Charter til Illetas, Mallorca, Baleariske øyer, Spania


Riu Bonanza Park
Illetas, Mallorca, Baleariske øyer, Spania
 

4.5

Riu Bonanza Park har en stor frodig hage og ligger et stykke opp i skråningene i koselige Illetas. Her finner du to basseng, tennisbaner og minigolf. Frokostbuffé er inkludert og halvpensjon kan bestilles som tillegg.  Riu Palace Bonanza Park ligger rett ved hovedgaten, en kort spasertur fra butikker og restauranter. Det er ca. 700 meter til stranden. Du er velkommen til å besøke spaanlegget på søsterhotellet Riu Palace Bonanza Playa som ligger tvers over gaten. På Riu Bonanza Park finner du: To bassengområder og et lite barnebasseng To tennisbaner (hardcourt) Minigolfbane med 9 hull Aktiviteter for barn i juli og august WiFi uten kostnad Se deg rundt! Det er bare 10 km til storbyen Palma, og du kommer deg enkelt dit med lokalbuss eller taxi. Velger du å leie bil for å utforske hele den spennende øya, kan du parkere den ved hotellet (mot avgift).

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 29 september 2019
Hjemreise: søndag 6 oktober 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bodø
4 298 NOK Pris per voksen

Barceló Illetas Albatros
Illetas, Mallorca, Baleariske øyer, Spania
 

4.5

Barceló Illetas Albatros er et moderne designhotell med rolig atmosfære i Illetas. Hotellet passer for deg som reiser uten barn og vil bo nær stranden. Her er det et par restauranter og barer samt et fint bassengområde med vakker utsikt over havet. Hotellet har aldersgrense 17 år.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 8 oktober 2019
Hjemreise: tirsdag 15 oktober 2019
Bosted: Dobbeltrom med begrenset havutsikt
Reiselengde: 8 dager
Fra: Trondheim Værnes
7 695 NOK Pris per voksen

Gran Hotel Melia de Mar
Illetas, Mallorca, Baleariske øyer, Spania
 

4.5

Gran Hotel Melia de Mar hyller den hedonistiske kulturen av hvile og avslapning i en vakker, naturlig setting - omgitt av det fantastiske Middelhavet. Hotellet er kun for voksne og ligger i Illetas sentrum, 50 m fra stranden, 950 m fra en marina, 1,5 km fra nærmeste golfbane, 7 km fra Palma sentrum og 18 km fra Palma de Mallorca lufthavn. Fasiliteter og tjenester inkluderer restaurant, bar, salong, hage, svømmebasseng, trådløs Internettilgang, møte-/konferanserom, heis og 24-timers resepsjon. Rommene har telefon, TV, safe, minibar (ekstra kostnad), air condition, oppvarming, trådløs internettilgang, kaffe-/tekoker, balkong eller terrasse, hårføner og bad. Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av vær-/sesong. Adresse: Paseo de Illetas 7, 07184 Illetas, Mallorca, Spania.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 25 april 2020
Hjemreise: tirsdag 28 april 2020
Bosted: Dobbeltrom (Dobbeltseng) - De Luxe - Havutsikt, Ingen måltider
Reiselengde: 4 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 920 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Illetas, Mallorca, Baleariske øyer, Spania
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!