21 49 39 00 Våre butikker

Charter til Bahia Feliz, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania

Les mer
Bahia Feliz er Star Tours eget sted på Gran Canarias sørkyst, ikke langt fra Playa del Ingles. Her finnes flere Blue Village å velge mellom, samt all inclusive for de som ønsker det.

TUI Blue Tres Vidas
Bahia Feliz, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4

På TUI Blue Tres Vidas på Bahia Feliz finner du alt fra barneklubber og Bamse til et stort bassengområde. Hotellet har en rolig beliggenhet og er bygget i terrasser i en skråning. Du kan bestille leilighet for opptil 6 personer. TUI Blue-konseptet starter 3/6 2021. Velg mellom 1-roms og 3-roms, alle med delikat design, smarte oppbevaringsløsninger og familiens behov satt i fokus. Ferielandsbyen Bahia Feliz På vår egen resort TUI Blue har du tilgang til fasilitetene på hele resorten uansett hvilket TUI Blue-hotell du bor på. Her finnes blant annet: Basseng, babybasseng med skygge og minibadeland Lekeplass og supermarked Orquidea Club Spa med treningsrom, 25-meters basseng og en padelbane Flere restauranter og mulighet for all inclusive … og i Thea's Coffee Shop & Juice Bar kan du kjøpe god kaffe, ferskpresset juice, salater og små bakervarer. Frokost, halvpensjon eller all inclusive Her kan du bestille frokost, halvpensjon eller rimelig all inclusive. Forhåndsbestill måltidene hjemmefra og barn under 13 år spiser kostnadsfritt. Viktig informasjon som gjelder sommersesongen 2021 Som et resultat av koronapandemien og de lokale myndighetenes retningslinjer, har noen aktiviteter fått innholdet endret og andre blitt kansellert. Alt for å opprettholde sikre avstander og minimere risikoen for spredning av smitte. Her er noe av det som skiller seg fra det normale: Svømmeskole for barn tilbys, men i mindre grupper enn vanlig. En forelder/verge må være med i vannet under økten. Barneklubbene har aktiviteter innendørs og utendørs, med færre barn per gang. Baby Club har sine aktiviteter både innendørs og utendørs, med færre barn per gang. De samme barna er hele tiden i samme gruppe. Dag- og kveldsunderholdningsprogrammet er noe redusert. Hvis visse aktiviteter ikke kan utføres på grunn av lokale begrensninger, tilbys andre alternativer. Dette gjelder fra sommersesongen 2021 og inntil videre. Ovennevnte kan endres ettersom vi følger utviklingen av lokale restriksjoner. Du kan lese mer om reisemålet og TUIs trygghetspakke her: Hva gjelder på reisemålet Trygt med TUI Reise med TUI

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 22 januar 2022
Hjemreise: lørdag 29 januar 2022
Bosted: 1-roms leilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
4 894 NOK Pris per voksen

Monte Feliz
Bahia Feliz, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4

Monte Feliz ligger 550 m fra sentrum av feriestedet Bahia Feliz, nær stranden og de kommersielle sentrene, ca 10 km fra Playa del Ingles og sanddynene i Maspalomas. På hotellet er det 24-timers resepsjon, heiser, WiFi i lobbyområdet, WiFi i leilighetene (mot betaling), konferanserom, minimarked og butikker, bar og restaurant, utendørs svømmebasseng, barnebasseng, snackbar og solterrasse. Det har også treningsstudio, dampbad, boblebad og badstue, massasjetjenester og Spa-behandlinger (mot betaling), spillerom med bordtennis og biljard (mot betaling), lekeplass for barn og parkering (mot betaling). Underholdningsprogram for barn og voksne. Leilighetene er utstyrt med aircondition (mot betaling), tv (mot betaling), safe (mot betaling), telefon, kjøkkenkrok med kjøleskap og mikrobølgeovn, te-/kaffe-fasiliteter, balkong eller terrasse, balkong/terrasse og bad med badekar/dusj og hårføner. * Hotellet ligger i et område med mange trapper. ** Rengjøring 3 ganger per uke. *** Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været/årstiden. Adresse: Calle Pablo Picasso s / n, 35100 Bahia Feliz, Gran Canaria, Spania.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 4 desember 2021
Hjemreise: lørdag 11 desember 2021
Bosted: Leilighet 1 soverom, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 749 NOK Pris per voksen

TUI Blue Orquidea
Bahia Feliz, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4

