Charter til Cala Mesquida, Mallorca, Baleariske øyer, Spania


Viva Cala Mesquida Resort
Cala Mesquida, Mallorca, Baleariske øyer, Spania
 

4.5

Family Garden-hotellet Viva Cala Mesquida Resort ligger i et vakkert og frodig område ved en av Mallorcas fineste strender. Her kan hele familien slappe av i rolige omgivelser i Cala Mesquida med små gangveier, og som på alle våre Family Garden tilbys det mange aktiviteter for både barn og voksne. Her er det herlige basseng og barneklubber for ulike aldre, der både skandinavisk og internasjonalt personale finner på mye moro med barna. For voksne gjester er det blant annet gode treningsmuligheter og show. Ønsker du en enda enklere og mer avslappende ferie kan du bestille All Inclusive og spise godt på hotellets temarestauranter. Viva Cala Mesquida Resort består av to deler. Hovedområdet har store, herlige basseng for både voksne og lekne barn, flere restauranter, barneklubb og aktiviteter. Ved det adskilte området Selecton Club trives den som ønsker litt mer fred og ro og samtidig vil ha tilgang til alle aktivitetene ved hovedområdet. På Selection Club bor du i 2-romsleiligheter med et felles basseng som kun er for gjestene som bor her.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 8 mai 2020
Hjemreise: fredag 15 mai 2020
Bosted: 2-romsleilighet mot hagen
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
3 095 NOK Pris per voksen

Vanity Suite
Cala Mesquida, Mallorca, Baleariske øyer, Spania
 

4.5

Vanity Suites er et førsteklasses, barnefritt hotell med rolig atmosfære i Cala Mesquida. Du bor i suite eller juniorsuite og kan tilbringe dagene ved bassenget eller den brede sandstranden i nærheten av hotellet. Personalt arrangerer underholdning og aktiviteter. Du kan ta det rolig med et besøk i hotellets spa, koble av med pilates eller ta en time i treningsrommet. Suite med takterrasse Bestiller du suite med takterrasse og boblebad får du en fantastisk utsikt på kjøpet. I nærheten Hotellet leier ut sykler hvis du vil se deg omkring i området. I Cala Mesquida finnes det bare et par restauranter, verken shopping eller natteliv. De fleste velger å spise på hotellet. Hotellet har 18 års aldersgrense.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 28 september 2019
Hjemreise: lørdag 5 oktober 2019
Bosted: Juniorsuite
Reiselengde: 8 dager
Fra: Trondheim Værnes
6 298 NOK Pris per voksen

Zafiro Cala Mesquida
Cala Mesquida, Mallorca, Baleariske øyer, Spania
 

4

Zafiro Cala Mesquida ligger på en høyde ovenfor den vakre stranden i landsbyen Cala Mesquida. Her er det fokus på aktiviteter og underholdning. Fra treningsrommet har du havutsikt og det finnes også en multisportbane og tennisbane. Cala Mesquida er et lite og rolig sted uten shopping og fornøyelser. Her omgis du av frodige åser som innbyr til promenader og sykkelturer. Aktiviteter og avkobling Bassengområdet er stort og Zafiro Cala Mesquidas underholdningsteam arrangerer aktiviteter på dag- og kveldstid. Det lille badelandet har sjørøverskip og fargerike vannsklier. Det finnes også en bassengbar som serverer småretter i løpet av dagen samt et innendørsbasseng, boblebad og massasjemuligheter. Forhåndsbestill måltider I tillegg til hotellrestaurantene finnes det kun en enkel snackbar i Cala Mesquida. I Cala Ratjada som ligger 7 km unna er utvalget større. Frokost, halvpensjon og all inclusive kan bestilles som tillegg.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 19 oktober 2019
Hjemreise: lørdag 26 oktober 2019
Bosted: 1-roms leilighet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 849 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Cala Mesquida, Mallorca, Baleariske øyer, Spania
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!