Charter til Estellencs, Mallorca, Baleariske øyer, Spania


Maristel
Estellencs, Mallorca, Baleariske øyer, Spania
 

4.5

Hvis du er ute etter et fjellhotell med sjøutsikt, langt fra støy og stress i turistområdene, har du nettopp funnet din fredfulle oase. Anlegget er spesielt anbefalt for de som elsker fotturer, fjellklatring, sykling, eventyr... Det er også perfekt for reisende som ønsker å koble av og nyte naturen i et av de mest uberørte, fredelige og rolige områdene på Mallorca. Eiendommen ligger i Estellencs, 5,5 km fra Torre del Verger, 7 km fra Bayalbufar og 41,5 km fra Palma de Mallorca lufthavn. Fasiliteter og tjenester inkluderer trådløs internettilgang, restaurant (mandag til fredag - frokost og middag, helger - kun lunsj), bar, svømmebasseng, badstue, tyrkisk bad, boblebad og heis (ikke tilgjengelig for alle etasjer). Rommene har trådløs Internettilgang, air condition, minibar (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad), TV, telefon, hårføner og bad. Juniorsuite har også stue og balkong eller terrasse. Merk: Resepsjon med begrenset åpningstid. Vennligst oppgi flynummer og ankomsttid når du bestiller rom ved dette hotellet. Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt grunnet vær-/sesong. Adresse: C/Eusebi Pascual 10, 07192 Estellencs, Mallorca, Spania.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 24 oktober 2019
Hjemreise: onsdag 30 oktober 2019
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Ingen måltider
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 709 NOK Pris per voksen

Maristel
Estellencs, Mallorca, Baleariske øyer, Spania
 

4.5

Maristel er et hyggelig hotell i tradisjonell mallorkansk stil med vakker beliggenhet i den lille byen Estellencs. Hotellområdet er bygget i terasser og har to solterrasser med solsenger, basseng og et boblebad. Her er det en koselig bufférestaurant med utsikt over byen og havet.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 13 august 2019
Hjemreise: tirsdag 20 august 2019
Bosted: Dobbeltrom med balkong
Reiselengde: 8 dager
Fra: Trondheim Værnes
4 295 NOK Pris per voksen

Hotel Nord
Estellencs, Mallorca, Baleariske øyer, Spania
 

Hotel Nord ligger på et lite solrikt torg omgitt av pittoreske gater. Dette gamle huset er fullstendig restaurert, dekorert og drevet av eierne. Hotellet ligger i Estellencs sentrum, 1,5 kilometer fra både stranden og Cala de Estellencs. På hotellet er det frokostrom og WIFI. Rommene har TV, safe, aircondition, oppvarming, WIFI, badekåpe, tøfler, hårføner og bad. Superior rom har også kaffe-/tekoker. ** OBS: Resepsjon med begrenset åpningstid.(8:00 - 21:00) Vennligst oppgi flynummer og ankomsttid når du bestiller rom ved dette hotellet. ** Adresse: Placa d es Triquet 4, 07192 Estellencs, Mallorca, Spania.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 26 oktober 2019
Hjemreise: lørdag 2 november 2019
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 480 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Estellencs, Mallorca, Baleariske øyer, Spania
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!