TUI Blue Orquidea har en meget sentral beliggenhet på Bahia Feliz nær strandpromenaden. Her finner du restauranter, barer, det store bassengområdet, underholdningsscenen og mange av aktivitetene som tilbys her. Det største av Bahia Feliz bassengområder ligger på TUI Blue Orquidea. Her kan de aller yngste plaske i babybassenget med soltak, voksne slappe av i en solseng og de litt eldre barna kan leke i vannskliene. Feriebyen Bahia Feliz På vår egen resort TUI Blue Bahia Feliz på sørsiden av Gran Canaria har du tilgang til fasilitetene på hele resorten uansett hvilket av TUI Blue-hotellene du bor på. Her finnes blant annet: Flere basseng, babybasseng med skygge og et lite badeland Lekeplass og supermarked Orquidea Club Spa med treningsrom, 25-metersbasseng og en padelbane Flere restauranter og mulighet for all inclusive … og i Thea's Cofee Shop & Juice Bar kan du kjøpe kaffe, ferskpresset juice, salater og små bakervarer.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 8 januar 2022
Hjemreise: lørdag 15 januar 2022
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
4 751 NOK Pris per voksen

TUI Blue Las Pitas
Bahia Feliz, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4

TUI Blue Las Pitas ligger i en skråning på resorten Bahia Felíz. Beliggenheten er rolig men du har likevel torget Plaza Canaria, det store bassengområdet, alle aktiviteter og havet i nærheten. Det spesielle med TUI Blue Las Pitas er markterrassene med gressplener der barna kan leke. Ferielandsbyen Bahia Feliz: På vår egen resort TUI Blue Bahia Feliz har du tilgang til fasilitetene på hele resorten uansett hvilket TUI Blue-hotell du bor på. Her finnes blant annet: Basseng, babybasseng med skygge og minibadeland Lekeplass og supermarked Orquidea Club Spa med treningsrom, 25-meters basseng og en padelbane Flere restauranter og mulighet for all inclusive … og i Thea's Coffee Shop & Juice Bar kan du kjøpe god kaffe, ferskpresset juice, salater og små bakervarer.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 15 januar 2022
Hjemreise: lørdag 22 januar 2022
Bosted: 1-roms leilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
4 251 NOK Pris per voksen

TUI Blue Playa Feliz
Bahia Feliz, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4

På TUI Blue Playa Feliz på Bahia Feliz bor du og familien din i moderne leiligheter rett ved havet og med mange aktiviteter i nærheten. Du kan bestille leilighet med havutsikt og våkne opp med utsikt over Atlanterhavet. Fra og med sommersesongen 2021 er hotellet et TUI Blue For Families Dette betyr at du som gjest på hotellet har tilgang til fasiliteter på omkringliggende hotell som er en del av TUI Blue For Families. Bassengområde med havutsikt Leilighetene på Playa Feliz ligger i små 2-etasjes hus der hibiscus og bougainvillaer rammer inn terrasser og gangstier. Bassengområdet ligger ut mot havet og nedenfor går strandpromenaden til Playa Aguila og San Agustin. Spill padeltennis Hvorfor ikke spille en padelkamp mellom badene? På Bahia Feliz er det en padelbane som du kan bestille hos Orquidea Club Spa på nabohotellet TUI Blue Orquidea. Viktig informasjon som gjelder sommersesongen 2021 Som et resultat av koronapandemien og de lokale myndighetenes retningslinjer, har noen aktiviteter fått innholdet endret og andre blitt kansellert. Alt for å opprettholde sikre avstander og minimere risikoen for spredning av smitte. Her er noe av det som skiller seg fra det normale: Lekeplassen er stengt. Bufférestauranten er stengt. Svømmeskole for barn tilbys, men i mindre grupper enn vanlig. En forelder/verge må være med i vannet under økten. Barneklubbene har aktiviteter innendørs og utendørs, med færre barn per gang. Baby Club har sine aktiviteter både innendørs og utendørs, med færre barn per gang. De samme barna er hele tiden i samme gruppe. Dag- og kveldsunderholdningsprogrammet er noe redusert. Hvis visse aktiviteter ikke kan utføres på grunn av lokale begrensninger, tilbys andre alternativer. Dette gjelder fra sommersesongen 2021 og inntil videre. Ovennevnte kan endres ettersom vi følger utviklingen av lokale restriksjoner. Du kan lese mer om reisemålet og TUIs trygghetspakke her: Hva gjelder på reisemålet Trygt med TUI Reise med TUI

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 15 januar 2022
Hjemreise: lørdag 22 januar 2022
Bosted: 2-roms leilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
4 568 NOK Pris per voksen

