighet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 998 NOK Pris per voksen

Melia Salinas
Costa Teguise, Lanzarote, Kanariøyene, Spania
 

4

Melia Salinas i Costa Teguise, på Lanzarotes østkyst, er tegnet av arkitektene Fernando Higueras og Cesar Manrique. Det klassiske hotellet har en voksen og avkoblende atmosfære og ligger rett ved den lyse Cucharas-stranden. All inclusive som tillegg. Du bor nær stedets to strender med et stort tilbud av vannaktiviteter, og i gåavstand til shopping og restauranter på Costa Teguises hovedgate. Melia Salinas har aldersgrense 15 år. Treningsrom og tre tennisbaner Hotellet har treningsrom og tre tennisbaner der du kan ta tennistimer. Foretrekker du avkobling kan du besøke hotellets velværesenter med skjønnhetsbehandlinger, badstue og boblebad. Mellom måltidene kan du besøk hotellets barer Onix Lounge og O Grille som serverer drikke og tapas på dagtid.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 6 januar 2020
Hjemreise: mandag 13 januar 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 591 NOK Pris per voksen

Leiligheter Tabaiba
Costa Teguise, Lanzarote, Kanariøyene, Spania
 

3.5

Leiligheter Tabaiba ligger i et rolig boligområde, ikke langt fra golf og tennis i Costa Teguise. Hotellet har to bassenger og busservice til stranden flere ganger om dagen uten ekstra kostnad.  Det finnes to bassengområder, ett for hver blokk, og en solterrasse med noen solsenger og parasoller. Kafé og restaurant Hotellet har en restaurant og kafé/bar der det serveres frokost- og middagsbuffé.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 1 november 2019
Hjemreise: fredag 8 november 2019
Bosted: 2-roms leilighet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
4 048 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Costa Teguise, Lanzarote, Kanariøyene, Spania
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!