Charter til Cala Mayor, Mallorca, Baleariske øyer, Spania


Be Live Experience Costa Palma
Cala Mayor, Mallorca, Baleariske øyer, Spania
 

3.5

Be Live Experience Only Costa Palma ligger ved stranden i fredelige Cala Mayor, i gåavstand til restauranter, barer og butikker. Hotellet passer perfekt for voksne som vil kombinere sol og bad med shopping og fornøyelser, det tar bare ti minutter med buss til Palma sentrum. Her bor du i rolige omgivelser ikke langt fra det kjente shoppingsenteret Porto Pi. Det tar ca. ti minutter med buss eller leilebil til Palma Centrum. Restaurant og bar På hotellområdet finnes det restaurant, solterrasse med basseng og bassengbar med avslappet atmosfære. Nær palass og sentrum I nærheten ligger det kongelige palasset Marivent og Joan Miró Foundations museet. Yachthavnen Portals Nous kan også være verdt et besøk.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 25 april 2020
Hjemreise: lørdag 2 mai 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 298 NOK Pris per voksen

Hotel Joan Miró
Cala Mayor, Mallorca, Baleariske øyer, Spania
 

4

Hotel Joan Miró er et hyggelig hotell med rolig beliggenhet i utkanten av Cala Mayor. Hotellet er inspirert av kunstneren Joan Miró, og både rommene og fellesområdene er dekorert med verk av den berømte kunstneren. Vil du se flere av kunstverkene hans så ligger Fundacion Pilar i Joan Miro, bare et par hundre meter unna. Hotel Joan Miró har et fint bassengområde, men foretrekker du å bade i havet tar det bare et kvarter å gå til stranden og inn til sentrum. Her finner du et stort utvalg av restauranter, barer og koselige kafeer.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 17 april 2020
Hjemreise: fredag 24 april 2020
Bosted: Dobbeltrom med balkong
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
4 945 NOK Pris per voksen

Be Live Adults Only La Cala
Cala Mayor, Mallorca, Baleariske øyer, Spania
 

4

Be Live Adults Only La Cala  har en fin beliggenhet ved Cala Mayors lyse sandstrand og nær restauranter barer og shopping. Hit kommer for det meste par og voksne som bare vil slappet av. Selv nærheten til øyas hovedstad Palma frister. Frokost er inkludert. Hotellet har 16 års aldersgrense. Rolig terrasse & strandbar À la carte-restauranten Masai ligger blant pinjetrær, palmer og stråtak. Her serveres frokost-, lunsj- og middag fra bufféen i et avslappet miljø og akkurat som bildene er utsikten fantastisk. Terrassen går i afrikansk–karibisk stil med hvite gardiner og fargerike puter. La Cala har dessuten en lobbybar, bassengbar og strandbaren Pelicano Beach Club. Slik bor du Rommene på La Cala går i bungalowstil. Interiøret består av mørkt tre som bryter mot de lyse veggene. Bestiller du rom med balkong finnes solstoler i tre – perfekt for litt hvile etter strandturen. Shopping og barer Det er gåavstand til restauranter, shopping og barer og det kjente supermarkedet Porto Pi ligger i nærheten. Til Palmas sentrum tar det ca. 10 minutter med buss. Bussen stopper i nærheten av hotellet og går hvert kvarter. Du kan også sykle inn på 20 minutter. Langs havnen i Palma finnes det flere koselige steder og mange sykkelparkeringer.

Ring 21 49 39 00 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 25 april 2020
Hjemreise: lørdag 2 mai 2020
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 648 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Cala Mayor, Mallorca, Baleariske øyer, Spania
Reiselengde Alle

Kategorier

TripAdvisor-rangering

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!