Charter til Camp de Mar, Mallorca, Baleariske øyer, Spania


Hotell H10 Blue Mar
Camp de Mar, Mallorca, Baleariske øyer, Spania
 

4.5

H10 Blue Mar er et fint lite hotell for voksne i Camp de Mar. Her bor du rett ved stranden og nær byens restauranter og to golfbaner, nærmest ligger Golf de Andratz rett over gaten.   Hotellet ønsker gjester over 16 år velkommen. Rett ved stranden Camp de Mar er et lite sted på vestre Mallorca, nærmeste store by er Paguera. H10 Blue Mar ligger rett ved Camp de Mars sandstrand. Hotellets lille basseng er omgitt av en solterrasse med solsenger og har utsikt over havet. Stranden når du direkte fra bassengområdet. Treningsrom, golf og avslapping i hotellets spa I tillegg til golf på nærliggende baner har hotellet treningsrom og spa med behandlinger, massasje, hammam og badstue.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 29 september 2019
Hjemreise: søndag 6 oktober 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bodø
6 298 NOK Pris per voksen

H10 Blue Mar (ex H10 Lido)
Camp de Mar, Mallorca, Baleariske øyer, Spania
 

H10 Blue Mar (kun for voksne) ligger ved kysten i Camp de Mar, 50 m fra stranden, 250 m fra Andratx golfbane, 15 km fra Katmandu Park, 23 km fra Mallorca Casino, 27,5 km fra Palma de Mallorca og 39 km fra Palma de Mallorca lufthavn. Fasiliteter og tjenester inkluderer trådløs Internettilgang, svømmebasseng, terrasse, møte-/konferanserom, treningsstudio, tyrkisk bad, badstue, boblebad, spa (ekstra kostnad), bar, restaurant og heis. Rommene har kabel-/satellitt-TV, kaffe-/tekoker, klimaanlegg, safe (ekstra kostnad), bad med hårføner, terrasse eller balkong, telefon og trådløs internettilgang. Juniorsuiter har også egen stue. Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av vær-/sesongforhold. Adresse: Camino del Salinar, 8, 07160 Camp de Mar, Mallorca, Spania.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 5 oktober 2019
Hjemreise: lørdag 12 oktober 2019
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Haugesund
11 283 NOK Pris per voksen

Gran Camp de Mar
Camp de Mar, Mallorca, Baleariske øyer, Spania
 

3.5

Gran Camp de Mar ligger rett ved stranden på vestre Mallorca. Hotellet har et stort utvalg av aktiviteter med alt fra tennis og multicourt til spa med hammam. Beliggenheten er bra hvis du vil kombinere sol og bad med golf på golfbanene i nærheten. All inclusive er inkludert. Like ved Gran Camp de Mar ligger det noen butikker med mat og suvenirer. Fra busstasjonen i nærheten går det buss til ulike byer på Mallorca. Det er 3 km til Andratx og Paguere og inn til Palma er det ca. 25 km. Tennis, spa og andre aktiviteter Gran Camp de Mar tilbyr ulike aktiviteter som aerobic, tennis og treningsrom. På hotellets multicourt kan du spille basket, volleyball og fotball. Det finnes også restaurant, tre barer og spa med boblebad, hammam, badstue og mulighet for massasje.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 29 september 2019
Hjemreise: søndag 6 oktober 2019
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bodø
6 398 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Camp de Mar, Mallorca, Baleariske øyer, Spania
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!