Monte Feliz
Bahia Feliz, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4

Leiligheter Monte Feliz ligger på en høyde med utsikt over Bahía Feliz. Via trapper er du nede på stranden på noen minutter. Her finnes det en liten matbutikk og moderne leiligheter med plass til 6 personer. Monte Feliz har et koselig bassengområde med en kombinert basseng- og snackbar. Bassenget er oppvarmet om vinteren. Den lille vannlekeplassen er spesielt utformet for de yngste med fontener og dusjer som er formet som blomster og et lite barnebasseng. Vaskeri og matbutikk Monte Feliz har en liten matbutikk for enkle innkjøp og et vaskeri med vaskemaskin og tørketrommel.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 1 desember 2021
Hjemreise: onsdag 8 desember 2021
Bosted: 1-roms leilighet
Reiselengde: 7 dager
Fra: Bergen Flesland
3 549 NOK Pris per voksen

BlueBay Beach Club
Bahia Feliz, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

På hotellet er det restaurant, bar, svømmebasseng, barnebasseng, miniklubb, lekeplass, WiFi (mot betaling), boblebad, treningsstudio, badstue, gavebutikk, heis og 24-timers resepsjon. Leilighetene har aircondition, WiFi (mot betaling), separat stue, sovesofa, kjøkkenkrok, mikrobølgeovn, kjøleskap, tv, safe (mot betaling), telefon, balkong/terrasse, hårføner og bad. Leiligheter med 2 soverom har i tillegg to bad og to soverom. Suites Apartments har i tillegg boblebad. * Leilighetene rengjøres 5 ganger i uken, håndklær skiftes 3 ganger i uken og sengetøy skiftes to ganger i uken. ** Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været/årstiden. ** Adresse: Avda. Pablo Picasso 6, Bahia Feliz, 35107 Bahia Feliz, Gran Canaria, Spania.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 3 desember 2021
Hjemreise: fredag 10 desember 2021
Bosted: Leilighet 1 soverom, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 215 NOK Pris per voksen

BlueBay Beach Club
Bahia Feliz, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

Når du har BlueBay Beach Club i San Bartolomé de Tirajana som overnattingssted, bor du nær stranden, kun 15 minutter å kjøre fra Yumbo kjøpesenter og Playa del Inglés. Dette hotellet med hele 4 stjerner ligger 9,5 mi (15,3 km) unna Maspalomas-sanddynene og 10,2 mi (16,3 km) unna Maspalomas fyr. Føl deg som hjemme på et av de 158 gjesterommene, som har air conditioning, og som har et kjøkken med mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Rommene har egen balkong. Med wi-fi (mot et tillegg) på rommet holder du deg oppkoblet, og flatskjerm-TV tilbys for underholdning. Rommet har telefon, samt safe og kaffetrakter/tekoker. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer. Bahía Feliz - 0,3 km El Aguila strand - 1,5 km Playa El Pirata - 2,5 km Sioux City park - 3,1 km San Agustin-stranden - 3,4 km Paseo Costa Canaria - 4,1 km Las Burras strand - 4,6 km Playas del Veril - 9,2 km Playa de Cochino - 9,7 km Playa del Inglés - 9,9 km El Salvador økumeniske tempel - 10 km Kasbah kjøpesenter - 10,4 km Maspalomas botaniske hage - 13,1 km Holiday World Maspalomas - 13,3 km Yumbo kjøpesenter - 13,5 km Den foretrukne flyplassen for BlueBay Beach Club er Las Palmas (LPA-Gran Canaria) - 23,6 km Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, et flerspråklig personale og vaskeritjenester. Gjestene tilbys gratis ubetjent parkering på stedet. Du tilbys blant annet et utendørsbasseng og kan nyte utsikten fra en hage. Dette hotellet har dessuten wi-fi (mot et tillegg) og gavebutikk/kiosk. Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (på fastsatte tidspunkter). Besøk en bar/lounge eller en bassengbar og slapp av med din favorittdrink. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 08.00 til kl. 11.00 mot et tillegg. Dette overnattingsstedet er stengt fra 28. september 2020 til 14. januar 2021 (datoene kan bli endret). Følgende gebyrer og depositum kan pålegges av hotellet på tidspunktet for tjenesteytelsen, ved innsjekking eller ved utsjekking: Avgift for frokostbuffé: 9 EUR for voksne og 4.50 EUR for barn (ca.) Avgift for wi-fi på rommet: 2 EUR per time (prisene kan variere) Avgift for wi-fi i fellesområder: 5 EUR per dag (prisene kan variere) Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer. Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 2500 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon. Dette overnattingsstedet opplyser om at tiltak er iverksatt hva gjelder ekstra renhold og gjestenes sikkerhet. Det brukes desinfeksjonsmiddel til rengjøringen av overnattingsstedet. Gjestene får håndsprit. Overnattingsstedet bekrefter at det følger renholdsstandardene til tiltak for å redusere infeksjon (Spania).

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 1 desember 2021
Hjemreise: onsdag 8 desember 2021
Bosted: One bedroom 2 adults, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 291 NOK Pris per voksen

TUI BLUE Orquidea
Bahia Feliz, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4

Nær Bahía Feliz Når du har TUI BLUE Orquidea i San Bartolomé de Tirajana som overnattingssted, bor du på stranden, kun 15 minutter å kjøre fra Maspalomas-sanddynene og Playa del Inglés. Dette hotellet med hele 4 stjerner ligger 8,9 mi (14,3 km) unna Yumbo kjøpesenter og 10,3 mi (16,6 km) unna Maspalomas fyr. Skjem bort deg selv på stedets spa, som tilbyr massasjer og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet 2 utendørsbassenger og en vannsklie. Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon og heis. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer. Bahía Feliz - 0,7 km El Aguila strand - 1,3 km Playa El Pirata - 2,4 km Sioux City park - 3 km San Agustin-stranden - 3,3 km Paseo Costa Canaria - 4 km Las Burras strand - 4,5 km Playas del Veril - 8,9 km Playa de Cochino - 9,4 km Playa del Inglés - 9,6 km El Salvador økumeniske tempel - 9,8 km Kasbah kjøpesenter - 10,1 km Maspalomas botaniske hage - 12,9 km Holiday World Maspalomas - 13 km Playa de Pozo Izquierdo - 13,2 km Nærmeste store flyplass er Las Palmas (LPA-Gran Canaria) - 23,3 km Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (på fastsatte tidspunkter). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Føl deg som hjemme i et av de 255 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har flatskjerm-TV. Med gratis wi-fi på rommet holder du deg oppkoblet. Rommene har privat bad med dusj, gratis toalettartikler og hårføner. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 11 desember 2021
Hjemreise: lørdag 18 desember 2021
Bosted: Rom, 1 dobbeltseng med sovesofa (2 Adults + 1 Child) - 1 dobbeltseng og 1 sovesofa (dobbel), Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 331 NOK Pris per voksen

Playa Feliz
Bahia Feliz, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
 

4

Nær Bahía Feliz Når du har Playa Feliz i San Bartolomé de Tirajana som overnattingssted, bor du nær stranden, kun 15 minutter å kjøre fra Maspalomas-sanddynene og Playa del Inglés. Dette leilighetshotellet ved stranden ligger 8,7 mi (14 km) unna Yumbo kjøpesenter og 9,8 mi (15,8 km) unna Maspalomas fyr. Du tilbys blant annet et utendørsbasseng og kan nyte utsikten fra en hage. Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, vaskeritjenester og heis. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer. Bahía Feliz - 0,7 km El Aguila strand - 0,8 km Playa El Pirata - 1,8 km Sioux City park - 2,5 km San Agustin-stranden - 2,7 km Paseo Costa Canaria - 3,4 km Las Burras strand - 3,9 km Playas del Veril - 4,8 km Playa de Cochino - 9,1 km Playa del Inglés - 9,4 km El Salvador økumeniske tempel - 9,5 km Kasbah kjøpesenter - 9,9 km Maspalomas botaniske hage - 12,6 km Holiday World Maspalomas - 12,8 km Playa de Pozo Izquierdo - 13 km Nærmeste store flyplass er Las Palmas (LPA-Gran Canaria) - 23,1 km Dette leilighetshotellet tilbyr priser som inkluderer alt. Mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder er inkludert i disse prisene. Det kan hende du må betale et tillegg på visse spisesteder, for spesielle middager og retter, for visse typer drikke og for andre fasiliteter. Som gjest på Playa Feliz kan du innta et måltid i restauranten eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Stedet har en bassengbar samt 2 barer/lounger hvor du kan koble av med noe godt å drikke. Føl deg som hjemme på et av de 180 gjesterommene, som har air conditioning, og som har et kjøkken med kjøleskap/fryseboks i full størrelse og komfyrtopp. Med gratis wi-fi på rommet holder du deg oppkoblet, og flatskjerm-TV tilbys for underholdning. Rommene har mikrobølgeovn og kaffetrakter/tekoker, og rengjøring tilbys daglig.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 8 desember 2021
Hjemreise: onsdag 15 desember 2021
Bosted: Leilighet – standard, 1 soverom - 2 enkeltsenger og 1 sovesofa (dobbel), Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 647 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Bahia Feliz, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
× Reiselengde 1-2 uker

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear